Sunshine28 -> RE: Jesenske bebe 2015 (17.2.2016 10:58:36)
|
vidim sve bebice aktivne! [sm=smiley36.gif] i moja je....vec par dana uopce vise ne drijema po danu, samo to jedno spavanje poslje rucka, ali onda nastojim da spava 2-3 sata...nekada uspije bez da se probudi a nekada se budi pa uvalim dudicu i zaspi ponovno... kako smo mi na formuli od pocetka L hoce dudicu bez problema, samo joj je od dudice ipak drazi palac!! to mi je bas fascinantno jer Em nikada nije sisala pristice, nije ni pokusala, a ova mala vec jedno dva mjeseca, samo ubaci palac i cucla....znam da je to gore od dude, alipustim ju jer mi je tako lakse...ne cvili za dudom....sa Em je bilo problema kada su krenuli zubi...cim ispadne duda plac, a L lijepo kada ispadne duda ubaci palac u tisini i mir... mm radi danas cijeli dan, znaci za rucak su oni mali bureci iz mlinara, nisam jos probala ali svi kazu da su fini pa sam uzela neki dan jer sam procitala na kutiji da su brzo gotovi [sm=smiley36.gif] Em mi je bolesna....vjerojatno cu njoj skuhati jos neku juhicu.....ima gripu...to je najgore....samo temp. i lezanje, a nju nemos natjerati da lezi.... dok cekamo lijepo vrijeme mi nemamo problema sa zabavom, velika seka to sve rijesi, ova ju mala samo gleda i smije se....a, moram priznati da se gleda i baby tv.....prisiljena sam, sta cu....sjecam se Em nisam dala da gleda tv jako dugo, a sada nemam izbora.....nakupi mi je toliko vesa, suđa, smeca.....uh!
|
|
|
|