Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (8.1.2016 7:29:21)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Noema, tako vele: kiša, tj. pljuskoviš kiše. [sm=smiley24.gif] Ono je bilo izuzetno kratkotrajno proljepšanje.[sm=smiley13.gif] Pratim prognozu na accuwheather.com, odlična stranica![sm=smiley1.gif] Unaprijed ti kažem: sunce dolazi tek u utorak. Evo smajl unaprijed:[sm=smiley1.gif] I mene je grlo boljelo, a u nosu mi suhoća, pa evo ima tome dva-tri dana, i MM muku muči s grloboljom, pomogao mu je Angal pastile, a za Emu znaš... Evo, noćas je opet imala temp. Lupocet spusti temp. na 4-5 sati i opet. Vidjet ću kako će danas biti, možda se zaletimo popodne do pedijatrice. Ne sviđa mi se što dolazi vikend pa uvijek kažu da ako temp. ne prolazi nakon tri dana, idite doktoru. A vikend, pa na hitnu. Ne bih.... Žao mi je što malca boli uho. Ne bih da i njega zadesi zlo koje je zadesilo Emu.[sm=smiley13.gif] Dali ste mu Neofen? To je tzv. stari Ibuprofen. Odličan je za bolove. No, je li za tako malu djecu?[sm=zmeden.gif] Ne osuđujem, pitam.[sm=smiley4.gif] Tako da znam za drugi put, zlu ne trebalo.[sm=smiley2.gif] Danery, je li tvoja princeza prestala napokon biti kenjkava jučer?[sm=jezicek.gif] Subby, ja još ne vladam terminologijom... [sm=jezicek.gif] Kad sam tek počela istraživati što je što, snašla sam se tako što sam pojmove upisivala u google i google slike![sm=smiley23.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|