|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
18.11.2015 21:23:53   
subby
Javi kad ih probas, i mene zanima kakvi su user posted image

Bila danas kod ginicke za ponovljeni TSH, kaze ma super je, ja pitam kako to da ondaj prvi nalaz je bio granicni, kaze to je tako jer se hormon ne izlucuje uvijek podjednako nego oscilira tako da sam ja ok user posted image Bas sam sad sretna, u miru. Jos sutra kod zubarice da mi popravi plombu jer dio mi je ispao pa da i to rijesim konacno. Srecom pa je vrijeme jos uvijek okej vani tako da ja opet samo secem user posted image Bas sam sretna sad otkako mi je stomak pomalo narastao pa se vidi u nekim jednobojnim majicama user posted image

Zanima me ako mi naraste stomak malo vise u medjuvremenu kako cu hodat ako ne vidim di idem hehe user posted image user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 626
19.11.2015 8:08:23   
Snjeguljica_83
Jutro!

Ajme, nema me jedan dan, a tu me već porađate!user posted image Ma po uzv-u termin poroda je 19.6. (premda je po zadnjoj M. tjedan ranije, ali ja znam da je O bila točno 7 dana kasnije....)

Danery
, evo i datum pregleda, to je 26.11.

Noema
, jel da da meni paše isključivo curica?user posted image user posted image user posted image
Stvarno se naša lista plavi, a to mi se ne sviđa....user posted image
Inače, po terminu više spadam u ljetnice.user posted image

Jučer sam si u DM-u kupila sok za trudnice od jabuke i suhih šljiva, počela sam imati probleme...user posted image I učlanila sam se u klub trudnica. Lijepo sam rekla da sam trudnica i zatražila pristupnicu. Dobih dvd s temama i Baby bonus emisije, knjižicu s popustima, neku knjižicu koja prati moju trudnoću i kremu za tijelo, koja miriše po nečemu što mi je riješilo glavobolju!user posted image Isparavala je i valjda kako sam to udisala, spasila me gadneee glavobolje koja me mučila cijeli dan. Bit će da moja glava najavljuje kišu, koja stiže u subotu...user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.11.2015 8:11:14 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 627
19.11.2015 8:17:46   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: danery

snjeguljice,neću te plašiti,ali slušaj za taj hematom ko babe misu:neki dan sam se čula sa cimericom iz bolnice,imala hematom,nosila blizance,imala spontani-pukao u 5.mj.user posted image i sve odvukao user posted image tako da....
bolje i koji tjedan bolnice,pa user posted image u rukama,nego okićena kuća i user posted image

Znam da postoji gadan rizik i pomirila sam se s tim ležanjem. Vrijeme rođendana i blagdana je lijepo vrijeme, tako da će mi vrijeme proći u tom raspoloženjuj. Evo, jučer je Ema da će ona okititi bor.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 628
19.11.2015 8:50:23   
danery
juhu,jutro,gdje ste sve?

fulala sam jutarnji prijavak user posted image zaspala ko top s konjićem u rukama user posted image

snjeguljice,hvala na datumima user posted image
samo ti odmaraj,vidiš da se tvoji organiziraju unaprijed user posted image

je li vas počelo hvatati neko predblagdansko raspoloženje?mene još ništa,onak,fali mi snijega malo user posted image mada za vikend javljaju da bi moglo zabijeliti.....moram maloj pogledati u gradu ski hlače ako zapada,sve je prerasla,pa smo podijelile manjim prijateljima,bar imamo malo više mjesta u ormaru user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 629
19.11.2015 23:40:33   
subby
ja sam bila kod zubarice, dobila sam novu plombu, sad sam konacno u miru, bas mi je drago da sam to rijesila.

mene jos nije uvatio bozicni duh, iako je moja sestra kod sebe vec okitila mali stolni bor, izgleda bas lijepo. po trgovinama sam vec cula bozicnih pjesama, ali mi nekako nije jos prigodno..

nesto mi se jako spava tako da cu ja uskoro spavati, sutra putujem za Zg. Laku noc lijepe i drage trudnice user posted image user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 630
20.11.2015 7:41:39   
noemaa
Jutroo!user posted image user posted image user posted image

Jučer mi se dogodilo ono na što se uvijek smijemo: kao - ako trebaš imadi sudar, onda ajd barem s hitnom tako da te odmah prebace kamo treba. E, bome... centimetar mi falio da se dogodi ta situacija. I ja sam kriva, bez daljnjega. U trenutku došla mi neka moja računica, misao, u glavu; nisam uopće registrirala rotacijska svjetla i zamalo se sredila.... Ajmeee... Sad sam se skulirala, ali baš mi je bilouser posted image user posted image

Snjeguljice, ti si navještačica ljeta, ali si ipak naša. user posted image Šta je do 21.6., to pripada proljetnicama. Nemaš druge, brojke su tu. S njima ti znaš najbolje, uostalom. user posted image I bravo za eminu odluku oko bora!user posted image

Danery
, trk po ski hlače onda jer za vikend će nas pomesti snijeeeeeg... Gradit ćemo snjegovića, skijatiuser posted image user posted image Mah, nekako ipak ne mogu vjerovati još u to, ali ću ipak i danas iskoristiti dan za šetnju. user posted image

Subby, ja nedavno išla srediti zub, stavila mi neku trenutačnu plombu jer sam user posted image pa je rekla neka joj se javim nakon poroda.

Mi danas vodimo malca zubarici, prvi put. Čisto onako da se upoznaju i da skuži atmosferu. nadam se da će biti divan krasan i da me neće sramotiti.user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 20.11.2015 7:48:43 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 631
20.11.2015 8:46:19   
danery
jutar user posted image
subby,sretan ti put user posted image

noemaa,dobra si,hahahhaa,taj bi sudar stavrno bio sreća u nesreći user posted image
glavno da si stala na vrijeme,bože sačuvaj takvih stvari,pogotovo sada user posted image

idete zubeku?moja je cura sa 3,5 godine navalila da joj je pukao zub i nek ju vodim zubaru i vodi meeeeeeee,i šta ću,ja ju odvedem....neka stara zubarica bila koje se svi boje,nitko njoj ne bi pod ruku jer je bila baš gruba....i mala s vrata DOBAR DAN,MENI JE PUKAO ZUB,TETA HOĆEŠ MI POGLEDATI....
žena ostala paf,a još više neki dečko što je već sjedio na stolici....i mala njemu veli:
AJDE SE TI DIGNI,JA IMAM MALE ZUBE PA ĆU BITI BRZO GOTOVA...
i bome opalili se svi smijat,digao se tip,zubarka zjaknula,sve bilo ok,kaže mala ajde dobro,al drugi put e mi stvarno pući zub,pa ću doći na popravak user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 632
20.11.2015 11:35:06   
chrna
Jutro curke ja nikako da se javim. Doma prelazimo sa bneta na iskon i trenutno nemamo Internet. Čekam ih svaki dan ko ozebo sunca da mi dođu to priključit jer se osjećam ko da sam u 15 stoljeću i zato nikak da se javim.
Ja danas bila kod socijalne ginekologice i za divno čudo dobila sam trudnicku i zaključili smo da će me vrlo vjerojatno od sada ona vodit dalje. Bar nema više duplo bolnica pa ona pa ona pa bolnica sad je samo kod nje user posted image
Uglavnom danas mi je 13+1 a po uzv je 13+6 veli ginekologica da je to oke da je beba malo veća al da tu nema nikakvih problema. Prva trudnoća mi je i sad samo slušam ak veli da je oke onda je oke i to je to.
Bebica je živahna jako cijelo vrijeme se micala i u jednom trenu na uzv ko da maše rukicom onak sva sam se rastopila. Veli moja ginekologica kad sam joj rekla da su mi u bolnici rekli da je dečko. Da se to nemože vidjeti još. Ali da je ginekolog mogao pretpostaviti na temelju duže mokraćne cijevi ako se bebica ljepo okrenula. I sad nek si ja dalje mislim???? Hm.....kaj vi mislite?
Ja jedva čekam snijeg i špancirat se po gradu kad je onak sav ljepo okićen i to user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 633
20.11.2015 12:46:19   
baluba
veliki pozdrav svim trudnicama,čitam vas već dosta dugo pa evo napokon da vam se i pridružim,dakle trudna sam 18+5 ovo mi je peta trudnoća,dva poroda carskim i dva spontana,imam dva veeelika dečka i sad smo u isčekivanju curice.....u ovoj trudnoći za sada ide sve više manje dobro,u početku sam imala malo krvaruckanja ali sve su rijesili duphastoni i mirovanje....u ponediljak idem na uzv i pregled na kojem ce se odlučiti dali idem na serklažu ,nije da se otvaram ali iz razloga sto sam ju imala u ranijoj trudnoci mozda bi mi ju ipak napravili...nadam se da neće user posted image a čekam i nalaze krvi,jer sam b- ,nadam se da ce na kraju ispasti sve dobro.......eee da i moj termin je 18.04.2016.user posted image user posted image

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 634
20.11.2015 17:45:01   
noemaa
Baluba, dobrodosla namuser posted image veselimo se svakoj novoj mamici user posted image da nam bude sto blebetavije na forumu.user posted image dakle, curica??? Prepredivno!!!

Chrna, i meni bilo cudno tako rano vidjeti ultrazvucno spol, ali mozda je neki ekstra dobar uzv. Ali i da je dokt.pogrijesio pa da je ipak curica, jos forastijeuser posted image ili ste vi ipak malo vise za deckica?

Snjeguljice, kako si?

Danery, mala ti je zakonuser posted image bas sam se nasmijalauser posted image

Mi prosli dobro,upoznali se sa zubaricom, gospon bio odusevljen ambulantom i vodicom koja sama izlazi iz male spine u casu.user posted image gledaoje kako neka teta sjedi na stolici i zubarica joj popravlja zube.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu baluba)
Neposredna veza do poruke: 635
20.11.2015 17:50:01   
mutilica
Evo mene! Vidim sve ste dobro i cakulate redovno user posted image

Bila na pregledu i posteljica mi skroz preko usca,mirovanje i dalje,nema sexa,ultrici i daljeuser posted image ,kaze da ce me morat najvjerovatnije zaljepit za krevet skroz i spominjala je bolnicu i nekakav lijek kroz infuziju- to nista nisam skuzila user posted image dobila sam i bjanko uputnicu za svaki slucaj jer je ona slijedeci tjedan na kongresu

Za deset dana sam opet narucena
Ima li itko iskustva s ovim?

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu baluba)
Neposredna veza do poruke: 636
20.11.2015 17:52:34   
chrna
Ej noemaa nama je svejedno al stvarno, samo neka bude živo i zdravo! Budemo vidjeli. Možda se kaj drugi put bolje vidi za sad smo zadovoljni kaj je sve dobro.

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 637
20.11.2015 19:35:48   
noemaa
Mutilica, ajme, zeno, sad stvarno miruj i ne landraj ni pod razno. Bude brzo proslo, znas i sama da sve brzo prolazi... A isplatit ce se itekako!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 638
20.11.2015 19:47:11   
mutilica
Joj noemaa ovo stvarno sve skupa izluduje,jos da covjek ne povjeruje odem na wc i samo hrpa krvi mozes mislit soka,na kraju puknuo unutarnji hemeroid za kojeg naravno nisam znala ni nikad osjetilauser posted image

Ovo sa posteljicom bas sam citala i vecini zena se ipak podigne kako beba raste ali moja dr nije bas optimisticna.Ovo s bolnicom i tim lijekom kroz infuziju uopce nisam skuzila a nisam ni ponovno pitala sad nemam pojma sta je to user posted image

A nisam ni sad nesto landrala a evo sad cu i manje

Koja razlika prva trudnoca i ova nebo i zemlja,od mucnina pa nadalje...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 639
20.11.2015 20:55:38   
noemaa
Mutilica,vec sam bila pisala, proslu user posted image sam odmirovala 5mj. Jako malo sjedila,jako puno lezala. Domet hodanja je bio wcuser posted image i odlasci G. Posteljica se na kraju digla. I sve bilo ok.
Da ne pricam o svojoj sveki: prije 35 god imala serklazu i mjesecima strogo lezala u bolnici!!! Niti za vrijeme jela nije smjela sjediti... Ipak,izdrzala je i sve je bilo ok.
Bude i tebi,samo hrabro i strpljivouser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 640
20.11.2015 21:05:58   
danery
Baluba,dobrodošla user posted image
ajme,mutilice,pa kako sad odjednom to user posted image
misliš na tokolizu da će te slati?
bolje da te oni zbrinu makar na neko vrijeme,nego da se zezaš s tim kad si već ovako daleko stigla....
mene nije strah toliko da beba ne raste koliko tog stanja cervixa i posteljice koje ne mogu znati bez uzv-a,to mi je noćna mora....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 641
20.11.2015 21:28:02   
mutilica
Vjerovatno je tako od pocetka ali nije nista govorila jer sam i tako morala mirovati a mislila je da ce se dici

Sta ,sta?sta je to tokoliza,objasni nist ja to neznam a nju od soka sa krvi i toga sa posteljicom nisam nista shvatila
Toliko sam bila ajme da mi je rekla da danas ne racunam ovo kao pregled nego kao moje smirivanje,zamisli 50 minuta prije pregleda krv siknu iz mene naravno da sam pomislila OPET spontani! Dvaput mi je pokazivala srce da kuca,tlak mi se digao od svega...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 642
21.11.2015 6:54:40   
noemaa
Jutro, curkeee!user posted image

Kako je kod vas? Je li zapadao snijeg? Ja s prozora ne vidim razliku, a i temp.u kuci nam se nije spustila... Premda mi se ne ustaje jos iz kreveta. Mm i maleni suvec aktivni u dnevnom,no meni se ne zurinuser posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 21.11.2015 6:57:30 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 643
21.11.2015 7:54:25   
danery
jutro....
kod nas kiša,neispavana sam totalno,mala je u 1 došla k meni,preplašila me ko nikad prije....stala pred mene kao sablast i klepnula me onim plišanim konjićem po licu,e kad me herc nije ostavio tada,neće nikada....

budila me par puta u noći,te na wc,te ovo,te ono.....valjda na tu promjenu vremena nije mogla spavati....i sad ofkors da dolje već harači kod bake,mm još hrče,a ja svijetlim user posted image user posted image user posted image

mutilice,nisam ti sigurna je li tokoliza toštobi trebala primati,čitala sam po forumima da dosta cura tako ima nisku posteljicu ili kontrakcije,pato primaju,da se smiri sve...
pitaj lidac na zimskim bebama,mislim da je ona toprimala ili trebala,možda će ti znati više reći....

ha mogu misliti šoka,kao sve 5 i sad opet ispočetka krevet....
ajde,ako već nije naj,neka je bar krv zbog tog user posted image hemoroida,nek ga voda nosi.....
odmaraj i čuvaj se,pomalo,pa će biti dobro....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 644
21.11.2015 8:21:34   
lidac0605
Evo mene,padobranca,da pojasnim kolko mogu user posted image

Mutilice,ako ti je posteljica skroz preko ušća,imaš placentu previu i teško da će se toliko dić da se makne sa ušća ukoliko ga sad skroz prekriva-to se može desit jedino ako ga prekriva djelomično ili rubno,da se sa rastom trudnoće ona pomakne višlje.
Kod placente previe se zaozbiljno mora shvatit mirovanje jer je vrlo česta pojava krvarenja zbog te krivo nasjele posteljice,koje može biti i obilno i ugrozit trudnoću ili se trudnoća mora ranije završit zbog krvarenja...također,ovisno o procjeni doktora postoji mogućnost da nakon 25.tjedna završiš u bolnici na mirovanju i 24- satnoj infuziji(znači non stop si na infuziji) u kojoj primaš lijekove za sprečavanje kontrakcija(to je tokoliza) kako bi maternica čim više mirovala i "ne izazivala" tu krivo nasjelu posteljicu...
I zadnje,vrlo bitno-trudnoća se dovršava carskim rezom.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 645
21.11.2015 8:31:05   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, imaš novi ticker. Što je na njemu? Neka dva klinca? Ti to aludiraš na svog malog i bracu mu?user posted image Ja sa svojim rozim tickerom aludiram na čežnju za curicom...user posted image

Kako sam...?user posted image A joooooooj... Već sam pisala da me u srijedu boljela glava. Bila se smirila i onda u četvrtak boljela navečer opet, ali drugačije... Onako pulsirajuća bol!user posted image I zaspim i boljela me cijeeeeeeeeeeelu noć... Popila sam usred noći Lupocet i probudim se jučer ujutro i dalje s gorim pulsiranjem! I jučer opet popijem Lupocet oko 10:30, malo se smirilo, pojela nešto, odspavala, probudim se i opet pulsira!user posted image i onda sam opet popila Lupocet navečer u 19 h i smirilo se, tj. prikrilo bol bolje nego nakon jutarnjeg Lupoceta... I eto, stanje je sad takvo da nema više pulsiranja, sad imam samo tupu bol, samo kad mrdnem glavu, ali ne treba mi više tableta...

Ovo još nisam nikad doživjela da mi ni tri tablete nisu pomogle do kraja, već eto i dalje je ostala bol....

Ne znam koji je razlog ovoj gadnoj glavobolji?? Ima ih puno: trudnoća, promjena vremena, ležanje, pritiskanje mišića, ukočenost zbog ležanja, nedostatak zraka... eventualno da mi beba crpi zalihe željeza... Srećom imam sok od cikle pa ću se malo njime nalijevati.user posted image

Mutilice
, jao... Nikako da počnjemo uživati u user posted image Odmaraj i bit že sve dobro!user posted image

Baluba
, dobrodošla!!user posted image

Ovdje kod nas nema promjene vremena - još. 16 je stupnjeva, nema ni kapi kiše. Valjda bude oko 15 h... A koji gušt kad moram biti zatvorena unutra, a vani gadno vrijeme....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.11.2015 8:34:19 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 646
21.11.2015 9:07:15   
mutilica
Jutro

lidac bas me utjesi user posted image zezam se,hvala na objasnjenju user posted image
Zar nije rano za dijagnozu placenta previa? Ja cu zivjet u nadi da ce se podignuti,budem li morala lezat u bolnici....

Ovdje puse i oblacno je,jos nema kise. Zavidim vam na najavljenom snijegu,ja sad opet ne mogu u Slavoniju user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 647
21.11.2015 9:13:23   
danery
mutilice,kod nas brzinski stala kišica,malo je svježije,al snijeg nekako....km....načekat ćemo se user posted image
nego.....da ti spakujem koju kantu ako zakrka,pravi slavonski,pa ti pošaljem za ono darivanje user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 648
21.11.2015 9:24:13   
mutilica
Haha a mogla bi pa cu ga drzat u frizideru user posted image user posted image hoces ti malo olujnog juga ili bure da ti kosti propuse,kazu da je zdravo?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 649
21.11.2015 9:38:03   
danery
hehe,može,taman je sveki namjerila zračit posteljinu na vjetrušini user posted image
a i nju hvataju valunzi,pa se 'lada u ponoć po dvorištu,ovako bi po potrebi malo mogla provjetrit sama sebe user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!