Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (5.1.2016 6:38:40)
|
Noema, došla sam neki dan na pregled i tamo je bio stol s onim stalcima za noge.... I gledam ih i sjetim se tog raskrečavanja i boli..... U 7. mj. sam imala hsg i to su bili bolovi kao trudovi, sva sam bila utrnula, hiperventirrala... Osjećam se kao da sam imala još jedan porod.[sm=jezicek.gif] Sad kad se toga sjetim, razmišljam svjesno o toj boli, sad znam što me čeka, premda mi je prvi porod prošao najbolje što je mogao, stvarno sam zadovoljna. Otvaranje je trajalo 9 sati, što je za prvorotkinju prosječno, kažu koliko si mjeseci trudna, toliko sati trudova. Idealno je sve bilo, a sad bi trebalo ići brže. Ali strah me boli....[sm=zz_hot.gif] Ne smijem misliti o tome. Kad te uhvati, tog trenutka se treba nositi s time i gotovo. Onda sam bila zatečena, a sad samo moram blokirati mozak da ne misli o toj boli.[sm=smiley35.gif] Inače, u trudničkoj knjižici, koju još nisam podigla, piše da mi je ovo treća trudnoća jer računaju blighted ovum.[sm=smiley11.gif][sm=zz_sluggish.png][sm=zz_poop.gif] Tebi?[sm=zmeden.gif] Cure, mislim da zadnja dva dana, naročito jučer, osjetim bebicu, ali nisam uopće sigurna. Pratim situaciju pa ću vam javiti. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|