Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (18.10.2016 8:53:12)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Mene ubi ovo sivilo, krizobolja od ranog jutra, ritam odvodjenja u vrtić i jurcanje natrag, buđenje po noći.. ali ok, skupim si šest, sedam sati sna. Malac je imao zacepljen nos, čini se da je prošlo. Tri, četiri dana je slabije jeo danju, ponasao se ok, ali noću je vise puta se budio i vise sisao. Kao da je bio zamijenio noć za dan.[sm=zmeden.gif] Pojavila se tjemenica. Jučer sam je nauljila bademovim uljem i iscetkala. Nesto mi je promaklo, danas moram ponoviti... Subby, sto kažeš na nosiljku koju sam slikala? Tu beba ide prema mami, zar ne? I dio koji ide izmedju nogu je uži, kao na onoj slici koju si stavila s usporedbom... Tako da ispada da nije dobra za kukove. N je počeo podizati gornji dio tijela i glavu dok leži, bas dosta! Kao da vidi sto ima... Muči me sto ne spava po danu onoliko koliko bih ja htjela da spava... Ali mi je zato super kad zaspi u 21 h, imamo novi ritam,. pa kad se probudi za 45 min, a to bude redovito tako, podojim i zaspi sam dok ležim pored njega i surfam... Učlanili smo se u knjižnicu i imamo svoje prve knjizice u kojima se dodiruje krzno i sl.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|