chrna -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (18.9.2015 16:01:36)
|
Ej curke evo mene napokon! Uglavnom prošli post je trebalo pisat da vam se javim kad dođem do šogora, a ne socijalne ahahahahahaah ovaj "pametni " telefon piše sam od sebe. Uglavnom beta se poduplala, nemoram više vaditi. 05.10 idemo na prvi uzv. Opwt imam neki smeđi iscjedak ali moji mpo -vci kažu da je to sve uredu s obzirom da sam imala malo jače implantacijsko i da će to proći. Nemoram mirovat, ali ništa teško ne radit, ne dizat ni ništa. Ja sam to ovako protumačiila ležim na plaži, čitam, šetnja s dragim i uživajte u potpunosti u godišnjem odmoru. na jugu je prekrasno sunce, toplo je jako, jedino se nesmijem kupati.....no to je manji problem, mislili smo ic u zg, al se predomislili tako da ćemo još malo maltretirat sogija, sogicu i klince ...... S obzirom da je sad sve uredu produžiti ćemo i odmor [sm=smiley1.gif] Nisam na kompu, teško mi je preko mob pratit sve. Totalna me euforija drži od svega pa sam malo van sebe. Nemojte se naljutit na mene. Ovaj tjedan mi je stvarno bio šok. "menga " isplakala more suza, pa ➕ na testu, pa pozitivna beta, pa cekaj hoće se poduplat. Sad tek mogu malo odahnuti...
|
|
|
|