Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 14:18:36)
|
Noema, o-ho! [sm=bravo.gif] Nek bude muško![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Neka je sretno i što manje bolno![sm=smiley1.gif] Moj komad ([sm=smiley36.gif]) kaže da drugi put manje boli jer eto on je višerodac pa je probao pa zna najbolje. Iz prve ruke.[sm=jezicek.gif] Utjeha, ha?[sm=smiley36.gif] Danas sam bila izuzetno brzo gotova s pregledom. Nigdje nikoga u čekaonici, mislim da im je čak falilo posla.[sm=jezicek.gif] Otvorena sam i ja, i to 2 cm.[sm=zz_eek.png] Gin. je radio samo ručni pregled, uzv aparata nije ni bilo u ordinaciji... I vidi on moj trbuh, malo pipne i veli da je kao pred porod.[sm=smiley29.gif] Ne znam koliko je maleni težak, ali što me više zanima i brine istodobno - je li naglavačke. Valjda jeste....[sm=zz_unsure.gif] Uvjeren je da neću roditi poslije 38 tt, dakle prije ću. Hm, to je i za noemu rekao, da će uraniti pa nije.... Zaključak: termin neću dočekati, a kamoli prenijeti....[sm=smiley36.gif] Ipak ja se nadam....[sm=smiley1.gif] Poslao me po uputnicu za rodilište. Kontrola za 2 tj. No, on je od tada, dakle 1.6.na GO, i to dva tjedna... Taman do mog termina. Pregledat će me tko bude u smjeni, a ja se nadam da će maleni dočekati gin. svježeg i ornog s godišnjeg odmora![sm=jezicek.gif] Danery, i u našem vrtiću će biti priredba, ali u petak. Jedva čekam da ih vidim tako malene kako recitiraju za nas velike....[sm=zz_redface.png] Subby, dolazi i tvoj malac!!![sm=bravo.gif] As, kako si? Eto ga, ove dane ćemo izvaditi kolica iz šupe. Pronađoh podlogu za previjanje, sva je nikakva. To ćemo kupiti i baš se radujem... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|