Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 15:41:28
|
|
|
|
perlica55
|
Jupiter jakooooo mi je žao Držim ti fige od srca za trocifrenu betu na FET-u... Kad smiješ na FET? Sretno
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 17:18:09
|
|
|
|
lidac0605
|
žao mi je Jupiter ...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 17:40:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hej cure! Daxy, ma stići ću, potrudit ću se. Ima stvari koje su hitne, a one druge mogu dočekati kolegicu. Ona dolazi u pon., mijenja šeficu pa neka zapne. Jupiter, DIjelim mišljenje s tobom. Ipak je ovo napredak... Ipak je nešto bilo.... Idući put će biti prava Bližiš se cilju! Uživaj na moru... I mi ćemo, već dva dana nismo bili.... Danas smo E. i ja bile na kontroli kod kardiologice za "dobri" šum koji ima... Hvala Bogu, sve je u redu. Čekale smo sat i po, a bile unutra 5 minuta..... Načkale smo se.... Ručale smo i zaspale za dvije minute.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.7.2015 17:42:36 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 20:40:10
|
|
|
|
noemaa
|
Jupiter jakooooo mi je žao user posted image user posted image user posted image Držim ti fige od srca za trocifrenu betu na FET-u... Drži se, mila. Odtuguj koliko ti treba pa onda s osmijehom i hrabrošću kako samo ti to znaš!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 22:08:03
|
|
|
|
noemaa
|
Lidac,ma glavno da je voda,jelda? Klinci ce sigurno bit odusevljeni i s toplicama. Snjeguljice,tvoji grafovi su uvijek super sto se akcija tice. Di nade takvog muza?!? kad si ti racunala da ce ti bit O? Ja sebi racunala 15dc pa sam se poveselila kako smo odakcijali i dan prije O, dan O i dan poslije, a vidi ga sad. Premda,nadam se da je fulao jer onaj dan ogromne bt sam imala zaista temp.preko noci. Mislite da ima nade da je zato ff "fulao"? Daxyc,eto tebe,umornice... Nadam se da se stizes odmorit. Moj datum je 10.8. Pusa svimaaa
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 22:18:45
|
|
|
|
noemaa
|
Sad sam u one ostale opcije upisala fever i eto sto mi ff uradi. ma kako god,ja cu se nadat da mi je O i ovaj mjesec bila 15dc kao i uvijek. 😀
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 28.7.2015 22:43:31
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, koristiš za BT digitalca???? Ne vidim skok BT, valjda si ga pobrisala i nek si... Po ovom grafu ne bi rekla da je bila O... Noooć curke...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 6:48:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Pijem kavu pa poslužujem i vama! Noema, ma FF je muljator koji naravno griješi. Namjerno i slučajno. Gdje nađe takvog muža!? Pa mogu ti reći da se i ja to pitam! Što se akcija tiče, klikne graf, vidi kakvo je stanje i predloži plan, zajedno kalkuliramo i to funkcionira savršeno. Onda zajedno pratimo DPO-ove O je bila u nedjelju ili s nedjelje na ponedjeljak jer u ponedjeljak u 9 ujutro gin. je vidjela žuto tijelo. A ova nesreća od FeFe-a razmišlja ovako: ukucala sam 36,5 za sutra i on je nesigurno (isprekidanom crvenom linijom) označio O na 8 DC! Istina, imam slabi rast BT-a, ali nema veze... Znam sad točno kad je O bila, a on ne zna! Eto, ja brojim danas već 3 DPO,a on neka se slika! Gledam tvoj graf i ne znam, stvarno ne izgleda kao da je bilo O, za sada.... Ali to ništa ne znači. Vidiš, kao i meni, može BT sporije rasti... Privoli muža na još koju akciju! Još samo jednu.... Jučer smo bili na moru i očekivala sam hladniju vodu, ali bila je sasvim u redu, nekih 25-26 C!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.7.2015 6:51:46 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 7:46:13
|
|
|
|
noemaa
|
Ma sad ne izgleda jer sam 15dc mjerila previsoku bt,a mislim da je to bilo zbog moje febrice koju sam oznacila na ff,pa je on zanemario taj skok. Sad cu maknut tu oznaku pa proskicajte.ja mislim da mi je bila 14dc ili 15jer sam jako osjetila jajnik.a zar nije to cvrst dokaz O?
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 8:25:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema to je to. Jajnik:FF ---- 1:0
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 8:35:27
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Snjeguljice, fino ste akcijali Šteta kaj se FF i UZV nisu posložili, al po meni je UZV točniji Noema, nekak ovaj mic po mic, ne bi rekla da je O... Po meni je kod tebe O bila 17 dc, jer od 14 dc, i nije nekakav skok A jajnik, boli kada doseže max veličini, neki G vele da sama O ne boli.. Ostale curke gdje ste, ima kaj novog??? Pozz
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 10:34:31
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Vilić zuba - 02.07. - ponosna Jupiter - 30.07.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 10:35:27
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 10:58:45
|
|
|
|
daxy
|
jupiter jako mi je žao što nije uspjelo. Želim ti veeeliku betu u FET-u! Drž mi se! snjeguljice nek je E. dobro! Ma bitno je da je O bila. FF zna malo zezat. noemaa mislim da ste ipak solidno pokrili. Vidi se rast BT,ne baš skok,al se vidi razlika. Sad jel O bila dan prije ili poslije nikad nećemo saznat. Ma sad pogledajte moj graf. Samo se zezam,nemate šta vidit. Mislim da je O bila,al ne očekujem puno jer smo slabo akcijali... Bude li šta bit će to veeeeliko iznenađenje.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 15:18:12
|
|
|
|
noemaa
|
E,perlice, to sam razmisljala; boli li jajnik na sam dan O,ili je i ta bol kao lh trakica Snjeguljice,pa onda ta bt skoro nije pouzdana ni za O. Ako ti znas kad ti je bila,a tempica je pritajena...hmm... Daxy,nije li oni keyt ostala sa sami jednim akcijanjem taj ciklus? Znate na sto nailazim ovih dana po inter.str.? Da sunajplod.dani dva prij,jedan iza O i sama O,ono sto znamo,ali da su manje plodni dani jos dva prije ta dva prethodna O i dva nakon tog jednog odmah iza O. ti zadnji dani su mi skroz cudni
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 21:17:31
|
|
|
|
chrna
|
Jupiter draga, jako jako mi je žao Kad ideš opet ! ? Ti si žena koja mene konstantno hrabri, toliko pozitivne energije , ma baš zračiš! Želim ti svu sreću svijeta sljedeći put
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 29.7.2015 22:26:14
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Cure,bliži se kraj mjeseca i nijednog plusića ... Danery,nek te iznenadi pa ni ne dođe . došla moja jutros....
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 7:12:56
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Danery jako mi je žao zbog nema druge neg hrabro naprijed Noema pa 4 dana prije O i tri nakon O i nisu baš najplodniji, tak da se slažem s ovim kaj si čitala...Danas imaš skok fini, po FF bi rekla da je juče bila O kod tebe...Odradite i danas akciju. Nisu nam se odavno javile vilic i štrumfera, nadam se da su obje dobro i da čuvaju svoje mrvice...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 7:40:27
|
|
|
|
noemaa
|
Perlice,bit ce da na kraju imas pravo, pogle,grafic mi uzeo O. odakcijali nismo ni sama ne znam zasto,osim da mi se nije dalo navecer nakon turbo dana.e,jbg. Sta bude,bit ce. Danery,zao mi je,al sad cemo skupa u proljetne bebice,glavu gore! Idem sad skicnut snjezin ff.
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 7:50:32
|
|
|
|
noemaa
|
Perlice,ali mi je cudno kako uopce mogu biti imalo plodni 2,3 dana nakon O. Jer ako se js izbacuje 12-24h nakon O, zar nije samo taj dan iza O kad se spermiji mogu uloviti? Dakle,samo jedan dan iza O je plodan i gotovo??? Snjeguljice,vidi nase grafove.ovaj mjesec smo ponovno kompanjonke. Bas nas zezaju. Ali mi se ne damo. Bude se ostvario hipin san,kad tad.zajedno cemo cekati red na ginekologiji.
< Poruku je uredio noemaa -- 30.7.2015 8:03:36 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 8:19:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Noema FF ti uzeo O! Ali da, sad će ti označiti O na 17 DC - niste pokrili taj dan, ali spermiji su napravili sačekušu. I to se broji! Bolje to, nego da niste pokrili dane prije pa zakasnili i na to i na O dan. Što se tiče mog grafa, stvarno je bezobrazno što izvodi! Da nisam bila kod gin. slijepo bih mu vjerovala. Jedva čekam naše zajedničke preglede na ginekologiji... Danery nek je M. došla.... Kad ćete u nove pokušaje? Perlice jel ti se smirio trbuh? Inače, kad sam bila trudna s E. osjećala sam i ja da ću svaki tren dobiti. Sjećam se da sam bila u busu na putu prema gin. i plakala jer sam mislila da ću procuriti.... Onda me i sljedeći mjesec boljelo tako, baš u vrijeme kad bi trebala imati M. Uobičajeno je imati grčeve upravo u to vrijeme. Nadam se da si sada dobro?
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 8:19:36
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, sada me puno pitaš.. Mogu lupnut zašto su to napisali, npr. zbog tog što nitko na kugli zemaljskoj ne zna točan trenutak kad počinje O Ne zamaraj se previše, neg budite u akciji O +/-1dan. S te 3 akcije, sve će biti savršeno pokriveno, a sve ostalo i nije neki skor
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 8:30:26
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, bolio me trbuh od 7/8dpt par dana baš kao PMS, i prošli tjedan 2/3 dana... Uh jako nugodno, tisuću puta sam bila na WC-u... Hvala bogu sada me trbuh niš ne boli, pika grči, ma niš Veli MM da mi se maloo nazire trbuh, što??? već??? Kod tebe BT ni sim ni tam, srećom pa si bila kod G, sretnooo
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 8:36:31
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice baš mi je drago što je sve ok sada! A za trbuh se nemoj žaliti, molim te, jer toliko si to čekala, ima da sad uživaš u svakom centimetru! A vidiš, nekom se vidi prije, nemom kasnije... Meni sa cca 15 tt. Ovaj put grafu se stvarno mora skinuti kapa dolje!! Stvarno mi nije jasno zašto je BT takva? Neke cikluse lijepo skoči, a neke bljuf-bljaf-bljuv.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.7.2015 8:38:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 30.7.2015 9:15:18
|
|
|
|
mali andeo
|
dobro jutro ženice evo mene ,nikako se ne mogu adaptirati u ovu klimu,nikako poloviti konce... da mi je još tjedan dana godišnjeg .... Jupiter mila žao mi je ti si stvarno žena zmajica perlice neka je tebi sada bolje a bušica neka samo raste daxy jesi se uspjela što odmoriti ? hipo ,lidač kako ste vi ? bebice nemirne ? noemma i snjeguljice pa što je ovo ? ma sigurno je bila ovulacija ,a ovaj FF nezna to označiti kod mene ništa za prijavit,nakon ovog ako nebude dobitan ,krećemo u boj .... a baš razmišljam da sad ostanem trudna moja mišica bi za svoj veliki 4 ročkas dobila bracu ili seku na poklon... a njena želja je najveća a meni i MM bi to bio najljepši poklon za godišnjicu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!