bubulu -> RE: Jesenske bebice 2016 (7.6.2016 10:36:49)
|
helouuu evo me, evo me hehe Ma ja lunjam, pa odmaram, pa lunjam, pa odmaram hehe i tak u krug... Bili smo jučer na 4d uzv i potvrđena nam je curica, tak da stiže jedna jako sramežljiva zdrava curka [sm=bravo.gif], baš sam sretna... Cijeli uzv se skrivala, sklupčala se u loptu,uprla nogicama u mene i s obje ruke pokrila lice..kolko got da smo pokušavali ju u drugu pozu ubacit nismo uspjeli, čak je doktor mene s leđa na bok selio nebi li se okrenula malo ništa nije palilo heheh, eto imamo videa i slikice al nigdje lica [sm=jezicek.gif]... Reko je moj muž pa neka, neka ste vi meni dobro i zdrave, a curicu svoju ću vidjet za par mjeseci pa ćemo se slikat do besvjest [sm=love.gif]..i ima potpuno pravo. Posteljica je i dalje sprijeda, po uzv smo tjedan dana veći i malecka ima 461 gram [sm=sloncek.gif] U međuvremenu smo kupili i kolica i sad nam još takoreći fale samo kinderbet, komoda, nešto robe i sitnice :) ... tajci, ja nejdem na more, taman je maćeha od muža prije 2 tjedna prodala apartman [sm=smiley7.gif], a ne plaća nam se smještaj sad kad imamo drugih i važnijih izdataka... Imate pozdrave od moje ribice koja lupka mamu , a ja sad idem malo čistit dok još imam snage...ubi me ovo vrijeme ovaj tjedan, samo mi se okice sklapaju [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|