hipo -> RE: Jesenske bebe 2015 (11.3.2016 21:13:14)
|
Vecer! Drago mi je da bebe dobro napreduju! Katy, vrijeme je koma, nervira me kisa. Mi bili na sistematskom i cijepljenju. Nije dobila ovaj put nikakvu temperaturu, ali je zato cmizdrava danas. Doktorica je dobila novu medicinsku sestru koja je bezobrazna kravetina. Imali smk sistematski kad mi mala inace spava 2 sata pa se ljutila (čitaj jaaaako derala) sto je sad skidamo i vazemo i mjerimo. Izderala se da je beba gladna. Nije gladna, sad je jela, spava joj se a minje tu gnjavimo. Pa dajte joj nekakvu dudu. Da, al ona bise nece dudu. Zasto je nosite, pa sta da je pustim na pod da se dere. Glupaca. Ako hoce radit u tisini, nel ode na groblje. Uglavnom, cura mi je dobro, mozemo nastavit dojit do daljnjeg. Kako je jako plakala nije doktorica mogla provjerit kako se dize, stoji i sl da vidi kakav joj je tonus misica i dr. Pa cemo doc prije sistematskog jedan dan kratko da ju vidi kadnje dobro raspolozena. Prosla dva puta je bilo sve ok, dr hoce za svaki slucaj provjerit na vrijeme. Veliki smo 64 cm, teski 6.4 kg. I dr kaze da dodjemo ujitro, a sestra da termin i 12 h. Pa se muz svadjao. Taman se mala smirila pa su je cijepili pa opet deranje. Sreca da smo doma blizu jer u sobi gdje s mogla dojit su stavili djecu s kozicama. Spakirali smo sve 62, nosimo 68. Sutra ce valjda bit raspolozenija, danas mi je sva kenjkava. Inace se cereka i isprobava nove glasove, moj mali veseljko.
|
|
|
|