hipo -> RE: Jesenske bebe 2015 (21.1.2016 11:12:05)
|
Evo me za laptopom, prvi put od kad sam rodila čini mi se [sm=bravo.gif] Zadnih tjedan dana od 8-10 kme kme, sisa kme kem sisa kme kme sisa, bljuc bljuc kme kme i u 10 sati se izvrne i spava. al od tog kme kme mi se glava oće razletit [sm=smiley36.gif] jutros je isto nešto cendrava, 3 put je kakala u dva sata, sprema se i 4. tura al ne ide glatko pa se buni a ja odlučila obrisat prašinu, i oprat dvije ture robe i peglat pa ratujemo ko će uspjet uvalila sam ju u ljuljačku. U tome se redovito pokaka, pa čekam dimni signal. Nakon toga će valjda zaspat. [sm=smiley36.gif] Zima je vani brrr, al ne damo se, idemo u šetnju. Katy super za malenu što lijepo raste. Mi smo sad na 62. bumbi, žao mi je što je L imao gnojnu anginu, drago mi je da je pršlo, uf zvuči koma... Nadam se da će A ta prehlada proć. dobro da nisam u Lidlu tražila posteljiinu jer ne bi ništa našla, sreća sestra mi je dala gomilu te posteljine. Držim fige da nađeš trenirkice. od svega što su imali na akciji ovaj put, najbolja mi je jaknica koju sam joj uzela kad preraste ovu sada s kapuljačom, a koja nije bila u letku nego je valjda ostala od nekog prošlog puta. Ova nema namjeru spavat idem ju preselit na baby gym.
|
|
|
|