Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (17.9.2015 6:56:45)
|
Jutro! Chrna, čestitam! [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Ovo je predivna vijest![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Neka bude sve uredno i školski do kraja!!![sm=bravo.gif] Mali andeo, jučer je E. bila u vrtiću od 8:30 do podne. Došla je za vrijeme doručka, a pokupila sam je poslije ručka. Za 2. dan je bila savršena! Uglavnom, nije plakala, nije pustila niti suzu, ali vjerujem da je to zato što je velika i hrabra cura, + potrošila sam milijun riječi u uvjeravanje, razuvjeravanje, obećavanje, ucjenjivanje, pripremanje....[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ma sve to je upalilo i isplatilo se. Snašla se super, jela bez problema, išli su van u šetnju, bilo joj je lijepo... Jedino ostaje još druženje s drugima, ali bit će i to u svoje vrijeme. Najprije joj je smetala buka jer ti klinci kažu svaki jednu riječ u isto vrijeme i imaš ludnicu[sm=smiley36.gif] ali ok..... Promatra ih, a vjerujem da će ih i sama pozivati na igru, kao i oni nju. Prihvatili su je, što je bitno. Curice su diiiiiivne.[sm=smiley1.gif] Dečki su malo neposlušni.[sm=zz_tongue.png] Dvije su tete, s tim da mi je jedna mrvicu draža od druge, što je opet ok. Danas ćemo ponoviti scenarij od jučer, a za sutra ćemo se dogovoriti. Čeka me jedna AM akcija!. Hrpa testoterona![sm=jezicek.gif] A idem u 14 h kod gin. pa kad mi veli "imajte odnos danas", a mi već imali....[sm=jezicek.gif] Mah-mah![sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|