|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
2.6.2016 7:51:53   
as1403
Jutro...
Noema ne malo nego malo vise umisljen mi djeluje. Bas pun sebe...
Ilan je bio na suncanju cijelu noc. Sada je kod mene, cekamo kupanje i vizitu. Da vidimo idemo li doma...

Snjeguljice pa tebe stvarno nema...
Cure ostale kako ste?

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2576
2.6.2016 8:02:28   
lidac0605
Izgleda da nam je možda stigao i mali Snjeguljac user posted image user posted image

Snjeguljo,javi se user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2577
2.6.2016 8:24:21   
perlica55
Cijeli dan juče škicam dal se Snjeguljica oglasila,
al niš nam ne javlja user posted image
Nadam se da su ona i dečko dobro, i da se već maze user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2578
2.6.2016 8:57:14   
PinkyFunkyBirdy
Snjeguljice, mislimo na te i držimo fige da sve bude savršeno te da se čim prije maziš sa svojim mališanom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 2579
2.6.2016 9:35:55   
danery
jutro user posted image
mi se fino naspavali za promjenu,al sam se jutros probudila s dva kamena u prsima user posted image
jučer se cijeli dan nasisavala pa valjda još navukla....ha dobro,bit će više kroz dan,nadam se i manje dreke user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2580
2.6.2016 9:51:11   
Jupiter
Snjeguljiceee, draga, vidis da sve virimo i nestrpljivo cekamo da nam javis sretne vijesti pa da slavimo! user posted image user posted image
Kako god bilo, nadam se da si/ste dobro user posted image user posted image

As raspitaj se malo po sobama, mozda se vec mazi a ne stigne se javiti user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2581
2.6.2016 9:57:29   
danery
ajmo snješka user posted image user posted image user posted image
user posted image ,dodaj gas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2582
2.6.2016 10:05:15   
as1403
Jupiter ma raspitala bi se ja, ali neznam koga da trazim user posted image
Mislim kada bi po sobama trazila snjeguljicu da bi me blijedo gledaliuser posted image
Mi idemo doma. Bilirubin je u granicama normale i nije za suncanje ali je malo visi. Pa cemo sutra doci u 11 sati na 5 kat opet vaditi krv da vidimo stanje..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2583
2.6.2016 10:14:16   
noemaa
Zamislite da je ko secer na kraju snjeguljicin ovaj najveci od 57?user posted image

Snjeguljice, sve mislimo na tebe i iscekujemo tvoje rijeci s nestrpljenjemuser posted image

As, super, kuciiiii...user posted image ti je dosao muzic? Kakav ti je ilan za sad, mirnije ili glasnije naravi?user posted image

Danery,barem tvoja hoce nekad bocicu. Meni noa nije htio ni blizu,pa ida je moje mlijeko bilo unutra!!!

Di je pcelitza?ivchy?

Subby, slazem se s danery. Pusti da 40dana babinja produ. Nije to uzalud, ne treba ti da ti se maternica izvrne ili vec kako to strucno kazu medicinari.

As, sta ipak su te rezuckali?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2584
2.6.2016 10:20:39   
as1403
Sinoc je bio tu na kratko kod lifta oko 21 i 30. Nije vidio jos malog uzivo, bio je na suncanju.
Ilan je miran u odnosu na Ariana i dosta spava. Zanima me kako ce biti dalje...
A nisu me rezali, pukla sam malo tamo di su me prvi put razali. Imam 3 sava.
Ta najveca beba je na carski rodjena...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2585
2.6.2016 10:39:11   
noemaa
Da, tako i ja. koja ti je babica bila, neka mlada,crna s naocalama?su ti rekli ako su to vanjski ili unut.savovi?
Sta tm kaze?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2586
2.6.2016 10:46:10   
as1403
Evo teta koja upisuje bebice tu. Pa sam ju pitala jucer su rodjena samo 4 decka, kaze kao svi na carski. Jutros je rodjen jedan decko prirodno mozda je to snjeguljicin...
Babica mi je bila kao i zadnji put, sudjeno nam je ...

Nisu mi rekli da li su vanjski ili unutarnji...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2587
2.6.2016 10:47:20   
Jupiter
As, bas sam se od srca nasmijala zamisljajuci te kako trazis Snjeguljicu user posted image ..
Znaci trebala si nositi pelene sa sobom u bol? Imam ja spremne ali mi dodje smijesno (zalosno) da to nemaju...

Da, ta najveca beba je od neke druge cure, bas pise jedna u fb grupi "zajednica mame iz Istre"... Mjere su stvarno ogromne user posted image
5700, 59 dug

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2588
2.6.2016 10:52:50   
as1403
Jupiter prvi dan su me trazili. Drugi dan poslije podne nisu jer su im dosle.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2589
2.6.2016 11:08:44   
noemaa
Mene uopce nisu pitali pelene.
Cak daju i uloske i jednokratne gacice.
Jedino sto fali po sobama jest sapun.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2590
2.6.2016 11:19:23   
as1403
A sada ima sapuna, a nestalo im je gacicauser posted image user posted image . A kako koji dan kazu nije do njih...kako im nestane zaliha...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2591
2.6.2016 11:33:44   
Snjeguljica_83
Mame, tu sam.user posted image 2 u 1. user posted image Ma već ste me već porodile, vidim i mjere su svjetske i društvenim mrežama poznate.user posted image

As,
kako koga ćeš tražiti po sobama? Snjeguljicu, naravno.user posted image

Ma jučer je pregled bio u 9:15, ali je bila takva gužvara, da sam završila tek nakon3sata!user posted image Došla kući, kuhala, išla u vrtić, ostala do 19:30... i onda ubrzo u horizontalu.user posted image
Na pregledu je bila: Gattoni.user posted image Ajde, dala sam joj još jednu priliku. Jučer je bila sasvim ok.user posted image
A baš me u čekaoni pitala jedna trudnica kakva je Gattoni.user posted image Baš je pravu našla pitati.user posted image

Osim toga, dok sam bila na ctg-u, jedna mama je pitala Gattonicu za savjet oko kontracepcije. Ona bi uzela oralno nešto, ali gin. veli da obzirom da ona želi imati slobodan seksualni život, ne treba uzimati nešto što smanjuje seksualnu želju.... I tako su prešle na spiralu.user posted image

Sad sam 3 cm otvorena, plodne vode ima jako puno, time je zadovoljna. Sve je u redu. Pitala sam je da mi kaže težinu, čisto da se pripremim,, ali i da vidim napreduje li maleni uredno. Ima 3330 kg.user posted image Hvala joj na tome što je morala dodatno pritisnuti još jedan dugmić da bi joj izbacilo težinu.user posted image Vani je stvarno bilo pregršt trudnica....user posted image

Kontrola za 7 dana, a zaboravih pitati koji će gin. biti tada. Ma neka bude iznenađenje, kao jučer. Kontrakcije i dalje osjećam tijekom dana, a na ctg-u čak sam vidjela jednu zabilježenu

Evo, sad sam odspavala pa još pospana dajem zaostali raport. A jeste se raspištoljile, bilo mi je kao da već čitam čestitke...user posted image

Jučer sam doživjela šok.Iz zgrade u kojoj je vrtić na moju ruku, tj. šaku doletjela je staklena čaša!user posted image Tko zna s koje visine jer ta zgrada ima 16 katova!!! Na istom mjestu nakon sat vremena razbijeno staklo i razbijeni keramički tanjurić za kavu/čaj. Bit će da su se neki opako svađali i gađali jedno drugo ili su djeca izvodila spačke. Uglavnom, nije normalno, a E. i ja smo imale sreću u nesreći. Kost palca mi je u sekundi otekla, to mjesto je poplavilo i boljelo je kao sam vrag... user posted image
A onda sam jučer svjedočila dvjema svađama. Iz dvije zgrade sam čula dernjave, samo sam čekala da nešto doleti iz zraka.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Otvorila sam temu o bebama da već tamo pišemo. Stvarno ne moramo čekati mene... Ima još dosta dana do mog termina, a još ako prenesem... Tako da, što se mene tiče, možemo se preseliti....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 2.6.2016 11:37:01 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2592
2.6.2016 11:56:05   
perlica55
Mi se tu brinemo, a ona se cereka,
ma da si mi bliže, prebila bi te po turu,
bez obzira na bušu user posted image

Ako nisam znala da će napisati da "nije stigla"
javiti vijesti s pregleda

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2593
2.6.2016 11:57:24   
as1403
O Snjeguljo tu si... vazno da je sve ok.. ma zamisli da sam isla po sobamauser posted image user posted image

Iz te zgrade su ljudi vodu kroz prozor bacali jos kada smo bili mali, i tako da vjeruj poznata je po tim stvarima...
Ali hvala Bogu pa ste vi ok..i da se nije nesto gore dogodilo..

Neposredna veza do poruke: 2594
2.6.2016 13:13:51   
noemaa
Ajme, as, snjeguljo, pa u kakvom kvartu vi to zivite/krecete se? user posted image uz takve svade, trebale biste od grada dobivat naknadu za stres.user posted image

Ja sama s malenim. Mm isao na dvodnevni put. Kad veci micko stigne,doci ce mi i svekici da budu sa mnom danas i sutra. To je prvi put da ce prespavati i prvi put vidjeti bebaca. Nadam se da cu bit hepi da su dosli, a ne dacu jedvacekat subotu.user posted image

Vrijemeje blj pa micek stalno spava,a i meni se zaklapaju okice.

Snjeguljice, pa dobre su bh kontrakc.,bilo je i vrijeme, prakticki si u terminu.i fino si otvorena. Ajd jos seci i stepeniraj se da se otvoris kako treba da bude sto brze.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2595
2.6.2016 13:26:32   
as1403
Ma noema nije los kvart. Nego znam da su se ljudi zalili na to..

A snjegulja...mene su vecinom drzale te bh kontrakcije i da to je super...ma moja prognoza.. 3 cm za tjedan dana snjegulja ce kao i jauser posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2596
2.6.2016 13:42:24   
lidac0605
Ma vid' Snjegulje zahebantice,kak nas je zeznula user posted image user posted image user posted image

Na kraju bu u boxu kad bumo se najmanje nadale user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2597
3.6.2016 7:34:57   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

As,
kako je kući? Kako dojenje, spavanje?user posted image

Noema,
nadam se da će posjet proći dobro!user posted image

Vi se zezate, a mene stvarno nešto stislo jučer.user posted image Oko 12:30 sam osjetila, pored mojih redovnih BH kontrakcija, križobolju, kao pred M., samo jaaaaako slabo. Uspaničila sam se i pokušavala se smiriti koliko sam mogla. Sabrala sam se, oko 14 h se otišla okupati (pri tom mislila na Asuser posted image ) i valjda mi je ta topla voda nešto učinila, sve se smirilo... Ručala sam i otišla po E. Na miru smo dočekale MM. Sad je otišao raditi, mi smo same. user posted image

E. je bolesna...user posted image Jučer sam je pokupila iz vrtića, žalila se da je boli trbuh... Od ručka u vrtiću ništa nije jela, sva je bezvoljna, pospana, samo bi ležala... Gledala crtane i nakon sat vremena, sama se pokupila u krevet u 19 h... Tražila da joj pročitam priču i zaspala do 20 h. Nakon toga, u 22 h opet krepandus. Živi na Lupocetu jer ima temperaturu.....user posted image Ajde, barem pije vode jer inače je moram tjerati na to kad je bolesna. Noć je bila burna, plakala je i svašta nešto... Svanulo je jutro, napokon! user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 3.6.2016 7:37:35 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2598
3.6.2016 8:14:42   
as1403
Jutro...
Evo moji spavaju pa da se javim na brzinu. Noc je prosla ok. Dojenje isto hvala Bogu ide ok. Samo desnu cicu dok ulovi kako treba sam sebe naljuti. Lijepo je spavao. Evo cujem eeeee
Snjeguljo izdrzi jos malo. Mozda si se samo jos vise otvorila...
Jurimm

Neposredna veza do poruke: 2599
3.6.2016 10:33:44   
subby
Ovdje sve napetije!user posted image
Mom jos nije otpao pupak, jucer malo i krvario, al patronazna rekla da je sve ok.

Poceo je vristati i to tako da dugo izdise, sav se zacrveni i ja se uslagiram kad tako dugo ne udahne, bojim se da ne poplavi user posted image ja sam se rasplakala, pusem mu u lice, nosam ga, ne znam sta mu je.. Srecom pa je dragi bio tu pa me umirio..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!