Leilani -> RE: Odbrojavanje listopad 2015. (7.10.2015 18:12:25)
|
Chrna i noemaa bravo za srceka!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jako lijepe vijesti. Sad samo mirno do sljedeceg UZV :) snjeguljice kak sam uzbuđena kad sam sad vidjela da ti nije dosla, a danas je 7. Joooj, drzim fige do neba da ni ne dođe. nymeria evo ovako, vadila sam na V.V prije dva mjeseca hormone 5. dan ciklusa. Nazovi odmah prvi dan kad dobijes i onda te oni naruce za dan dva, tri, ovisi, ali do 5.og dana sigurno. To ti je na 3.katu i vazno ti je da sjedis tamo oko 20-ak min prije vađenja da se smiris zbog progesterona. Ali reci ce ti oni tamo. Jer ja sam bila odmah na redu, a isla sam tramvajem pa sam morala malo sjediti u cekaoni. Nalaze ti mogu poslati postom ili mozes doci po njih. Mislim da rade od 7, a ja nisam nista cekala jer sam isla oko pol 9. E sad bilo je ljeto, pa nije bilo guzve. faustina, to je sad najgori i najduzi perido, iscekivanje i promatranje simptoma. Drzim ti fige. Mene su evo prosli ciklus cice rasturale kao nikad, a eto ipak nista, iako ja mislim da je bila biokem.t. Ja danas napravila digitalni test na ovulaciju, negativan, ali vidjela sam da je jedna crtica svjetlija, pa sam zbunjena,ne znam jel O prosla ili tek treba biti. Danas mi je 13 DC. Jer sam i na 10.DC piskila trakicu, isto je crtica bila svjetlija od kontrolne. Pa nisam ziher jel mi mozda bila 11 ili 12 dan. Uglavnom, pokrili jesmo pa sad cekanje.
|
|
|
|