subby -> RE: proljetne bebe 2016. (22.11.2015 13:22:19)
|
Hej! Put je super prosao, u Zg je ok bilo, ali sada sam konacno kuci, svoj na svome tako da apsolutno uzivam u kuhanju i kucanskim poslovima, bas mi je lijepo. Jutros kad sam se probudila, sve pobijelilo i snijeg padao, vrlo lijepo je izgledalo, bas me razveselilo, taman kad sam ja dosla kuci [sm=smiley1.gif] Ponekad osjetim kao neke baloncice gore, kao pod rebrima, ali znam da je beba nize i mozda je cak jos i rano da osjetim, al sam uvijek uzbudjena sto cu uskoro moci osjetiti isto i bebicu :) A za sada je to cini se samo probava, iako inace nisam nikad to osjetila tako, ali sad je ionako sve pomalo drugacije u ovom blazenom stanju [sm=smiley36.gif] E da vas pitam sto vi uzimete kad ste prehladjene, a trudne? Mene sinoc grlo grebalo toliko da nisam mogla zaspati iako mi se bas spavalo.. Jos napravila si caj, al nije bas pomoglo.. Muz isto nije bas spavao, sav se brinuo i pomagao da mi bude bolje.. Ni ne sjecam se kako sam na kraju uspjela zaspati, ali sam se probudila odmorna, a muz eno popodne jos drijema poslije dorucka da nadoknadi [sm=smiley1.gif] Uzela sam Septogal, procitala sam na uputama da mogu i trudnice, ali dugorocno nije pomoglo... Pijem caj s djumbirom, medom i limunom, ali osim toga ne znam sto je jos sigurno i pomaze. Tako da, svaki savjet je dobrodosao ;) Ah, kolaci, kolaci... Ja bih mogla stalno samo kolace praviti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|