Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (19.10.2016 8:42:04)
|
Po jutru se dan poznaje, zar ne? Sudeći po tome, dan ce biti napet, pun svađa i prepirki, suza, pomirenja... Već od jutra pregovaranja, nagovaranja, uvjeravanja s E... Uzas!!!!! Bas je buntovna![sm=hudicek1.gif] I naravno, već bi ona sve imala i radila kao cure iz vrtica.. jao, nema ni šest godina! Evo da pohvalim malca: nakon sest dana kakao je bez posredstva kompota! Dakle, sam od sebe.[sm=bravo.gif]. otkako jaka tako rijeđe, isto je stolica kao rijedji puding. Bas se promijenio izgled. Ali, nema ni krvi, ničeg neobičnog. Ne stenje dok kaka, sve ok Dnevno dojenje se vratilo u normalu, a i noćas je dobro spavao... Nije me previše gnjavio, samo svaka dva, tri sata..[sm=jezicek.gif] Ne znam kako vi, ali kad od jutra krene loše, sve mi prisjedne! Ne da mi se ni o čemu razmišljati sto taj dan trebam učiniti, kuhanje, set_nja, hrana... Ništa od tog nema smisla.. evo pokušavam si sniziti tlak.. živjeti normalno. Ovaj porodiljni me umara@[sm=smiley36.gif] Možda sunce spasi stvar.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|