|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
31.5.2016 13:21:40   
Snjeguljica_83
Ja sam se već potrudila:

http://www.ringeraja.hr/forum/Proljetne_mame_2016%25/m_939884/tm.htm

user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2551
31.5.2016 14:00:26   
as1403
Arian je cekao ispred s mojim bratom. Kada sam zavrsila pregled oni su mi doma isli po stvari. A dok su ih donijeli ja sam vec rodila. Evo zna snjegulja di zivim i koliko treba s autom do moje zgrade pa do bolnice, neka je i bila mala guzva

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2552
31.5.2016 16:35:52   
noemaa
As, ovu pricu s poroda moras objaviti. Kao, klinac od tri godine strpljivo ceka mamu ispred rodilista da mu rodi bracu.user posted image prejako! Nadmasila si mojih sat vremena!user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2553
31.5.2016 18:42:47   
as1403
Ma snjegulja ce nas iznenaditin i nadmasiti mene hehe

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2554
31.5.2016 21:03:47   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: as1403

Ma snjegulja ce nas iznenaditin i nadmasiti mene hehe

U mom slučaju, kćer će biti sa mnom na porodu i čekati brata!user posted image
I zamijeniti babicu.user posted image
Da se razumijemo, kćer će biti babica.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 31.5.2016 21:05:14 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2555
31.5.2016 21:57:21   
subby
Snjeguljo tvoja je vec pro user posted image

Sad svi jedva cekamo da cujemo tvoju pricu user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2556
31.5.2016 22:04:31   
as1403
Ma snjegulji nema sta E je tri odradila za 10 minuta ti si maciji kasalj za njuuser posted image user posted image
Biti ce to sve super...i brzo i lagano..

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2557
1.6.2016 8:09:30   
noemaa
Snjeguljice, ti si se potrudila za novu temu.user posted image ubrzavas li ti to nesvjesno dan user posted image

Mamice,pitanje: podrigujute li bas svaki put klince? Npr. Moj voli zaspati na cici. I onda mi je blesavo ga podrigivati,a taman se smirio. Sinoc imali malu dernjavu u dva ujutro. Na kraju cica i sleeping. Nisam ga podrigivala,ko ni sad u jutro. Fino je zaspao pa ga ne diram...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2558
1.6.2016 8:48:58   
lidac0605
Snjeguljo,sretno na pregledu user posted image ajde riješi i ti to ovak fino damski,još si samo ti ostala user posted image

Noema,ja sam svoje uvijek podrigivala,inače imam fobiju od podrigivanja u ležećem položaju,bljuckanja,aspiracije istog pa me strah stavit klinca tak u kindać user posted image Al,ipak sam ja medicinar-u našim glavama uvijek idu neki najgori scenariji user posted image
Ja sam svoje znala držat po sat vremena da podrignu user posted image
Stavi ga na bok ako nije podrignuo i malo na povišeno...mislim da se onda niš nemre dogodit user posted image

user posted image za sve proljetne mamice i bebice user posted image ,čitam vas redovno sam se ne javim svaki put user posted image
Sve ste se fino snašle i već uhodale user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2559
1.6.2016 9:00:29   
danery
jutro user posted image
ja pospana,a gospa se eno izležava kod nas u krevetu,noćas je bilo nasisavanja ajme....al ajd,jutro je user posted image
kod nas zahladilo,kiša user posted image još ja osluškujem što toliko šušti vani,a ono kako auti prolaze,po cesti voda se čuje....

noemaa,ja stariju jesam podrigivala svaki put jer je baš jako bljuckala.....gospicu i ne moram baš,pogotovo kad sisa...ako pije iz flašice,onda da,ili ako se baš uzvrpolji između hranjenja,dignem i potapkam po leđima ili preko koljena polegnem na stomak....

ako ne podrigne,što kaže lidac,na bok...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2560
1.6.2016 9:15:58   
subby
Moj se zna razbudit ako ga podrigujem, al nekad zna bljucati dok lezi pa to mene bas prestrasilo tako da ga sad podrigujem. Jos mi se javlja kad ga pocnem na jednu stranu dojiti pa mlijeko krene jace pa se zagrcne. Mislim da u tom trenutku svaki put nakratko umrem. Zato ga podrigujem. Evo i sad je od 5 ujutro budan, mijenjala pelene i presvlacila, jeo je, podrignuo, al i dalje gleda okolo kad mu dam dudicu ili place user posted image ne znam sta da jos isprobam.. Kapi za grceve dala, malo ga izmasirala, nosala..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2561
1.6.2016 9:24:18   
danery
hehe,subby,veselo kod vas,ha user posted image
probaj ga malo sebi na koljena staviti potrbuške ili sjedni pa si ga na noge isto stavi da leži....onda mo''š šta ''oš user posted image
moja se nekad samo hoće pomaziti,priljepi se za mene na rame i pjevucka user posted image ,ja ju češkam malo po leđima i zaspe...
alt_ernativa nam je malo se pomaziti uz sisuljku,to ju stavim na veliki jastuk,jastuk sebi na krilo,ona malo posisa,zaspe,ja gledam tv s jastukom na krilu i uživam user posted image

(u međuvremenu se živciram ako neće sisati ili bočicu user posted image ....jesam blesava user posted image )

e da,kako ga dojiš,u kojem položaju?meni je najbolje na ležeći,tj.da ona bočno leži na jastuku,a ja sjedim,onda joj taj LD ne smeta toliko,imače ako mi je na rukama,ajme grca,vriska,neće sisati....onda dam malo dudu da se umiri,pa nastavimo,a završi kako kad....obično je to od 10-11 sati pa dopopodne muka,jače onda curi mlijeko,a predvečer slabije....jutros sam se probudila sa 2 našeta bubnja umjesto (.)(.),odmah sam dio izdojila za kasnije kad stane vriska....

jučer se derala preko dana,a ja namjerila kuhati ručak,e bome sam ju trknula nakratko u jaje,pa jaje na stol,pa ti mala zjakaj,nije se bunila baš....

< Poruku je uredio danery -- 1.6.2016 9:29:00 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2562
1.6.2016 10:30:16   
as1403
Jutro...
Snjeguljice kako je prosao pregled? Mozda si kat vise sadauser posted image . Ti je bio doktor Edmund P. Tako nekako, sada je meni io u viziti.. kaze da mogu doma, a pedijatar kaze da je malo zut pa mora na suncanje i kao nije proslo 48 sati kako sam rodila..
Mi smo ok. Pelena opet imaju..
Noema nakon koliko ste vi isli doma? Ste se morali vracati na vadjenje krvi sa 72 sata zivota? Nesto cimerica spominje to. A meni nije jasno...

Danery subby ide to vama... ma da subby kako kaze danery probaj..
Ja sam s A uvijek cekala da podrigne, on je bas dosta bljuckao.. ovaj mali sad za sad odmah podrigne,npa ga ostavim na boku...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2563
1.6.2016 10:50:23   
danery
oooo,as,još malo pa kući user posted image user posted image
ma žuticu je i moja imala,starijaje s njom i kući išla i nisu mi ništa rekli,nikakvo sunčanje,kod kuće patronažna vidjela i kaže dajte vi nju na svjetlo kod prozora,prošlo za dan-2 user posted image

moja se nasisala,sad hahari po kindaču,pipka neke trakice i vrećicu platnenu,opet će zaspati samo dok se malo umiri....

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2564
1.6.2016 12:44:14   
subby
Hvala danery na savjetu user posted image ja ga dojim u lezecem polozaju, ja lezim, on na bok i cucla. Nisam jos isprobavala sjedece polozaje posto sam imala epiziotomiju pa ne zelim jos isprobavati, nek jos zaraste.

Danas se mislim isprobati vezanje marame pa ako uspijem ispraksirat se izac s malim malo ispred stana ili na balkon da udahne svjezeg zraka dok ne pocne opet kisa. Zaspao je na kraju na meni pa sam i ja nekako hvatala sna dok je on odmarao.

Jutros ga presvlacim, jednu sekundu skrenula pogled da nesto kazem muzu, eto ti njega pokakio mi se po ruci user posted image user posted image eto ti mama kad ne pazis, di gledas user posted image

As, jos malo pa ste doma user posted image ajme, ja sam bila presretna kod kuce, konacno u miru. Mi smo ostali sri-ned u bolnici jer mi je bilo prakticnije tamo obaviti prve preglede nego da dolazim ponovo.

E pitanje za vitamin d, jel vi to dajete svojim klincima, kad ste poceli? Ja sam dobila recept za neke tablete koje se otope u malo vode ili mlijeka pa to uzima..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2565
1.6.2016 14:06:20   
as1403
Snjeguljice di si?

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2566
1.6.2016 15:09:19   
Kazimira
Curke imam nesto robice za djevojcice, poklanjam.....ili primopredaja ili samo platite postarinu 💌
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29991#imageShow

< Poruku je uredio Kazimira -- 1.6.2016 15:10:06 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2567
1.6.2016 15:42:27   
noemaa
As, cini li ti se mrvu umisljenim taj dr. edmund? Meni je on bio na otpusnoj viziti i ja sam bila punih 48sati (rodila u 10:35,a otpustili me u 13, mada je vizita bila u 9). Njima je zbog mjesta, jedna sestra mi je to rekla, valjda joj izletjelo.
I, da, vratili smo se u utorak na vadenje krvi. Premda smo zaboravili pitati kako cemo vidjet, dobit nalaze. Ajd pitaj ti pa mi javi!
I moj je bio malo zut kad je dosao doma. Bili smo vani svaki dan na terasi i proslo je..

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2568
1.6.2016 15:46:06   
noemaa
Subby, os ti moc hodat sa savovima, jos ti je sve frisko, ak ides izvan zgrade? Polako, nemoj se forsirat... Mene jos peckaju ova tri mala vanjska sto me navodno jona zagrebo prilikom izlaska i smeta mi kada malo duze hodam...

Ja svog uvijek na bok stavljam spavati. To su ovdasnje preporuke. Sta vi ih stavljate na leda? I uvijek mije ns povisenom, imam onaj jastuk za bebe za 45° koji je dignut gdje je glavica, super mi je. Ns njemu ga znam i uspavat pa kad zaspe, citav jastuk podignem i tako ga premjestim u krevetic da on niti ne skuzi...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2569
1.6.2016 15:48:50   
noemaa
Snjeguljice, kako si ti?

Danery, to je bilo nesto u zraku sinoc... I moj je kenjkao i tesko zaspao nakon budenja.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2570
1.6.2016 17:48:15   
danery
ola,ajmo popodnevna šihta....
kod nas cijeli dan opet prederan,nasisavanje uzduž i poprijeko,a svako malo festival....ad ni liznut...kooooomaaaaa user posted image od mene mustra neće bočicu ako nije moje mlijeko unutra (u slučaju da traži još nakon podoja),a od mm-a popodne i rakiju bi popila user posted image
osjećam se povremeno kad krene šiz kao hodajuća sisuljka,već mi titraju mlazići mlijeka pred očima kad malo zažmirim user posted image da nije smiješno,bilo bi za plakat...
danas sam kratka sa žifčekima,pa sam zdimila na kavu kod frendice prek ceste dok gospa spava...

starijoj došla druga na igranje,pa ciče veselo vani....neka ih,dok ne pljusne kiša,onda u kuću...

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2571
1.6.2016 17:52:13   
danery

IZVORNA PORUKA: subby

Danas se mislim isprobati vezanje marame pa ako uspijem ispraksirat se izac s malim malo ispred stana ili na balkon da udahne svjezeg zraka dok ne pocne opet kisa. Zaspao je na kraju na meni pa sam i ja nekako hvatala sna dok je on odmarao.

E pitanje za vitamin d, jel vi to dajete svojim klincima, kad ste poceli? Ja sam dobila recept za neke tablete koje se otope u malo vode ili mlijeka pa to uzima..

ja ne bi još lajsala,pogotovo s maramom i bebaćem a šavovi još zarastaju....dosta ti što ga dižeš na previjanje i podrigivanje...nek to malo prvo zaraste,pa ćeš van kako spada...
bar se ja grozim tih šavova i rana user posted image

a što se D vitamina tiče,mi dobili kapi na recept,dajem navečer po 2...

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2572
1.6.2016 18:36:22   
as1403
Dan.. Ilan je na suncanju... ja odmaram. Noema pitala sam sestricu. Kaze to su prije vadili nakon 48 sati zivota, sada je nakon 72 sata, to se salje u zg na analizu, ako nesto nije ok oni zovu. Znaci nalaz njima dolazi.

Snjeguljice stvarno nema.....

Danery samo ti malo odmori...
Ja isto imam tri sava, zatezu da, ali sam dobila i hemeroide pa mi ne to uffff.
Isto na boku spava i moj uvijek..
Nadam se da cemo sutra doma....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2573
1.6.2016 18:43:49   
as1403
I da danas su rodjene dvije velike bebe. Jedna 5100 i 55cm, a druga 5700 i 59 cm. Obje na carski...

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2574
1.6.2016 23:02:57   
as1403
Mozda je snjegulja rodila i tu je na odjelu u nekoj sobi.... kada se ne javlja....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!