Snjeguljica_83
|
Mame, tu sam. 2 u 1. Ma već ste me već porodile, vidim i mjere su svjetske i društvenim mrežama poznate. As, kako koga ćeš tražiti po sobama? Snjeguljicu, naravno. Ma jučer je pregled bio u 9:15, ali je bila takva gužvara, da sam završila tek nakon3sata! Došla kući, kuhala, išla u vrtić, ostala do 19:30... i onda ubrzo u horizontalu. Na pregledu je bila: Gattoni. Ajde, dala sam joj još jednu priliku. Jučer je bila sasvim ok. A baš me u čekaoni pitala jedna trudnica kakva je Gattoni. Baš je pravu našla pitati. Osim toga, dok sam bila na ctg-u, jedna mama je pitala Gattonicu za savjet oko kontracepcije. Ona bi uzela oralno nešto, ali gin. veli da obzirom da ona želi imati slobodan seksualni život, ne treba uzimati nešto što smanjuje seksualnu želju.... I tako su prešle na spiralu. Sad sam 3 cm otvorena, plodne vode ima jako puno, time je zadovoljna. Sve je u redu. Pitala sam je da mi kaže težinu, čisto da se pripremim,, ali i da vidim napreduje li maleni uredno. Ima 3330 kg. Hvala joj na tome što je morala dodatno pritisnuti još jedan dugmić da bi joj izbacilo težinu. Vani je stvarno bilo pregršt trudnica.... Kontrola za 7 dana, a zaboravih pitati koji će gin. biti tada. Ma neka bude iznenađenje, kao jučer. Kontrakcije i dalje osjećam tijekom dana, a na ctg-u čak sam vidjela jednu zabilježenu Evo, sad sam odspavala pa još pospana dajem zaostali raport. A jeste se raspištoljile, bilo mi je kao da već čitam čestitke... Jučer sam doživjela šok.Iz zgrade u kojoj je vrtić na moju ruku, tj. šaku doletjela je staklena čaša! Tko zna s koje visine jer ta zgrada ima 16 katova!!! Na istom mjestu nakon sat vremena razbijeno staklo i razbijeni keramički tanjurić za kavu/čaj. Bit će da su se neki opako svađali i gađali jedno drugo ili su djeca izvodila spačke. Uglavnom, nije normalno, a E. i ja smo imale sreću u nesreći. Kost palca mi je u sekundi otekla, to mjesto je poplavilo i boljelo je kao sam vrag... A onda sam jučer svjedočila dvjema svađama. Iz dvije zgrade sam čula dernjave, samo sam čekala da nešto doleti iz zraka. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Otvorila sam temu o bebama da već tamo pišemo. Stvarno ne moramo čekati mene... Ima još dosta dana do mog termina, a još ako prenesem... Tako da, što se mene tiče, možemo se preseliti....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 2.6.2016 11:37:01 >