perlica55 -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (20.6.2015 14:48:40)
|
Buba, žao mi je zbog negativnog testića [sm=smiley13.gif] Ako ne dođe menga, ponovi za koji dan... Hipo čitala sam da su ti uredni nalazi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jupiter ako ti je vraćena blastica, možeš vaditi betu 11dpt, ak nije nemoj... Sačekaj koj dan dulje [sm=smiley1.gif] Lidach, stižem na zimske tek nakon prvog uzv pregleda, nikako ranije!! Daxy, MM je radio tratić, ja sam čekala u dnevnoj... Prvo se pokazala testna crta, pa onda tek kontrolna... Kak je crta dosta svijetla, oboje smo se prestrašili štoperice... Osjećaji, kod oboje strah i sreća istodobno, baš nekakav glup osjećaj... Al nije bilo kako sam uvijek mislila da hoće, skakanja, plakanja, vriske... Još uvijek ne vjerujemo [sm=smiley36.gif] Sada od srca navijam za tebe i tvoj plusić... Vjeruj mi da sam bila uvjerena kak ćeš prva popiškit plusić sad nakon drugog AIHa... Držim fige za ovaj ciklus... Kaj ste dogovorili???? Hvala svima još jednom, idem malo zzzz, pa predveče idemo kod frendova na vikendicu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|