|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
17.4.2016 19:10:39   
danery
eto i mene opet,al ne jer je ružno vrijeme,nego sam uuumorna kao da sam njivu sama kopala user posted image
ni ne znam što sam pisala zadnje,pa sam išla provjeriti,a kad ono....
od zadnjeg posta-prije par sati-op!nadošla cura.....mi u vizitu da čujemo je li dobila mlijeko,a oni nju skinuli sa respiratora,gospa se rasteže,zijeva,veli doktorica da je stabilna,još malo da se treba sama potruditi da ustali ritam disanja,ali ima samo sondicu za hranu i cjevčice za kisik u nosu....dobiva i antibiotik da ne dođe do kakve upale radi aspiratora....piški,kaka,sve 5...

mlijeko dobila,prihvatila,vele pojačali su joj dozu,pa je sad veselo....evo treća doza za danas čeka u frizu,odnijet će mm večeras da imaju do sutra...
kod nas u dvorištu nakon vizite i raporta opće veselje.babe ciče,lete štake,cvike,što se dohvati....a ja još uvijek paf,kako se sve izmijenilo u nekoliko sati...no dobro,samo nek ostane tako dobro...

usput srela prijateljicu,ona je sa malom u internatu,muku muči sa hranjenjem,mala je rođena u 32.tt,pa treba dostići kilažu.....vele šopaju dijete,pa joj teško gledati,i još potpuno sama na odjelu....pa da se ubiješ od muke user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2026
17.4.2016 20:36:32   
as1403
Danery user posted image za Hanuuser posted image . Brzo ce ona i doma vidjeti ces...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2027
17.4.2016 20:59:31   
Pchelitza
Joj danery al sam se nasmijala...user posted image
Nama danas bili kumovi da se malo pridružimo prije nego bebica stigne.baš mi kuma komentirala kak mi cice uopće nisu narasle.al SAD kad čujem da to bukne preko noći možda i moje odjednom narastu.

Subby Jel tebe hvata strah? Mene pomalo da. Thx za info za čajeve.rooibnosa imam a kupit ću si i taj od maline. Sad u srijedu na pregled pa strahuje od toga da će mi opet bit dr.V. pokušat ću ga nekako izbjeći pa makar molila sestru.nadam se da će sad rec da prekine s duphastonima i Normabel ima.ako ne kazu- ja ću sama.pa zaista mi više nema smisla pit nešto što sprječava kontrakcije. I magnezij sam počela pomalo redfucvirati iako sam odmah primijetila da je probava usporila.

Ženske jeste vi uzimale epiduralnu? Sve frendice me savjetuju da uzmem al kak mi je prvi porod zaista ne znam kaj očekivati. Bh kontrakcija još nemam tak da ni s tim nemrem usporediti.a kak bih ih i imala uz ove lijekove,opet si mislim...user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2028
17.4.2016 22:14:32   
noemaa
Pcelitze, ja nisam uzimala epuduralnu i nadam se da mi ni ovaj put nece trebati. Mislim da bih je uzela jedino ako bi mi doktori savjetovali. Mrvicu me strahic od nje. U kom si tjednu ti?

As, tebi sporo prolazi vrijeme! A meni se cini da sam tako malo trudna, da cu prebrzo rodit. Polako me pocinje tremica, uzbudenje, briga kako cu s ovim gosponom malim tu doma kad me ulove trudovi itd... Nadam se samo da ce se sve posloziti kako treba i da ne bude puno muke...

Danery, bravo za princezu!!!user posted image samo naprijed,go,go!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 2029
18.4.2016 6:29:31   
Snjeguljica_83
Jutro!

As, tebi presporo vrijeme prolazi, a meni leeeeeeetiiiiiiiiiiiiii............user posted image Ne mogu zaustaviti....

Nisam uzimala epiduralnu. Mislim da te dr. pitaju, tako su na tečaju rekli, da moraju pitati kad te zaprime jer se mora uzeti na vrijeme...user posted image Mene nisu itali, ja nisam tražila, ali sam tražila "nešto" protiv bolova, za što je bilo malo kasno, ali sam to "nešto" dobila, od čega sam bila pospana...user posted image

Danery
, user posted image za Hanu!

Noema, kako sad maleni?

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2030
18.4.2016 7:18:03   
danery
jutro user posted image
ljudi moji,ja sam sama kod kuće user posted image i toliko mi se to trenutno sviđa da vam opisat ne mogu....
još mi ne ide u glavu da je moguće roditi i ne biti demoliran kao da te pregazilo sve što vozi na ove naše 4 trake ceste i 2 pruge pred kućom user posted image
jest da smo noćas spavali k'o na kampiranju-gdje tko zalegne user posted image
,al nema veze,ne smeta,čak je bilo i simpatično,dok persa nije krenula sa šuškanjem u 3,al ajd....kad me već probudila,podružila sam se sa izdajalicom i fino spakovala lanč za mini gospu u friz user posted image
što se i tog izdajanja/dojenja tiče,opet šok.....ono,pa to ne boli user posted image user posted image user posted image
uglavnom,pucam malo po šavovima,al ne postporođajnim,nego sam si,eto,sva velebitna kako sam dobro prošla i izgurala ovaj put user posted image user posted image user posted image

kak ste vi,vidim da je malo frkovito pred kraj user posted image
nisam ni ja uzimala epiduralnu.....uz babicu koja mi je bila na porodu kakva anestezija,žena zna znanje,do groba sam joj dužna....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2031
18.4.2016 8:09:33   
noemaa
danery, ajd ti nama ispričaj sad na miru kako je prošao porod. mislim, šta si se otvorila, vodenjak, trudovi? kolio je trajalo? itd... je li bio tm s tobom? i ja bih tako bezbolan porod. user posted image

snjeguljce
, ma itekako leti vrijeme! ko da smo jučer bile na odbrojavanju! :)
hvala na pitanju, maleni je dobro. sadsvima objašnjava kako je freza vruća pec i da ju se ne smije dirati i kako ona vrti zemljicu, blabla... :)

eto, ja se nadoručkovala, micko u trbuhu se naskakao i ispreskakao. vrijeme je bljutavo, kišica, sivo. nekako u zadnje vrijeme prognostičari ful griješe, jeste skužile? najave jedno, a dođe drugo... jedino ako gledaš noć prije, e onda pogode. inače ono dva-tri dana prije.... nope! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2032
18.4.2016 8:57:26   
lidac0605
Jutro,proljetnice user posted image

Danery,super da je mini curkica bolje user posted image hvala Bogu user posted image
Ja sam ti odma prognozirala lagan porod i ekspresni-i eto ga user posted image user posted image

Noema,user posted image za uredan pregled user posted image ...ma sve ćete vi izbacit djecu ko iz torpeda user posted image

Mi obavili krstitke u subotu(imate sličku u albumima od malca),sve je prošlo ok i fala ti Bože da je i to obavljeno user posted image sad me čekaju 2 maturalca-kćer ide u Prag,sedmaš u Trogir,sad u lipnju oboje user posted image da te vrag zeme user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2033
18.4.2016 9:15:34   
subby

IZVORNA PORUKA: Pchelitza

Joj danery al sam se nasmijala...user posted image
Nama danas bili kumovi da se malo pridružimo prije nego bebica stigne.baš mi kuma komentirala kak mi cice uopće nisu narasle.al SAD kad čujem da to bukne preko noći možda i moje odjednom narastu.

Subby Jel tebe hvata strah? Mene pomalo da. Thx za info za čajeve.rooibnosa imam a kupit ću si i taj od maline. Sad u srijedu na pregled pa strahuje od toga da će mi opet bit dr.V. pokušat ću ga nekako izbjeći pa makar molila sestru.nadam se da će sad rec da prekine s duphastonima i Normabel ima.ako ne kazu- ja ću sama.pa zaista mi više nema smisla pit nešto što sprječava kontrakcije. I magnezij sam počela pomalo redfucvirati iako sam odmah primijetila da je probava usporila.

Ženske jeste vi uzimale epiduralnu? Sve frendice me savjetuju da uzmem al kak mi je prvi porod zaista ne znam kaj očekivati. Bh kontrakcija još nemam tak da ni s tim nemrem usporediti.a kak bih ih i imala uz ove lijekove,opet si mislim...user posted image

ne hvata me strah, ja sam nekako previse uzbudjena user posted image
vise me hvata paranoja, hocu da sve bude spremno, a nije jos, zato kazem malome da jos priceka barem tjedan dana haha

sad u srijedu imam opet pregled, bas me zanima sta ce reci, kako ce biti. Ja sam imala prosli tjedan razgovor i pregled s anesteziologicom i pitala sam za epiduralnu, sve mi je objasnila kako i sta, al da ju ne moram uzeti ako ne moram sto je super jer ja imam veci strah od epiduralne i carskog nego od poroda. Ja hocu samo da me puste u miru da rodim i da me ne plase s tim stvarima.

jedino sto u zadnje vrijeme sam primijetila da me nekad mali dolje nekako gurka da osjetim bas skroz u rodnici ili na crijevima, skroz nelagodno, moram promijenit polozaj ili skupit misice dolje, bas nelagodno, imam osjecaj ko da je skroz dolje kod ulaza ispruzio ruku.. user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 2034
18.4.2016 9:24:11   
Snjeguljica_83
Noema, nisam skuzila da prognosticari fulavaju na veliko. :D

Gledam sad na teletekstu temperature od jucer: Osijek 30 C!!! :O
Cijela Slavonija zagrijana, ajmeeeeeeee!!!!!!

Danery, jel je tako toplo?!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2035
18.4.2016 10:29:21   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: noemaa

Pcelitze, ja nisam uzimala epuduralnu i nadam se da mi ni ovaj put nece trebati. Mislim da bih je uzela jedino ako bi mi doktori savjetovali. Mrvicu me strahic od nje. U kom si tjednu ti?

Sad sam na 36+3. U srijedu na pregled.
Joj zaista se nadam super babici i što kaže lidac- ekspres porodu.što je bliže,sve više se mi se vrti po glavi kako ću ja to. Curka me još uvijek pupka visoko,nemam osjećaj da se spustila a i trbuh je visoko,ali tako je bilo i s mojom cimerkom pa je rodila.user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2036
18.4.2016 10:30:46   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: noemaa

danery, ajd ti nama ispričaj sad na miru kako je prošao porod. mislim, šta si se otvorila, vodenjak, trudovi? kolio je trajalo? itd... je li bio tm s tobom? i ja bih tako bezbolan porod. user posted image

I mene zanimaju svi detalji

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2037
18.4.2016 11:07:19   
danery
eno vam iscrpan raport na temi...o razmnožavanju user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2038
18.4.2016 14:17:35   
Pchelitza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Procitah sve! I priču br.1 i 2.

Ja se zaista nadam da se tzo Danery bavis nekim pisanjem jer ovo je fakat ludilo!user posted image

Ja se malo bacila u raskrcivanje sobe.treba napravit mjesta za kinderbet.nakon 15 min ubiše ledja pa sad opet horizontala.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2039
19.4.2016 6:42:59   
Snjeguljica_83
Jutro!

Danery, i ja pročitah priču no. 1 i 2 i nasmijah se do suza, naročito zbog tvog muža, modnog mačka!user posted image

Pčelice, pričaj mi o umoru....user posted image Jučer sam spremala torbu za rodilište, nije to baš takva mudrost - staviti stvari unutra, ali sam se uspuhala, ajme.... Nakon sat vremena - horizontala.user posted image

Grčevi u zoru opet... U desnom gležnju. Pa sam se digla i riješila stvar. Onda sam otišla u wc, popila vode, vratila se u krevet pa je maleni počeo štucati.user posted image Trajalo je pet minuta i migoljio se pa bi štucanje više došlo do izražaja... Onda je prestao pa smo oboje zaspali.user posted image
A osjetila sam već neki dan tako ujednačen ritam u trbuhu, ali nisam povezala sa štucanjem. Mislila sam da mi kucka.user posted image

Htjela bih da se javi Ivchy. Tko zna kako joj je kući s malom.....user posted image

Daska za peglanje je dušu dala!user posted image

Odoh na pregled pa ću vam se javiti.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.4.2016 6:44:05 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2040
19.4.2016 6:55:15   
danery
jutro user posted image
moji otišli,ja svijetlim....složila si doručak,da me cure moje s odjela vide,trčale bi na wc user posted image
kako nam je hrana bila nepotpuna,cima i ja bi naručile od muževa koji komad povrća da dopunimo.....ja sam jednom tako dobila za večeru posni sir,hrenovku i kruh,a od doručka mi ostalo meda i banana od posjeta.....iskopala ja još i jogurt (njega nam bome nije falilo),zobene kekse,slistila hrenovku,a sir prelila medom,nacvakala bananu,natrgala kekse i prelila jogurtom....
stoji cima iz druge sobe,pa gleda user posted image ma koji vrag.....ajoj kad se uhvatila za stomak,kaže e meni je ovo klistir naočigled i bjež u wc na zasjedanje user posted image user posted image user posted image
sad da me vidi sa kroasanom,sirom,medom,smokvama i bananom,mislim da bi se wc zaštopao user posted image

inače mini gospa nas iznenadila sve jučer popodne.....nema ništa više od drndi i sondi,veli sestra stalno se meškoljila i gurala te žičice,pa su ju probali skinuti sa svega....i upalilo,dijete se smirilo,diše sama uz maskicu blizu lica,cucli milk na bočicu,sad joj daju 20 ml....i napomenuše nam da su joj pelene male user posted image user posted image
ima i žuticu,ali upola se smanjilo kroz dan.....i tako....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2041
19.4.2016 7:57:29   
noemaa
danery, ajd da opet ne čitam post, nisam dobro shvatila... zašto su te odlučili inducirati već sad, mislim, vodenjak ti nije pukao, a trudove nisi iala. je li baš takva žurba bila (bez obzira na otvorenost) budući da si ionako bila u bolnici? nisu mogli sačekati još koji dan, tjedan?
i user posted image za curkicu, vidiš koja mala majstorica je ona! miči to s mene, i gotovo! user posted image user posted image user posted image

snjeguljice, pcelitze, ma totalno vas kužim za taj napor. user posted image slatke trudničke muke. evo, ja ću danas pobrisati prašinu u dnevnom jer je crni namještaj pobijelio. user posted image i znam unaprijed da ću se umoriti ko vrag. dobro da imam ručak od jučer, tako si kombiniram. a dnevni mi je mali, mislim, nema puno namještaja. eh, to su nam ti zadnji tjednići.... ugodno danas na pregledu!

ja se moram naručiti telefonski u bolnicu jer online trenutno ne naručuju. bezveze.user posted image

da, i mene zanima ivchy. a ni itsaboy nam se ne javlja više. user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 19.4.2016 7:58:02 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2042
19.4.2016 8:15:08   
danery
ma noemaa,jer sam u terminu po tjednima bila i već dugo otvorena,nema drugog objašnjenja....
a što sad,gotovo,nema nazad...kako je,tako je....al vidiš,sad sam se sjetila,i veću 36.tt mi je docnapomenuo da mi je posteljica već u 3.stupnju zrelosti,pa možda i bolje daje bilo ranije,jer je već bila na početku kraja obavljanja funkcije user posted image
jesi ti napela na to spremanje user posted image user posted image to ti se ne radi tako,cccc....dok dijete može pisati po namještaju,eto ti zabave,odmah dobiješ 2u1...dizajn i novi namještaj user posted image

ja sam ovaj put totalno skulirana išla u bolnicu,sve spakovala ležerno,što mi je falilo,donijeli bi moji....i sad ovo s izdajanjem....milina,mlijeka ima,curi bez problema,nikakvih kvrga,upale....
ma....u svakom zlu neko dobro user posted image

user posted image

< Poruku je uredio danery -- 19.4.2016 8:19:05 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2043
19.4.2016 8:30:42   
as1403
Jutro i od mene
Danery super za malenu user posted image
Pcelitze vjeruj da s.nekada umorna i ujutro kada se probudimuser posted image
Subby pa ti sada ce to brzouser posted image niti ja nisam trazila epiduralnu, mislim da niti nema potrebe, jer kako kazu cure treba ju traziti u pravo vrijeme, a mene kada je bas.pocelo boliti bilo je vec vrijeme za roditiuser posted image tako da od nje za mene ne bi bilo nikakve koristi.
Snjeguljo sretno na pregleduuser posted image torba spremna vec? Moja jos nije....
Jucer sam bila kod svoje gin na pregledu, narucila me opet 9.5.kod nje, pa onda krecem s bolnicom.

Noema znaci maleni je dobro. A kod mene je sreca za namjestaj da ga niti nema puno i bijeli je u dnevnom, pa se niti ne vidiuser posted image
I meni je brzo proslo vrijeme od pocegka trudnoce, ali sada ovih zadnjoh tjedan dva dan se vuce jedan za drugim.tako polako. U cetvrtak cu do lidla po grudnjak za dojenje. I ima robice za male bebiceuser posted image
Tipkamo se...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2044
19.4.2016 8:41:53   
lidac0605
Danery user posted image za malu damicu,sad će brzo doma user posted image ...znači i ona požutila...nezrela jetra,ko i moga sa 37+5 user posted image

Mah,Noema pa oni ti odma induciraju čim prođeš 37 tjedana a to dole sve zjapi...nema rasprave,pa znam ja kaj sam u Vinogradskoj prošla...

Baš kad si Danery spomenula posteljicu-moja je bila sa tih 37 i kusur tjedana prvi na drugi stupanj i svejedno me inducirali,čim su vidli 5 cm dole i na kraju kad sam rodila,posteljica opće nije htela van,nekih dobrih pol sata i kad su ju i izvukli bila je sva,kak su oni rekli "načupkana" i ta 3 dana u bolnici sam dobivala injekcije Ergometrina 3x na dan radi toga...eto...znači prerano je sve to skupa bilo...al kak veliš-kaj je tu je...moj dečec je vesela 3,5 mjesečna beba i to je najvažnije user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2045
19.4.2016 8:52:11   
danery
meni je posteljica odmah izašla,ali je bila toliko debela i tamna da su ju poslali na analizu,svi su se čudili kakva je....
a takva je i mojoj mami bila kad je mene rodila,sva čupkasta i tamna,a ja ljuskava,i uz to 4100 g....prvo što su pitali kad me rodila je bilo je li pušila....i pedijatrica koja vodi brigu o mini gospi je isto komentirala da je i genetika u igri s obzirom na mene....žno sve u svemu,dobro je,samo da se završi....
radili sujoj jučer i uzv mozga i koliko skužih sve je u redu,jer mislim da bi već rekli da ne valja.....no to ćemo čuti danas na informacijama....
u međuvremenu odmor i mužnja user posted image jučer sam im pokupila pola zalihe bočica,a kad sam sjela u auto,počelo zvečkati staklo,a mm se opalio smijati....kaže on ko mobilna mljekara iz '56.smo,samo fali onaj ceker za bočice user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2046
19.4.2016 16:55:14   
subby
Danery, bas mi je drago da je mala gospa super user posted image

Nama jutros stigla kolica! user posted image Bas me iznenadilo, jos ja tek ustala, neko zvoni, kaze paket, ja jos mislila losion za skidanje sminke ato mi treba doc, al posto sam joa bila u pidzami, ode muz otvoriti i ja namjestam krevete u drugoj sobi kaze on, stigla kolica! Nisam vjerovala dok nisam pogledala hahaha bas su brzo dosla, stvarno im svaka cast jer po mojoj racunici jucer je proslo tek tjedan dana od narudzbe. Ja sam udusevljena, cak je i mreza protiv komaraca stigla sto nije pisalo da je ukljuceno i jos neki mali tregercici koje nisam uspjela identificirati sto je user posted image

Sutra preegled, bas se veselim user posted image Mali se danas dosta isteze i proteze, a kako je cini se ledjima na lijevoj strani, jos i spavam stalno na toj strani zadnjih tjedana dobila sam par strijica i to samo s lijeve strane user posted image user posted image

Danas mi je vag.iscjedak malo jaci nego inace, a citala sam da to moze biti znak skorasnjeg poroda pa me trta hvata sad user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2047
19.4.2016 20:33:48   
Snjeguljica_83
Hej, dame moje!user posted image

Subby,
došla kolica, jeee!user posted image
I ti se pripremaj polako....user posted image Vidiš da ti tijelo signalizira...user posted image

As
, spremila sam torbu jer kako su ove proljetne bebe uranile, nek sve bude spremno!user posted image A i toliko sam troma, tko zna kakva ću biti za mjesec dana...user posted image Vele da torba treba biti spremna 6 tjedana prije termina, samo sam dva tjedna uranila.user posted image

Moj pregled: maleni je naglavačke!user posted image
A baš sam vam neki dan napisala da se vjerojatno okrenuo jer sam ga osjetila onako baš jako...user posted image Na ctg-u je bio aktivan svih 10-15 min snimanja.... Opet je bježao pa smo sestra i ja lovile srčeko.user posted image Bilo je 15-20 pokreta, baš je bio raspoložen. A onda i kod ginekologa je radio svašta.user posted image

Ima 1970 g. Napredujemo školski, plodna voda uredna. Krivo sam si složila u glavi da sam danas 31 tt, kad ono 32. Sve mjere su po tom tjednu, presretna sam!user posted image

Idem napraviti urinokulturu, idući pregled za dva tjedna, čisto da vidimo jesam li se počela otvarati. Kao zlu ne trebalo.

Dobih listu za praćenje pokreta. Počela sam danas s tim praćenjem. Zaključak: kad ja hoću, maleni neće.user posted image

Za mg je rekao da ga koristim do 38 tt.

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.4.2016 20:39:48 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2048
19.4.2016 20:35:17   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 20.4.user posted image

pczelitza - 20.4.user posted image

snjeguljica_83 - 3.5.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.4.2016 20:36:33 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2049
19.4.2016 20:37:07   
Snjeguljica_83
As, i ti si sutra na pregledu u bolnici, zar ne?

Onda svima sretno!user posted image user posted image user posted image

Noema
, imaš ti kakav datum?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!