katy1503 -> RE: Jesenske bebe 2015 (8.6.2016 14:24:42)
|
Hej, preko dana mi doma tesko zaspe...idemo spavati,nositi se nece,stavis je na krevet a onda ona u polusnu dubi po krevetu,dize se, puže .. u nekom trenutku shvati da joj se spava a nece se umirit pa počne pjesma...pa digni, malo se igraj s njom, pa opet probajmo .. i ta metoda nekad uspije odmah a nekad (kao danas) uspavljujem je 40 min[sm=zz_eek2.png] K obozava svoj krevet, ne može docekati da je stavim unutra ... tamo ima neku sigurnost - ipak od prvog dana tamo spava (cak i kad je cicala, svaki put sam je vracala) ajde bar ste danas izbjegle ovu sparinu, mi krenule van, bilo super,malo oblacno al cim smo dosle u park eto ti sunca a fala Bogu sve sprave su na suncu ... Al da vidis na sto nam lici donji dio ... puže na toboganu, u kucici...ludilo ..leđa mi otpala[sm=smiley36.gif] Joj, zao mi je radi raspiz... jutra ... sta da ti kaze,? meni muz sad ne radi, pa je i on doma uglavnom al svejedno ima dana kad mi kaze kako on sve radi a ja na porodiljnom ..zamisli[sm=hudicek1.gif]. Neka ti se ispricao i treba :) Neka vam je ugodno druzenje - i mi imamo frendića malog ali nikako se dogovoriti da se i vidimo,svaka beba ima svoj ritam :) Zanimalo me: kako joj radis palentu? ma rijetko ili?
|
|
|
|