hipo -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (10.9.2015 18:54:43)
|
Ne znam što me više nervira, glupi mobitel ili sami forum koji me stalno izbacuje. Noema, jako me veseli tvoja tamnija crtica! Jako ti želim da sve bude uredno i bez problema! Kokica, ja bi se već pojela i napravila testova i testova, svaka čast na strpljenju. Aj napravi testić pa nam javi što ti je pokazao! Sjeguljice, nek klomići donesu sreću ovaj put i nek se bebica primi i čvrsto drži za tebe. Uostalom sanjala sam da ćeš bit trudna kad i Noema pa ne bi bilo ok da ju pustiš da odtrudnuje sama. Daxy, taj folikul je neki Kinder Surprise, želim i Beturina Surprise za neka dva tjedna! Jupiter, Nek sve bude super ovaj mjesec, i nek ovulacija bude kad mrvicama najviše paše! Chrna, koji je to privatni labos, baš su bezveze, za te pare ima da ti u pol sata daju nalaze, a ne slat ih u zagreb! i to 350 kn!!! prestrašno. Držim fige da uspiješ u bolnici izvadit, valjda ne šalju na mars te nalaze. Bitno da bude pozitivna beta, smješak na lice i uživaj na odmoru, zaslužila si. Pozdrav svima koje nisam spomenula, sretno ovaj mjesec svim trudilicama na forumu i onima koje nas potajno čitaju :-)
|
|
|
|