chrna -> RE: Odbrojavanje rujan 2015. (4.9.2015 10:24:52)
|
jutro curke perlice AMH mi je 126.6 pmol/L REF.intervali su 1.2-52.7 oplodile su se 2 js, rečeno mi je sutra opet zvat da se vidi kad će biti transfer, možda u nedjelju možda u ponedjeljak.... pitala sam embriologa kaj se može dogodit da nekaj nebude štimalo i sa te dvije do sutra, reko mi je da ne, da se ne brinem, a i da su one dvije koje se nisu oplodile da nisu tolko loše al da nisu još bile zrele tako da će ih pustit do sutra, da vidi šta će s nnjima dalje.... [sm=smiley1.gif] tolko opet problematike u glavi, vratit jednu ili dvije, ak vratim jednu i ne primi se, onda cu sama sebe pojest jer zakaj nisam vratila 2 pa bi se mozda jedna onda oplodila?! nisam pametna [sm=zmeden.gif] i pitala sam dr.koja je mogucnost hiperstimulacije s obzirom da imam pcos reko mi je da nisam u rizicnoj skupini, i sestra mi je vadila estradiol i bio je malo povisen, ali veli to je normalno kad je ful stimulacija, tak da nista zabrinjavajuce.... ostale curke?! ja vam se odmah ispricavam, jer niti sama više neznam kaj mi je u glavi, i uopce nisam u toku sa ostalima, grozna sam znam. citam vas, al nemrem popamtit koja ne ceka vjesticu sad uskoro , oprostite mi jos jdenom..... [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|