Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (28.9.2015 10:00:03)
|
Jutro![sm=kava.gif] Papučice čestitam na[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] Mali andeo dobro što si mogla nekome reći sve što milsiš i što ti je na duši, da si imala dovoljno vremena za to, a ne da te spraši...[sm=smiley1.gif] Znam da to puno znači. Žao mi je što ti je jajnik policističan.[sm=smiley13.gif] A što se tiče rane O, mogla ti je biti i 5 dana kasnije, isto si imala pad pa lijepi skok, tako da.... Pusti ti FF, on je samo stroj. Nije nepogrešiv, puno se puta to pokazalo. A naravno da ne želim da ti dođe M., već [sm=duda.gif][sm=bravo.gif] Nikad ne znaš.[sm=smiley2.gif] Što se tiče tvog gin., mogao ti je napisati recept za tablete i gotovo. Nalaz je nalaz. A jesu nepovjerljivi! Tako je i meni privatni gin. vidio dosta zadebljan endometrij pa je onda moja gin. samo dala recept za dufiće. Ne znam mogu li se kupiti u slobodnoj prodaji. Mislim da ne.[sm=zmeden.gif] Ja sam dobro, hvala što pitaš za mene...[sm=smiley1.gif] Rasterećena sam nakon dugo vremena, pa nakon godinu dana... Zapela sam za mjerenje BT, da mi je bilo nezamislivo ne učiniti to svako jutro. Evo, prije neki dan MM je sakrio toplomjer [sm=jezicek.gif] i ja sam pronašla svoj mir.... Čekam naslijepo i nadam se! [sm=smiley1.gif] Jutros sam vadila krv za TSH, T3 i T4. Nalaz od sutra, ali neću ga moći podići prije četvrtka.[sm=smiley22.gif] Posijedit ću do tada....[sm=smiley18.gif] Kasnije se idem pokušati naručiti za pregled kod endokrinologa i vidjeti koliko se dugo čeka za UZV štitnjače. Ako je dugo, odoh ja to privatno učiniti. Kisi-kisi svima![sm=smiley27.gif] P.S. Napokon su oblaci potpuno nestali, bura ih je otjerala![sm=zz_bounce.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|