RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 12:55:52)

Snjeguljice, mozda bi me induc.jer sam otvorena pa eventualno zbog infekcija... Bas cu sutra detaljnije pitat. A kad imas ti pregled,mozda se vidimo? Ja moram oko 10 doci...

Super, znaci i vikendom pustaju.[sm=smiley1.gif]

Sta radite po ovom lijepom suncu? Ja lezim na onoj ljuljacki lezaljci i slusam pticice,kukce, macke... Priroooodaaaaa...[sm=smiley1.gif]
I smisljam rucak. Mislim da cu krem juhu od blitve i cufte ko i danery. Pa ce ih biti za dva dana,taman da mm ne mora kuhat sutra poslije posla...

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 13:13:20)

Noema, kuham rucak. Onda cu rucati pa idem po E.

Pitaj za induciranje. Pa valjda imas pravo znati....
[sm=smiley1.gif]

I ja sam sutra u bolnici tocno u 10 sati.[sm=jezicek.gif]

Bit ce ti Grdinic.[sm=smiley36.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 13:32:10)

Evo mi smo dosli doma...bili smo u parkicu. Sada cemo rucati pa A na spavanje a ja odmaranje....

Snjeguljice kako se ti osjecas?

Ma da sutra ces sve saznati...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 15:22:47)

a ne, snjeguljice, ja idem bilankovu. u njegove ruke se uzdam [sm=smiley36.gif] ma ne, budući da me on zadnjih par puta pregledao+, rekao mi je da će on rješavati moj porod pa moram doći oko 10 i tražiti njega. eto, svaka ima svog komada. [sm=jezicek.gif] čisto da nema ljubomore i konflikata među trudnicama, znaju oni što rade. [sm=smiley36.gif]ajde, vidimo se onda sigurno!!! [sm=smiley36.gif]

as, ti samo uživaj u šetnjicama... iskoristi do posljednjeg dana!

ja sam se načistila danas, nakuhala, i sad još mi vrag ne da mira pa idem nešto posložiti... i pjevaaaaam, baš sam dobro raspoložena. [sm=smiley1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 16:16:15)

pjevaj,pjevaj,noemaa,pjevat ćeš uskoro i drugu pjesmu [sm=smiley36.gif]
ja sam došla do zaključka da je ova moja u horoskopu ovan,al je reinkarnirani oposum [sm=smiley36.gif]
drekne,ja dođem do nje da ju dignem,da sisa pa da idemo van dok je sunce,ona zatvori oči i pravi se daspava,ne mrda.....jesam ja malo odmakla od krevetra,evo je,viri na jedno oko,pa na oba,pa pomalo pomdra nogama,rukama...cirkus....oposum,velim vam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 16:27:48)

Danery bas znas nasmijati covjeka, sve si mogu docarati pred ocima kako pricas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Da da pjevaj Noema[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A ti se samo daj u akciju, cisti i sto treba i ne treba i bez mirovanja, dosta je lezanja i izlezavanja, pokreni se da to krene vise

Moj je Becic[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 16:57:12)

Ooo, as, ti si bome dobrog ubola.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] nije ti tesko, ne![sm=smiley1.gif]

Danery, tvoja ovnica je zakon. Mm i ja smo ovnovi.[sm=smiley36.gif] tako dok nam micek poludi,ima tu neceg genetski rogatog pa se tjesim da nije on kriv.[sm=smiley36.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 18:21:02)

Mene jutros u 7 probudio pritisak na crijeva, bas cudan i nelagodan osjecaj. Srecom pa sam isla na pregled, tamo trudovi vec bolji. Malo su mi intenzivniji sada nego dopodne, prvo sam ih biljezila, svakih 7-5min su, ali po meni intenzitet nije sad bas nesto jak, cak mi na neki cudan mazohisticki nacin i ne smeta toliko iako su sad malo jaci. Nervozna sam, idem na wc non stop, secem okolo, ne mogu vise lezat, ne znam sta bih sa sobom. Imam osjecaj stalno ko da cu svaki cas na veliku nuzdu ili "pustiti gas" [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] al nista.

Ne znam kad trebam krenut u bolnicu, valjda cu prepoznati [sm=smiley36.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 19:18:18)

[sm=smiley36.gif]noema[sm=smiley36.gif]

Subby znaci krenulo je samo pomalo.. a neznam kada da krenes.. najboljes ces sama znati. Meni je 5 minuta do bolnice autom tako da sve i o tome ovisi. Uglavnom sretno i javi se..... mi cekamo s nestrpljenjem....

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 20:13:12)

Ajde,ajde Subby,deložiraj malca više [sm=jezicek.gif] ostal je prekovremeno ionak [sm=jezicek.gif]

Držim fige i sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 20:23:46)

Go, subby, go!!! [sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=zz_dance.gif]

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 20:57:20)

Ajmo Subby!! To je to! Pritisak na crijeva je znak da se beba gura van,bude to pojačalo [sm=smiley36.gif]

Wooohooo! Uskoro nova bebica na listi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (17.5.2016 22:43:30)

Opaaaa,znaci krenulo je,wohooooo [sm=bravo.gif] ajmo [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]
Ja zjakam u tv,oposum mrda dudom [sm=smiley36.gif],mm nisani iz kreveta,sve vreba hoce li po septoletu,vec par dana ga grlo zeza,al ne bi doktoru....
Sutra persa ima priredbu na engleskom popodne,bit ve veselo....
Uff,gibam u krpe dok jos vidm gdje sam....

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 6:17:01)

Kako ste vi to izdrzale, svaka cast.. Kaze da su mi to pocetne kontrakcije i otvorena sam 1-2cm, a osjecam bas u donjem dijelu ledja i naprijed. Pa kako cu ja to jos? Ja mislila i ovo je previse, budna sam od 7 jucer i evo danas.. Kad god sam krenula spavat, razbude me kontrakcije. Kod kuce su bile cesce, dosla u bolnicu -prorijedilo se.. Sad me poslala u setnju pa ce vidjeti kako ce to utjecati..

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 7:54:25)

subby, budeš, budeš... sve se izdrži, ovako ili onako. misli samo na predivan kraj... bebića u rukama. [sm=smiley27.gif] taman da vide da se presporo otvaraš, još uvijek postoji induciranje, ne? ti se samo fino prepusti njihovim rukama i slušaj babice i bude sve došlo na svoje... možda te gnjavi početak, a onda se iznenadiš i kasnije se sve ubrza... navijam! [sm=bravo.gif]

mene sinoć stisnule lagane učestale kontrakcije, i već se poveselih, ali niš, otišla spavati i spavanje je prošlo tak mirnoooo... bebač zaista nema interes doć van. [sm=smiley36.gif] dok ovaj veliki gospon uzdiše i sav je na iglama od nestrpljenja za svojim bracom. [sm=smiley1.gif]
eto, sad su moji dečki otišli na posao, ja se istuširala pa ću mrvu još čitati i onda me seka vozi u nepovrat. [sm=smiley36.gif] budem samo pitala još, ako mi sutra ujutro tek rade inducirani, mogu li ipak doći doma... mislim, što ću tamo im samo zauzimati sobu danas cijeli dan ako ne misle ništa raditi sa mnom popodne? jer oko 10 moram biti, što ću cijeeeeeeeli dan? no dobro, kako kažu... [sm=smiley1.gif]

danery
, ugodno ti bilo na priredbici! [sm=smiley1.gif]

sve ostale curke pozdravljam, kiss![sm=smiley1.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 8:20:30)

Subby samo polako, normalno je da boli, ali nije to sada nesto za me izdrzati.... biti ce to sve ok. Budi smirena, kada krenu jaci trudovi disi, u disanju je sve, misli na nesto lijepo... na bebicu.. sada ce ona jos malo...

Snjeguljice sretno na pregledu[sm=bravo.gif]

Noema sretno i da sto prije vidis svoju bebu[sm=bravo.gif] da sve prodje brzo i lagano...

Danery i vi uzivajte....

Pchelitze super da vam je patronazna pokazala sve za dojenje....
Sad ce to krenuti bez problema...

Pchelitza -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 9:21:18)

Subby samo diši.zapamti da je svaki trud,korak bliže bebi u rukama. Noema to vrijedi i za tebe [sm=smiley36.gif]

Svaki trud boli ali prodaje,budete vidjele. Misliš da je koma ali može se. Ja nemam nikakav prag boli pa sam zdurala.a osim toga,uvijek postoji i epidurtalna ali pazite,mora se dat kad ste na 4-5 prstiju inače je premali razmak trudova i ne može se dat.
Sretno Curke! Još malo pa ćete se ko ja bakcat s dojenjem i nespavanje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 9:37:01)

jutro [sm=smiley1.gif]
kod nas još uvijek siesta....gospa drijema,al sad bi mogla poviriti....ja pijuckam kofi...sveki danas kod kuće,pa će ju pripaziti dok ja skoknem do grada starijoj kupiti kakve balerinke za priredbu....
jučer smo isto imale vizitu popodne,prijateljičina mala se čudila bebi,a zapela za njenu dudu,pa pita kako duda,kako to? [sm=smiley36.gif]

inače sve po starom....sinoć je rano zaspala,pa je zvirlala do 11 sati ukundaču,pipkala neki plišani mjesec i škicala neku krpenu slikovnicu sa životinjama,guknula tu i tamo i super...al kad smo ugasili tv,kad je nastao mrak,onda se usplakala....valjda je navikla na odjelu da je stalno svjetlo,pa mi je dobro došlo što nam ulična rasvjeta dosta kroz prozor svijetli....

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 9:42:51)

IZVORNA PORUKA: subby

Kako ste vi to izdrzale, svaka cast.. Kaze da su mi to pocetne kontrakcije i otvorena sam 1-2cm, a osjecam bas u donjem dijelu ledja i naprijed. Pa kako cu ja to jos? Ja mislila i ovo je previse, budna sam od 7 jucer i evo danas.. Kad god sam krenula spavat, razbude me kontrakcije. Kod kuce su bile cesce, dosla u bolnicu -prorijedilo se.. Sad me poslala u setnju pa ce vidjeti kako ce to utjecati..

ček,što?
subby,nema ti tu boli,ne boli....boli i amen [sm=smiley36.gif]
[sm=duda.gif] van mora,a kako,to ćeš vidjeti...kad izađe,bit će ti olakšanje veliko....
ja nisam znala što je porod do ovoga...i ne može ti apsolutno nitko reći niti napisati kako to zapravo je,koliko boli,koliko traje...
svaka čast knjigama i teoriji,al praksa je ipak malo drukčija...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 13:38:36)

Evo me na odjelu. [sm=smiley1.gif] otvorena 5 cm, laaaagaaane kontrakcije. Dokt me i uzv napravio. Kaze da bi trebaobiti brz porod. Ufff, navijam#!!! I nek lezim na desnom boku da micek leda stavi u idealan polozaj za izaci.
Rekao je da induciranje ide jer je termin prosao, dosta sam otvorena, glavica je nisko. Bebac ima 3800g. Eto ga, sutra ujutro pocinje ono pravo.[sm=smiley1.gif]

Snjeguljice, kako bilo kod komada?[sm=smiley36.gif]

Subby, napreduju li trudovi? Drzi se!

As, kako si ti?

Pcelitze i danery, uzivajte u svojim sisuljicama... Uskoro vam se pridruzujem![sm=smiley1.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 13:45:47)

Noemice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ma brzo ćeš ti to riješit,ko dama [sm=wink.gif][sm=smiley32.gif]

Ma,meni su uvijek te moje indukcije bile super,onak fino ušetaš ko damica,"dobar dan,ja sam došla rodit" [sm=jezicek.gif] i sve si fino unaprijed isplaniraš,pripremiš se...
Čekamo onda sutra nestrpljivo Jonu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hipo -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 13:48:05)

Noema sretno! Nek prodje sve brzo i sto lakse. Pusa!

Tajci66 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 13:58:59)

Noema sretno, zelim ti brz i lagan porod. Nek je dragi Bog uz tebe i uz sve druge cure u finishu [sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 14:06:22)

Noema draga, pjevaš li???? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Ma kakva indukcija, eto tvog maleckog tebi u krilu prije
neg omiljeni dr. stigne na posao [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Držim ti fige draga, da bude brzo gotovo, i da se
čim prije maziš s [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_dance.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_playfull.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zz_showoff.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (18.5.2016 14:18:36)

Noema, o-ho! [sm=bravo.gif] Nek bude muško![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Neka je sretno i što manje bolno![sm=smiley1.gif]
Moj komad ([sm=smiley36.gif]) kaže da drugi put manje boli jer eto on je višerodac pa je probao pa zna najbolje. Iz prve ruke.[sm=jezicek.gif] Utjeha, ha?[sm=smiley36.gif]

Danas sam bila izuzetno brzo gotova s pregledom. Nigdje nikoga u čekaonici, mislim da im je čak falilo posla.[sm=jezicek.gif]

Otvorena sam i ja, i to 2 cm.[sm=zz_eek.png] Gin. je radio samo ručni pregled, uzv aparata nije ni bilo u ordinaciji... I vidi on moj trbuh, malo pipne i veli da je kao pred porod.[sm=smiley29.gif] Ne znam koliko je maleni težak, ali što me više zanima i brine istodobno - je li naglavačke. Valjda jeste....[sm=zz_unsure.gif]

Uvjeren je da neću roditi poslije 38 tt, dakle prije ću. Hm, to je i za noemu rekao, da će uraniti pa nije.... Zaključak: termin neću dočekati, a kamoli prenijeti....[sm=smiley36.gif] Ipak ja se nadam....[sm=smiley1.gif]

Poslao me po uputnicu za rodilište.
Kontrola za 2 tj. No, on je od tada, dakle 1.6.na GO, i to dva tjedna... Taman do mog termina. Pregledat će me tko bude u smjeni, a ja se nadam da će maleni dočekati gin. svježeg i ornog s godišnjeg odmora![sm=jezicek.gif]

Danery, i u našem vrtiću će biti priredba, ali u petak. Jedva čekam da ih vidim tako malene kako recitiraju za nas velike....[sm=zz_redface.png]

Subby, dolazi i tvoj malac!!![sm=bravo.gif]

As,
kako si?

Eto ga, ove dane ćemo izvaditi kolica iz šupe.
Pronađoh podlogu za previjanje, sva je nikakva. To ćemo kupiti i baš se radujem... [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>