subby -> RE: proljetne bebe 2016. (6.6.2016 11:57:10)
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: noemaa Nama dan bio ultrakenjkav. Mali nikako spavat, jede svakih sat vremena, smeta ga neki klinac, spava mrvu pa se pocne sav smezurati itd... Kadje ono prvi skok u razvoju, cure? Ne sjecam se,a knjiga mi je kod seke....[sm=zmeden.gif] ohohohoooo,jeje [sm=smiley36.gif] sa tjedan,pa sa 3,pa sa 6,pa sa 3,6 mj.....itd idu skokovi.... mda.....žifčeki zbor i drž' se,nema ti druge....nas je ovaj sa 6 koštao ihaj....sad čekam sa 3 mj.,muko ježeva... da ne kažem da mi je počela štrajkat sisanje gospa,nešt joj jučer nikako po volji,uvrijeđena smrtno kad joj ponudim...zine,odurla koju borbenu na bradavicu kao kandidat talent-showa na mikrofon i amen.... Sad mi se sve poslozilo i ima smisla, L je u srijedu tri tjedna, a trazi sisu vec nekoliko dana puno cesce nego prije [sm=smiley36.gif] jos on nervozan, dere se, presvucen, nista ga ne smiruje nego jelo.. Skokovi u razvoju znaci vec pristigli.. Ja sam nekako u glavi imala da je to tek od treceg mjeseca, ali eto dobro je saznati. Svaka tebi cast danery s malom gospom, kad ti to tako pricas sve izgleda lako i da ti sve tako elegantno rijesis.. Ja bi se vjerojatno rasplakala od muke ko sto mi nekad dodje kad ne znam kako da pomognem malome jer place..
|
|
|
|