ivchy81 -> RE: Proljetne mame 2016. (26.6.2016 10:00:11)
|
Jutro curke! [sm=smiley1.gif] Zbudio me šugavi komarac [sm=hudicek1.gif] svu me ispiko, valjda mu previše šnjofam na mlijeko pa se tak obrušil na mene, a mužu neće ni prismrdit [sm=smiley36.gif] Jao kaj ih mrzim, ufff [sm=zz_stomp.gif] Srećom smo kimbu od male zaštitili sa mrežom protiv te gamadi [sm=smiley1.gif] Danery hvala ti za savjet kaj da radim sa viškom mlijeka [sm=bravo.gif] uopće mi to nije palo na pamet da spremam za kasnije kad krenu kašice [sm=smiley9.gif] Tnx još jednom [sm=smiley31.gif] Moja mini jučer uopće nije skoro nikaj spavala, pa je zato od pol noći, pol jedan zaspala ko top i do skoro 8 ujutro odrapila, a meni sise pune [sm=smiley29.gif] Jedna do vrha, a druga samo kaj nije [sm=smiley36.gif] malo prije se nacicala, popričala sa medekima kaj su naštampani na ogradici od kimbe i sad natrag ćori [sm=love.gif][sm=smiley1.gif] Moja zadnjih tjedan i pol slabije kaka, a prije je skoro svaka pelena bila pokakana. Nemam pojma jel to normalno, al kolko čitam okolo, navodno je. Malo ju čujem kak ga zna dobro odrapit ko velka [sm=smiley36.gif] i onak prpr, odem preskinut, a ono ćorak, samo popišana i tu i tam nekakav trag kakice [sm=smiley36.gif] To valjda izletilo kod okidanja rafalne paljbe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Postaje mi sve više smiješna, tolko priča, guguće, smije se da se ja sva rastopim [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=love.gif] Svaki dan nekaj novo pokušava reć, napravit itd. Da znate samo kak zna žicat da bude na rukama i to mora bit okrenuta prema van da milostiva sve vidi i nema stajanja na mjestu il slučajno sjest tak sa njom, a ne, odma se oglašava sirena za daljnje hodanje, dizanje [sm=zz_biggrin.png] Nema majci lagano. Ne kužim kak skuži da se stoji na mjestu, da sam sjela i tak. Al nije dijete bedasto, zna kaj hoće već sad, ajme majko mila kaj bu to onda poslije kad bu sve veća i veća? Već me sad frka toga [sm=smiley22.gif] Kolko je prefrigana već sad, ufff, naježili smo svi skupa [sm=smiley29.gif] Super su mi priče sa vašim bebicama, sve tako lijepo napreduju, a slatkih muka će uvijek biti, kaj možemo, to je valjda majčinstvo [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, čestitam na velikom dečku [sm=bravo.gif] neka uvijek bude zdrav, vesel i da ima dug i lijep život, a tebi želim što brži oporavak [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|