Rotkvica -> RE: Jesenske bebice 2016 (20.5.2016 18:28:42)
|
Draga Tea, nadam se da će sve biti u redu! Ja sam na dane. Na dane čitavo poslijepodne provedem u krevetu, čitam, surfam... ne mogu se ni pomaknuti od umora. I onda samo navečer se otuširam i presvučem u pidžamu i idem spavat. Na dane sam malo bolje, al daleko je to od neke energije. Uglavnom ujutro budem bolje nego popodne i navečer. Pomalo tražim kupaće za trudnice jer čim malo zatopli, pošto smo na moru, kontam da ću ići na more sa kćeri. Samo sve je tgo skupo po meni. Gdje naći kostim do max 250 kn za trudnice? Bez veze mi davat neke velike novce za kupaći koji ću nostit samo jednu sezonu. Inače danas opet cijeli dan osjećam bebu kao male balončiće u donjem dijelu trbuha, ispod pupka. Baš je neka živahna bebica. Živahna je bila i moja kći, toliko snažno me udarala, po čitave dane i noći je mlatila oko sebe, pa su mi dva ginekologa savjetoaval da popijem pola normabela da se malo smiri bebuška. Ali nisam popila, izdržala sam. I kad se rodila bila je ista takva kakva je bila u trbuhu, do dana današnjeg živahna. [sm=smiley36.gif] Nadam se da će ova druga biti barem malo staloženije i blaže naravi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|