Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.1.2016 6:31:12)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Noema, dok sam čitala epizode o tebi i mužu plus Noi, umirala sam od smijeha![sm=jezicek.gif] Pa to je kao kod mene![sm=smiley36.gif] S Eminih 2 g. smo je uspavljivali u našem krevetu, kad zaspi, prebacili bi je u kinderbet, onda usred noći me zove pa je uzmem i stavim pored sebe u naš krevet dok ne zaspi, onda je opet prebacili, pa tako po znači dva, tri puta. Onda smo to prestali raditi i čim bi je uzeli prvi put kod nas, tu bi ostala. Ima tome tri godine...[sm=jezicek.gif] I danas isto je uspavaljujem za popodnevno spavanje, tu nije problem. Navečer se spremim i ja i idemo zajedno ona i ja u naš krevet. Kad je MM kod nas, brzo ode, ona još nije zaspala, razbudi se, plače, želi njega, ja ostanem i jedem si živce...[sm=smiley36.gif] I sad me brine trbuh, kako ćemo svi u krevetu zajedno...[sm=smiley36.gif] Danas zovemo i naručujemo dječju sobu. Obećejem joj je i odabiremo već mjesecima...[sm=jezicek.gif] Stiže za nekih 15 dana pa nek se muž zabavlja.[sm=zz_biggrin.png] E sad kako će ići spavanje bez mene, nas... ne znam.... [sm=zmeden.gif] Muči me njen svrbež. To je jedini razlog zašto se budi. Ja je onda čujem i namažem. Onako, mislim je uspavati, otići pa ako je svbi, neka me zove. Nema druge. Bit ćemo udaljeni nekih 6 metara, valjda ću je čuti....[sm=zmeden.gif] Soba je predivna, onako vedra zelena boja, a kad kupim posteljinu koju toliko sanjam...na hello kitty ili neke princeze, pa joj napravim leptiriće za zid, ajme, bit će to pravi mali raj...[sm=smiley1.gif] Subby, sretno na pregledu![sm=bravo.gif] Cure, čuvajte se olujnog juga![sm=zz_eek.png]
|
|
|
|