Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje listopad 2015. (10.10.2015 7:30:31)
|
Jutro! Mali andeo, hvala ti...[sm=smiley31.gif] Želim Daxy i tebi uskoro [sm=duda.gif] To jednostavno mora biti tako![sm=smiley1.gif] Ema je slučajno vidjela test u kupatilu, nije mi bila namjera priopćiti joj vijest prije pregleda. No, već kad je vidjela, nisam mogla slagati. [sm=smiley36.gif]Zna da, ako su dvije crtice, da ima bebe. Pita me koliko je tamo crtica. I kad sam joj rekla dvije, bila je u nevjerici. Nije mogla ubaciti tu info u svoju glavu, ali malo pomalo jeste i onda je razgovarala o svemu: kako ćemo nazvati bebu, moram paziti kako podižem stvari, moram vježbati, koje igračke dati bebi, što će ona ako beba noću bude plakala..... To je bila sve njena inicijativa. Ja čekam pregled.[sm=zz_unsure.gif] Ima distancu jer zna da će tu biti dijeljanja i tako... Nije baš presretna, ipak ima 4,5 godine i puno već zna i ne možeš je muljati. To je prava mala političarka i s njom samo riječi pale. Jaka je na riječima i morat ću puno razgovarati s njom. No, kako smo uspjeli s prilagodbom u vrtić, upravo zahvaljujući razgovoru, budemo i ovo uspjele.[sm=smiley2.gif]Prednost je kad je klinac ima samo godinu star pa dođe prinova, ovako svaka daljnja razlika u godinama otežava stvar.[sm=jezicek.gif] Samo da ovaj put bude sve u redu[sm=smiley27.gif] Cure, imam zakazan termin u utorak kod svoj gin. za sterilitet. Moram joj se javiti, tako je rekla. Ona će obaviti prvi UZV, kad za to bude vrijeme, a potom dolazim kod svoje soc. gin. Počela sam sa Folacinom, a imam i dufiće pa ću si njima malo čuvati [sm=duda.gif]
|
|
|
|