|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
21.4.2016 13:07:31   
as1403
Istina snjeguljice, ja sam A dojila do druge godine. Mjesec prije nego li sam zatrudnila sam prestala. Sad pije rizno ili sojino mlijeko kako koje gdje nadjem.

Mi dosli iz lidla guzva kao i obicno... a grudnjaci za dojenje su ovaj put bezveze. Gdje ste vi uzele grudnjake za dojenje?

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2076
21.4.2016 13:20:11   
as1403
Danery evo sada sam procitala za malu gospuuser posted image super jede, to je vazno , znaci viska nemauser posted image
A su okice bile plave dok je dojio, crne dugacke trepavice...

A vidis i nije sitna, i mene strah kada rodim kako opet to sve malo, evo danas sam uzela i posteljinu za krevetic i trebam jos oprati jednu turu male robice, to je tako malo, nije bilo davno ali kao da sam zaboravila ....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2077
21.4.2016 13:35:07   
Snjeguljica_83
As, imam grudnjak za dojenje iz prve trudnoće, isto iz Lidla. Nije baš nešto, ali poslužio je....user posted image Gledala sam letak i lijepo izgledaju....user posted image No, slika je jedno, ha, a stvarnost drugo?user posted image user posted image

Robica je tako sitna, daaaa... Bila jučer u Kik-u i tamo za bebe drže broj: 42!user posted image Znaš kako je to tek sitno?! E i ja smo se smijale kao lude... Nisam to nikad vidjela! Broj 50 da, ali 42 i nadalje.... ne....

Danery, onda ništa od viška.user posted image

Boli me glava nekako podmuklo.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2078
21.4.2016 14:02:05   
nymeria
Ja sam jutros uzela u lidlu cipkasti bijeli a ispod rozi.. bez zice i iceg... bila su jutros 3 modela.. plavi je bio sa zicom..

Meni je ok kolko sam probala

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

Neposredna veza do poruke: 2079
21.4.2016 14:37:04   
as1403
Zadnji put kada sam uzela u lidlu je imao zicu i malo je deblji nije skroz tanki pa se ne vide jastucici za dojenje. Takav sam mislila opet uzeti. Ovi su lijepi da, ali nisam takav ja zamislila user posted image ali su mi i brojevi svi veliki, meni je trebao 80B ali nije bilo uopce tog...mozda najbolje da odem opet poslije pa da uzmem i da probam doma lako je vratiti ako nije ok...

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2080
21.4.2016 14:55:11   
nymeria
Mmoj je dupli.. ispod je rozi obicni a preko bijela cipka.. onako bas puni.. ja sam si uzela 85d i taman mi je... inace sam 75c... eto kolko sam narasla i tu...

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2081
21.4.2016 16:28:35   
subby
IZVORNA PORUKA: noemaa

Subby, vec sam te pitala, sta tvoja ginica se bavi i akupunk.? To je uobicajeno u njemackoj ili? Da trudnice dobivaju takav tretman? Bome, bas fora.user posted image

Joj oprosti, ja sam mislila da sam vec odgovorila, al imam nekad toliko misli da izgleda da se pogubim user posted image
Nije mi to doktorica radila nego ta sestra koja tamo radi u tom nekom labosu (ne znam ni kako se to zove), ali kad dodjem, ona mi uzme sve podatke, upise sva mjerenja i sve nastima i provjerava. To mi je ona sama predlozila, nisam ja ni razmisljala o tome. Doktorica mi samo odradjuje ultrazvuk i eventualno poprica sa mnom. Nemam pojma jel uobicajeno, ali je uobicajeno da babice imaju razne jos specijalizacije od homeopatije i akupunkture do ne znam cega sve ne..

Ja sam uzela neki tanki bez zica od Anite na snizenju i neki bijeli pamucni, al svi mi izgledaju tako grozno user posted image Al ajd, vidjet cemo kako ce posluziti, ja bih isto neki malo bolje postavljen, ovi svi klasicni za dojenje su mi "bapski".. Ja sam prije nosila 75a ili b, a u trudnoci sam se prosirila na 80b i uzela sam broj veci i siri grudnjak pa cemo vidjeti kako ce posluziti, nadam se da ce mi velicina biti dobra jer trenutno ima jos lufta u njima.

Ja sam totalno opustena, govorim i malome nek se jos strpi tjedan-dva pa moze izac ako bas bude htio user posted image user posted image jer taman u ponedjeljak imamo razgovor kod poreznog savjetnika i to zelim rijesiti prije jer mi mora objasniti svu papirologiju koju moram obaviti nakon rodjenja maloga posto se ja u tome nista ne snalazim gdje, kako i sta, a nikog nemam ovdje da mogu pitat, a raniji termin nismo mogli dobiti, tako da se mali mora jos strpiti i uzivati u stomaku user posted image

omg, kad pogledam ticker, pise 17 dana jos ostalo, kako to malo zvuci user posted image user posted image

< Poruku je uredio subby -- 21.4.2016 16:30:52 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2082
21.4.2016 22:06:45   
noemaa
Subby,17 dana! A mozda i 10 samo, kako su nam proljetnice krenule.user posted image

Cure, sta se sekirate oko grudnjaka za dojenje. Meni uopce nije vazan izgled, cak mi je mrvu i veci, ali who cares. Bitno da sluzi i da je bebi lako doc do mljekeca.user posted image

Danas sam ful aktivna opet popodne. Pocinje ugnjezdavanje, cini mi se. user posted image A mali izvodi vratolomije. Tako me jako udara, na sve strane, rebra, bocno, mjehur... Nema di ga nema. Bas sam uzbudena kad pomislim kako ce taj micko izgledati.user posted image

As, u lidlu uvijek guzva, ha. Zato ga nekako zaobilazim prvi dan. Pa ako je sudeno, nade se robice i drugih dana akcije...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2083
22.4.2016 6:30:45   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: subby

Ja sam prije nosila 75a ili b, a u trudnoci sam se prosirila na 80b i uzela sam broj veci i siri grudnjak pa cemo vidjeti kako ce posluziti, nadam se da ce mi velicina biti dobra jer trenutno ima jos lufta u njima.

Subby, tu smo negdje nas dvije po mjerama: prije i poslije. I ovo što se tiče lufta.user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.4.2016 6:31:06 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2084
22.4.2016 6:47:04   
Snjeguljica_83
Rođendan prošao super!!!user posted image Došle smo, dale poklon, slavljenica presretna, iako nije imala pojma što je unutra.user posted image Dok sam se upoznavala s mamom slavljenice, svojom imenjakinjom, E se izula i već otišla igrati; nisam ni primijetila da me nije pozdravila.user posted image Igrala se, uživala, nije bilo nikakvih problema...user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2085
22.4.2016 7:51:43   
noemaa
eto ga, snjeguljice, katkad se samo treba posložiti društvo, i ugođaj je svugdje lijep! user posted image

ja stavila prati robu jer navještaju tri dana kiše, mada... već smo komentirale prognozu. user posted image i to je to, uza suđe i ručak, što ću danas raditi. ostatak ću samo čitati, izležavati, on line-irati. user posted image do kad dođu moji muškići. uh, što je život lijep! user posted image

kako se bliži termin, to sam uzbuđenija, tremastija, s pitanjima... trenutno mi je, zapravo, najveća "briga" hoće li se micko javiti u vrijeme kad svima nama paše da se javi (tipa, da mi je mm doma, da je veliki braco zdrav i - ili spava dubokim snom, ili je u vrtiću --- ali onda mi je i mm na poslu, itd...). uglavnom, smišljam idealne scenarije za porod; tipa - uhvati me kad se ujutro probudimo pa svi zajedno odemo u grad; micek u vrtić, a mi u rodilište. eto, to bi bilo bezbolno, ne bismo trebali juriti i tražiti čuvanje gospona... no, znam da će se, kako-tako, sve posložiti.
kažem, kad bi mi to bile najveće životne brige, sretna ja! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2086
22.4.2016 9:36:21   
subby

Subby,17 dana! A mozda i 10 samo, kako su nam proljetnice krenule.user posted image

Cure, sta se sekirate oko grudnjaka za dojenje. Meni uopce nije vazan izgled, cak mi je mrvu i veci, ali who cares. Bitno da sluzi i da je bebi lako doc do mljekeca.user posted image

Neka neka, ja mu govorim, nek uziva unutri jos dva-tri tjedna user posted image Jooj kako mi sve postaje sve stvarnije i stvarnije hahaha user posted image
Al za grudnjake imas pravo.. nisam zahvalna i pobrkala sam prioritete.

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: subby

Ja sam prije nosila 75a ili b, a u trudnoci sam se prosirila na 80b i uzela sam broj veci i siri grudnjak pa cemo vidjeti kako ce posluziti, nadam se da ce mi velicina biti dobra jer trenutno ima jos lufta u njima.

Subby, tu smo negdje nas dvije po mjerama: prije i poslije. I ovo što se tiče lufta.user posted image user posted image

hahaha, bas mi je drago da jos netko dijeli sa mnom moje obilje user posted image user posted image

eto ga, snjeguljice, katkad se samo treba posložiti društvo, i ugođaj je svugdje lijep! user posted image

kako se bliži termin, to sam uzbuđenija, tremastija, s pitanjima... trenutno mi je, zapravo, najveća "briga" hoće li se micko javiti u vrijeme kad svima nama paše da se javi (tipa, da mi je mm doma, da je veliki braco zdrav i - ili spava dubokim snom, ili je u vrtiću --- ali onda mi je i mm na poslu, itd...). uglavnom, smišljam idealne scenarije za porod; tipa - uhvati me kad se ujutro probudimo pa svi zajedno odemo u grad; micek u vrtić, a mi u rodilište. eto, to bi bilo bezbolno, ne bismo trebali juriti i tražiti čuvanje gospona... no, znam da će se, kako-tako, sve posložiti.
kažem, kad bi mi to bile najveće životne brige, sretna ja! user posted image

Ma klincima je svaki rodjendan super, samo ih ostavi i nadju oni svoju zanimaciju i svoje mjesto user posted image
I ja sam preuzbudjena, pocela sam puno sanjati i to sve neke smjesne cudne snove.
Eto isto planiram svoj scenarij: vikend je, muz je kod kuce, torba spremna u autu i cesta prohodna, taman stignem u bolnicu, odma se posalju u radjaonicu, mali samo izleti brzinski i svi sretni uzivamo dalje user posted image user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2087
22.4.2016 10:35:19   
as1403
Hej....
Noema i subby vidim imaju plan savrsenog tijeka dana duser posted image
Noema i ja bi volila koji dan odmoriti i naspavati se, ujutro se probuditi odmorna user posted image zavidim...
A i ja sam prije trudnoce bila 75b pa je doslo do 80 b i tako ostalo, e sada bi trebala uzeti opet malo veci za svaki slucaj, iako su sada ostale iste user posted image
Ma ja.vise volim.ovako da nisu velikeuser posted image
Noema.muci li te jos alergijski kasalj? Ma ja kasljem vec vise od 2 mjeseca i muka mi je vise. Kako si ti pomazes?

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2088
22.4.2016 11:04:42   
Snjeguljica_83
As, tješim se ovako: bolje da su grudi male jer da su velike, boljela bi me leđa!user posted image

Evo mojih vozača: meni termin pada u ponedjeljak, kad je MM poslom izvan grada jedno 40-ak km. Isto tako vrijedi za svekra, koji je vozač jer moj tata nije. Koga zvati? Brata, muževa brata, ženu muževog brata...user posted image user posted image user posted image Svi rade u smjenama i tako....
Osim toga, treba misliti na E.

Zanemarimo li radni tjedan, ostaje nam vikend. Opet dobro.user posted image

Evo, kod mene najbolji scenarij - da me uhvati po noći, kao prvi put.user posted image No velim ja uvijek: čovjek snuje, Bog odlučuje....user posted image

Kupih jučer plavi ručnik s kapuljačom, s kojim ne dobiješ trljačicu, već malu krpicu za pranje bebe.... U potrazi sam za trljačicom/ama....

Blic pitanje: biste li ikad kupile korištenu kadu za bebe?
Samo pitam.user posted image

Cure, primijetih da moj maleni ne voli baš kad sam na lijevom boku. Najviše se javlja kad sam na leđima.user posted image I kad moram brojati te udarce, kao treba leći na lijevi bok. Ispada da se ne javlja, a kad se prebacim na leđa, eto njega, odmah se javlja.....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.4.2016 11:09:39 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2089
22.4.2016 11:08:12   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBEuser posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016. user posted image stigla 8.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. - stigla Hana 13.4.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2090
22.4.2016 12:01:35   
noemaa
Snjeguljice, ne znam jesam li blizu tvog odgovora,ali ja, da imam kuci rozu kadu, ne bih kupovala ni u trgovini,ni iz dr.ruke.user posted image mi smo miceka kupali u onom ovalnom lavoru za ves. A sad sam od neke mame dobila rozu kadicu u u njoj cu ga kupati. Stvarno se ne zamaram bojama. A vidjet ces i sama da ce i tvom deckicu oko druge,trece god.roza biti omiljena. To je tako.user posted image

As, zasto ne mozes spavati? Problem nesanice ili ti A ne ide u vrtic? Nemam vise alergijs.kaslja. mislim da mi je pomoglo inhaliranje dvaput dnevno - kamilica plus morska sol, a i sunce, toplije vrijeme.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2091
22.4.2016 12:04:39   
noemaa
Subby, a s velicinom cicnjaka, i ja vam se pridruzujem.user posted image zato se nadam da cu dojiti tako da bar mm par mjeseci uziva u pogledu na gorje.user posted image
I, da, i ja dosla do zakljucka da bi vikend bio savrsen za porod. Posebno nedjelja. Tako da si taj film vrtim sad. A, naravno, kad dodem u bolnicu da ustanove da sam turbozrela za radaonu odmah!user posted image to si podrazumijevam.user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2092
22.4.2016 13:18:07   
as1403
Joj nadam se da ce i meni brzo proci...
A ne ide ne u vrtic, a nije to problem on lijepo spava, nego se ja ne mogu namjestiti nikako i kosti me bole.. ali dobro i to ce proci, a preko dana sam s A ujutro i poslije podne vani...

Ma ja si vec zamisljam da se sama vozim u bolnicuuser posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2093
22.4.2016 13:23:58   
as1403
A snjeguljo za kadicu ja sam kadicu isto dobila koristenu od neke cure, tako da stavrno ako imas rozu nema potrebe da uzimas novu, bebi je svejedno koje je boje.. a i A je kratko bio u kadici

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2094
22.4.2016 14:38:06   
subby
ah noemaa, ja isto gledam na takav nacin, barem ce uzivati dragi u pogledu user posted image kako smo sve lijepo svoj porod dobro isplanirale, svaka nam cast user posted image

ja sam isto cula da je najisplativije posuditi kadicu (ja ko neka baba tracara, sve sam negdje procitala ili od nekoga cula user posted image user posted image ), ali ja cu ju kupiti posto nemam od koga posuditi. Jedino cu posuditi onaj mobil za iznad krevetica i autosjedalicu za prvu ruku. Morat cemo imati 3-4 djece da nam se isplati kupovanje tog svega user posted image user posted image

ja sam danas cijeli dan u nekom filmu, kako cu ja prepoznati da cu se poroditi, znam koji su znakovi, ali kako cu JA prepoznati i na vrijeme krenuti u bolnicu user posted image Ja bih to sad najradije jos odugovlacila user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2095
22.4.2016 14:57:15   
as1403
user posted image user posted image subby nije niti cudo da se ti pitas kojoj je prva trudnoca, pitam se i ja kako.cu prepoznati, hocu li na vrijeme prepoznati, jos kazu drugi porod ide brze od prvog, sta ako zakasnim , ne krenem na vrijeme user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2096
22.4.2016 19:19:43   
Snjeguljica_83
Subby, kako ćeš TI prepoznati?user posted image Dobra si! user posted image Kako veli moja mama: to ti je kao da trebaš dobiti, kao menstruacija. Eto, čim mi je to rekla, urekla me. Tu večer ja završila u rodilištu. Ujutro se porodila.user posted image

Ništa onda, bit će roza kada. Ma neka je. Kupila sam malu plastičnu posudicu za umivanje beba, ono za umakanje vatica plavo-zelene boje, ne znam ni sama. Dakle, tirkiznu. I taj plavi ručnik, koji je presladak.user posted image

Noema, zaboravih ti reći. Naučio me muž da je ta posuda za veš - golida. user posted image Zovete li i vi to tako?
As, ti?user posted image user posted image

Eto ga, navijamo da nas trudovi, pucanje vodenjaka i tako, uhvati noću ili za vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image

Noema, As
, jeste u zadnje vrijeme bile u Italunionu?user posted image Pa to je katastrofa! Bio je ulaz s jedne strane, izlaz s druge strane trgovine, nakon što napraviš cijeli đir u onom velikom prostoru. Sad su ulaz i izlaz u jednom, pola trgovine nema. Jad i bijeda. Niti ljuti niti ponude.user posted image
Išla sam jučer tamo zbog kade, imaju jednu bijelu, četvrtastu..... Gadna je strava.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.4.2016 19:22:13 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2097
22.4.2016 20:44:06   
noemaa
Snjeguljice, bas te jako brine kada. Mozda neces ni skuziti da ti porod pocinje jer ces misliti o kadici.user posted image nisam bila vec dugo u italunionu. A bezveze, sve propada, uopce mi nije jasno zasto.user posted image
A za golidu prvi put cuje. Mu je to neki zminjski okolni dijalekt?

As, ti si svaki dan s A po cijele dane? Ajme, divim ti se. Meni je dosta iscrpljujuce i popodne zadnjih tjedana,a kamoli cijele dane!!! Ma je li mirniji karakter? Jer ovaj moj je mali zivko.user posted image i danas isao u masline s didom i tatom i cijelo vrijeme se penjao po stablima,a jedva tri god ima. Poslije je jos trcao po putu do doma,a doma uzeo biciklu i pobjegao mm-u. Bas smo riknuli.user posted image

Subby, naravno da se pitas. Ali prepoznst ces,ne brini. Jednostavno ces skuziti. Mozda ti se posreci ko i meni prvi put: jednostavno puknuo vodenjak, ali doslovno, sibalo ko iz kabla. I tu se ne moze fulati. user posted image tako da i sad se tome nadam,vec sam si stavila onu nepropusnu podlogu na madrac.

< Poruku je uredio noemaa -- 22.4.2016 20:47:16 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2098
22.4.2016 21:01:00   
Snjeguljica_83

Snjeguljice, bas te jako brine kada. Mozda neces ni skuziti da ti porod pocinje jer ces misliti o kadici.user posted image

A za golidu prvi put cuje. Mu je to neki zminjski okolni dijalekt?

Svaki pristup zlata vrijedi.user posted image
Ne muči me kada više.... user posted image

Ne znam koji je dijalekt. Ja mislila da je to jednostavno istarski izraz.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2099
22.4.2016 21:02:41   
danery
¸večer....
vi o kadicama,a ja ću o babama:
dakle naša le baba je izvoljela ZAMOLITI mm-a da se Hanu na krštenju krsti u Elizabeta-po babi...."da dijete ima imendan".....
ne da sam pop user posted image user posted image ,nego sam podivljala user posted image ....
ama pa sve i da sam na smrtnoj postelji,nikad ne bih tražila da netko po meni nazove dijete....
mozak mi je u tiltu cijeli dan....user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!