danery -> RE: proljetne bebe 2016. (14.6.2016 22:03:42)
|
Vecer... Moje su danas obje bile na cijepljenj,starija je plakala malo,eto,pro forme,a mala ciknula par puta i tisina....temp,nemaju,sve je ok,zdrave su,velika dobila uputnicu za ocni,redovan pregled predskolaca,a mala za fizijatra jer su kao napisali da je hipotona i slabije koristi lijevu ruku....haha,beba tek rodena,pa ono,slabo koristi lijevu ruku.....za krepat,al ajd.... Gospica danas slabije sisala,al bez dernjave je proslo...al ja vam moram reci da sam pri kraju vise sa zifcekima kad krenu igre bez granica....jedan da9n hoce,drugi bi,al joj se ne da,treci jok,cetvrti bi do podne dudlila,od podne flasicu....i ma kakvi,ta sta je naumila,mos se slikat kad zatvori usta,a u stomaku koncert....ugl.potvrdena moja teorija "sto me ne bi zahebavao jos tko ako moze" [sm=jezicek.gif] Uz sve to ipak je gospica komad i po':5700 g i 60 cm [sm=bravo.gif] Velika seka je 26 kg i 126 cm [sm=smiley1.gif] Nadam se da je vama dan prosao bolje nego meni...pa sad gibam natankati gospu,nesto pjevucka,a u 8 je nesto mizerno sikila....
|
|
|
|