noemaa -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (21.9.2015 19:55:51)
|
nymeria, ništa, odi lijepo ginekologu pa vidi što će ti reći. da, s ovako niskom temperaturom, nažalost, trudnoća nije vjerojatna. [sm=smiley13.gif] znam kad sam imala anovulacijski ciklus da mi je trajao nešto duže, ali opet ne tako predugo kao sad tebi ovaj tvoj. [sm=zmeden.gif] bude G pametniji pa ćeš znati što i kako dalje. što god bilo, sretno ti želim i nek je prvi idući ciklus dobitan![sm=smiley1.gif] papučice, hvala ti. baš sam se neki dan pitala kamo si ti nestala. držim ti fige da bude ovo i tvoj mjesec. [sm=bravo.gif] leilani, ima još simptomića? [sm=smiley1.gif] navijaaaaam! daxyć, kako si? pametan taj tm što se tiče kompa. našao taktiku[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] budi mi dobro[sm=smiley1.gif] snjeguljice, tvoje tijelo je baš čudesno. [sm=smiley36.gif] ali takvo je i donijelo na svijet malo čudo od emuške pa ne sumnjam da će takav uspjeh uskoro ponoviti!!! [sm=smiley1.gif]kad ideš opet G? mali andeo, kako si mi ti? u koj si fazi? jupiter, jesi dobro? ne javljaš se, fališ. trudnice, hipo, lidac, perlice... jesu vam se simptomi primirili? meni konačno počinju kako treba[sm=smiley36.gif] česte male mučnine, određena hrana fuj, a određene bih jelaaaa.... i opet želja za gaziranim, kao i u prvoj t, a inače nikad ne pijem gazirano, radije sam žedna. tako da mi je to jedan znakić da bude sve u redu. tek 6.10. sam naručena na prvi pregled kod G. ipak sam nekako rekla mm, onako skulirano, da se ne nada previše do pregleda. a njegov odgovor je bio: ma kad smo to uspjeli srediti ovaj mjesec??? on se ni ne sjeća koliko smo "često" akcijali...[sm=smiley36.gif][sm=zz_giggle.gif] uglavnom, želim si da sve prođe kako treba, i želim vama, drage trudnice da sve do kraja bude kako treba. i vama drage trudilice da postanete [sm=nosecka.gif] što prije! sve vas [sm=smiley31.gif] [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|