noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (2.12.2015 7:32:51)
|
nešto smo uvele zadnjih dana, šta je ovo? Zimski san? [sm=zz_sleep.gif][sm=smiley12.gif][sm=zz_sleep.gif] ja jučer izglancala kupaonicu i naravno da mm nije primijetio, nego tek dok sam mu rekla.[sm=zz_er_what.png] baš su zahvalni ti kućanski poslovi!!![sm=smiley13.gif] danas ću ili dnevni ili kuhinjicu, budem još vidjela kakvo mi je raspoloženje. prijavili smo malenoga i za darove djeda mrazatu u općini. to će biti pravo uzbuđenje. prošle godine je bilo organizirano u zračnoj luci, možete misliti koje uzbuđenje za klince kad je djedica "sletio" avionom. [sm=smiley1.gif] ove će godine biti ipak nešto prizemnije, ali sam čula da će se potruditi napraviti nekakvu malu kućicu djeda mraza pa će i to biti doživljaj.[sm=bravo.gif] da vam se požalim, zadnjih dana imamo teškoća s noćnim odlascima u krevet. čim mu stavimo pidžamicu počne plač da on neće ići spavati, da je njemu to bezveze itd... i svako veče ista vika, dreka. odjednom. nadam se da je to, kao i sve ostalo, samo neka žnj faza. jeste li ju i vi doživjele sa svojim klincima i klincezama? subby, potpisujem tvoje riječi o šetnji vani pa ulasku u topao dom. predivni osjećaj! jučer sam išla sama u šetnju prije podne, baš mi je pasalo. [sm=smiley1.gif] a za zdravu hranu - ja jedem kao i inače, raznovrsno. ujutro kava od cikorije ili čaj s kruhom i namazom (maremlada, sirni...), marendica voće, ručak razno uvijek, užina jogurt ili voće, večera ostatak od ručka ili muesli ili što mi pukne i koliko mi pukne. [sm=smiley36.gif] i, naravno, između svega toga kad mi dođe koja čokoladica ili keksić. [sm=smiley9.gif] nastojim piti što više vode i čajeva, makar je to smanjeno u trudnoći, ali trudim seee... i za ovo brisanje postova, najlakše je meni nakon što napišem post (a prije nego ga pošaljem) - napraviti desnim klikom copy. pa ak mi i nestane, lako ga opet zalijepim i pošaljem.[sm=smiley1.gif] danery, kako malena? dobro da danas i postoje ti čudesni šamponi, mislim da u roku 3 dana bi trebale buhetine riknuti. sjećam se našeg doba, ajme... iščešljavanje, čupanje, šišanje, iskuhavanje, a namakanje glave u petroleju?!? Se dobro ja to sjećam????
|
|
|
|