Sunshine28
|
evo probali danas spinat...sam nije htjela ali kada sam umjesala rizine pahuljice (rizolino) pojela je sve...valjda je bebama sam spinat preintezivan, zato ga vjerojatno hipp i pakira samo sa vrhnjem.... uglavnom rizolino u ovoj varijanti ide iste kao hippove rizine pahuljice, ja sam u zdjelicu stavila 60ml vruce vode u to dvije mjerice AD-a, umjesala i onda ubacila pola male hipp teglice spinata....fina doza...kazem, sve pojela zaboravih napisati za kile i usisavanje.... ja sam u trudnoci dobila skoro 20 kg s time da sam taman prije nego cu ostati trudna skuzila da sam se preko blagdana udebljala cak 7-8 kila, tak da mi je bilo strasno...sve ukupno oko 28 kg viska! ali nakon poroda 10 otislo samo od sebe, kako sam se ranije pohvaila u 2 mjeseca sam dijetom uspjela skinuti jos 10 i sada sam u biti na tezini sa kojom sam ostala trudna...ostalo mi je skinuti jos tih 7-8 kg od pretproslih bozicnih blagdana planirala sam dijetu drzati do uskrsa i to bi taman bilo to ali sada zbog urtikarije ne smijem na pregledu u pon. mi uopce nisu radili testiranje vec mi dali terapiju jos 2 tjedna i tek ce me onda testirati...do tada urtikarijska dijeta sa uvodenjem polako jedne po jedne namirnice, ali nista sa konzervansom.... a usisavanje, ledu sam usisavala proli tjedan, jedno 3-4 dana, malo je kasljucala i šrotala nosicem po noci pa zato....ima dernjave, ali skuzi da joj pomaze pa odustane...ali mazala sam joj i pred spavanje dr. Theiss mast od eukaliptusa na prsa, imam osjecaj da je to vise pomoglo....samo, pazite sada ovo, potrosila ja masti dodem u ljekranu kupiti drugu, kazem dajte mi onu za bebe, a zena mi kaze to vise ne postoji vec samo ima za djecu od 2,5 godine na vise i pokaze mi zena pakiranje. Ja njoj kazem da je to to i da su mi to zadnje tri godine (od Em prve pehlade kada je dosla iz bolnice) prodavali kao mast za bebe, a onda meni - tada nismo bili u EU! I objasni mi da od kako smo usli u EU mast od jednom nije za bebe vec tek za malise od 2,5 godine! e poludila sam! kupila to i nastavila mazati....ne znam tko jetu lud.... katy, a ovo sa plakanjem na znance i neznance to ostane, cujem do skole pa i dalje ma zezam se...ali cinjenica je da se djeca uvijek malo plase nepoznatih pa i poznatih koji ne dodu cesto, moja Em i danas kada dode moja neka legica na kavu koja nije bila par tjedana sakiriva se iza mene....ali dobro.... ovo sto sada K radi je samo faza, i L je to sada pocela, a i Em je u toj dobi...poceli su kuziti lica, a ne pamte bas dugo, i prepadnu se kada vide nekoga ko nije svaki dan s njima....tako npr. L na mog tatu nikada ne place jer on dode svaki drugi dan, ali moja mama ne moze zbog posla doci i po 10 dana i neki dan kada je dosla tako se L rasplakala da to nije normalno...prode to kada im sposobnost pamcenja ojaca, kroz mjesec-dva....