noemaa -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (15.9.2015 7:59:52)
|
snjeguljice, već ti je 10dc?!? kako vrijeme leti!!! nisam par dana škicala ff-e, i sad očekivala da će biti 5.,6.dc, a vidi... već ozbiljna seksona je u pitanju[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] da, za papuče si najbolje odabrala. tako sam ja bila kupovala one za navlačenje, pa teško idu, pa ajde broj veći, pa ispadale. nakon 2 dana mi je teta u vrtiću rekla da bi bilo lijepo da kupimo nove papučice jer ovako samo ima problema. tako da te jeftinije su bile skuplje, bačen novac za dva dana jahanja [sm=hudicek.gif] ove markice, skuplje, znam mu kupiti i broj veći (da mu duže traju), a čičak sve sredi, nema ispadanja!!! [sm=smiley1.gif] nymeria, sretno, jesi li još u krevetu?!? diži se, ženo, tvoj dan d je [sm=bravo.gif] chrna, draga, ne ojačavaj... ti GO nam nisu suđeni (dobro, perlica je bila iznimka[sm=smiley36.gif]). i ja sam na GO dobila bila, a sva se bila nadala, a onda mjesec iza toga...eto ga!! dakle, nije kraj, dok tTI ne kažeš da je kraj! drži se! [sm=smiley1.gif] lidac, pa u kojem ste tjednu/mjesecu? leti li to vrijeme zaista prebrzo, ili ipak imaš bliziće? [sm=smiley36.gif] mene boli grlo, kao da su mi se nadule žlijezde. sad moram ispitati što mogu koristiti u ovom stanju, da ne bih nešto zezla. sutra ću kod G prenbaručiti se za termin. sestra me stavila u 9 tt (tek sam neki dan brojala), a lijepo sam čula doktoricu kad joj je naglasila obavezno u 7tt.[sm=zmeden.gif] daxy, nema te, fališ... [sm=smiley13.gif] nadam se da je sve u redu. čuvaj se. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|