Sunshine28 -> RE: Jesenske bebe 2015 (24.1.2016 13:54:21)
|
samo da se zna - pokusavam se ukljuciti u vase razgovore vec par dana ali kako idem na net sa moba RR uopce ne prihvaca moje postove pa sam par puta zivce izgubila kada nista nije ostalo od mojih duuugih propovijedi [sm=zz_banghead.gif] evo sada sam se dokuopala kucnog kompa (mm spava sa Em) pa da se javim konacno! mi smo Hipp Combiotik Bio Pre koristili prvih par tjedana i onda smo kao poceli kuziti da joj ta najmanja doza nije dovoljna, a da vecu ne moze pojesti pa smo uzeli Hipp Combiotik Bio 1 vodeni logikom da je taj "jaci" i tako se i pokazalo, najmanja doza joj je postala dovoljna....mislila sam da je Pre (zbog naziva) samo sa prijerodenu djecu/nedonoscad i da se daje ranije rodenim bebama u prvim tjednima...kak je L rodena sa 36 tjedna kontala sam da kada smo dosli do pravog termina i treba prijeci na 1.... doze povecavamo kako pise na kutiji i L prihvaca tocno tako...evo sada ima 4 obroka dnevno po 200ml. (180 vode i 6 mjerica) i zadovoljna je, u 95% slucajeva sve pojede i jede uvijek u isto vrijeme - spava od 20.30 do cca. 8.30 i onda nam obroci idu 8.30, 13, 17 i 20.30....kao svicarski sat - sretna ona, sretni mi [sm=smiley20.gif] da ni ne pricam koliko sam sretna zbog spavanja - 12 sati u komadu po noci, od nekog 9.-10. tjedna...preko dana trenutno nesto malo (cca. 15 min.) dremne nakon hranjenja u 8.30 i 17h, a HB konacno sam ju naucila na veliko dnevno spavanje "poslje rucka" odnosno hranjenja u 13h, onda spava 2-4 sata, ovisi koliko se odrzi mir u kuci....mi rucamo oko 12.30 i onda svi (mm, Em i ja) idemo spavati poslje rucka oko 2 sata, od uvijek, tak da mi je ovo super....evo bas oni, svih troje spavaju, ali ja jos radim rucak, kasno sam pocela danas pa cemo iznimno rucati nas troje poslje spavanja [sm=smiley9.gif] da mi samo Em hoce fino ponovno spavati po noci....sada se malo primirila sto se tice "bojanja od mraka", ali je bad sto jako kaslje i onda ju kasalj probudi najkasnije oko 5h i onda se razbudi i cirkus [sm=smiley13.gif] Bumbi dobra vam je shema za spavanje ako vam tako odgovara... Em nikada nije spavala s nama, a mm i ja smo navikli prije spavanja u krevetu zagrlit se, gladati tv, pricati... jer kada ja radim to je jedino vrijeme sto smo zajedno kuci (ja sam uvijek ujutro, on poslijepodne) tak da sam jako protiv tog zajednickog spavanja i dajem sve od sebe da Em ostane u svom krevetu svojoj sobi.... hipo i ja sam dobila nesto vecu prodiljnu naknadu, to stvarno ima veze nesto sa radnim danima u prosincu u kojima su bili blagadani...oni nama isplacauju nakandu tako da su nam od onoga prosjeka place izracunali vrijednost u novcu radnog rada i onda i isplate tako da to pomoze sa brojem radnih dana, a ako je neki radni dan bio blagdan onda ti uvecalu naknadu za taj kao da si radili na blagdan sto znaci, koliko se sjecam 50 posto ili duplo...tako nesto... u svakom slucaju bolje vise nego manje [sm=smiley36.gif] mi vecinom kupujemo u dm-u...kako pelene i formulu tako i druge stvari pa uvijek imamo one bodove za 25% popusta i iskoristimo za veliko pakovanje pelena.... i evo da prijavim za kraj, danas 2 mjeseca kako sam na dijeti i skoro 10kg otislo!![sm=bravo.gif] na pola sam puta, jos trebam 10 kila manje, dakle racunam da sam do Uskrsa najbolja riba u gradu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] puse svima [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|