Sunshine28 -> RE: Jesenske bebe 2015 (15.11.2015 9:51:35)
|
hipo samo polako....nije nikakav grijeh reci da si zbog bebe umorna, nervozna...pa i da te sama beba nervira....[sm=smiley1.gif] ja sam isto tako kao i ti osjecala krivnju kada bi to rekla za Em jer sam imala osjecaj da mi nista ne bi trebalo biti tesko kada sam se toliko nacekala i napatila da ju dobijem.... ali mala beba, prvi put + dojenje u tvom slucaju nije mali zalogaj i zato slobodno imaj i negativne osjecaje i podijeli ih tu s nama, sve je to normalno i dio sluzbe [sm=smiley2.gif] u svakom slucaju vidim da se dobro snalazite i bravo za tatu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] meni je Em dobila jucer upalu grla, temp. pocela rasti oko podneva tak da sam ju odmah odvela u dezurnu pedijatrijsku dok sve ne ode predaleko...i dobro da jesam, grlo je - kaze ped., a i sama sam vidjela - jako upaljeno....dobila atb. i temp. nije puno rasla po noci tak da smo se izvukli, nadam se, drzite fige.... jedino mi je bad....danas suncan dan, idemo kod sveki u 13h na rucak i bas smo planirali svi zajedno jos malo prosetati po gradu, parkovima, a sada nista....ali ajde, kada noci sa bolesnim klincem prode ovako dobro kao nama sinoc ne treba traziti previse od zivota [sm=smiley36.gif] L mi je sve zivlja preko dana.....prijepodne jos uvijek vecinom drijema u viperu ili u kolicima ako smo vani, ali poslijepodne, kada se probudi oko 4-5 nakon obiteljskog spavanja sva je aktivna do navecer, i to bas hoce da ju se nosa....obozava kada ju nabacim na rame, podboci rukice na moje rame, dige glavu i gleda uokolo kao mali merkat, presmijesna je [sm=smiley1.gif] samo sto kada dode 19h i kada moram krenuti praviti veceru za Emi onda ju kupati i polako spremati na spavanje nece biti sama u viper, urla i urla strava....a sta cu, pustim ju, nemam izbora kada sam sama....bude mi zao, ali tako je kako je.....
|
|
|
|