subby -> RE: Proljetne mame 2016. (4.7.2016 18:09:59)
|
Drzi se Snjeguljice :* znam kako je za plakanje, ja sam prvih nekoliko tjedana skoro svaki dan plakala jer smo ovdje sami. Mm preko dana morao raditi, ja sama s njim, jedva na wc isla, jela isto ako sam uspjela stogod dohvatit ili je ostalo od dan prije sto je mm skuhao.. Sad je vec malo bolje, ali opet je drugacije kada si potpuno sam i nemas nikoga da ti uskoci ni za sto, ali snalazimo se, sada je tako kako je.. Zao mi je sto si u bolnici morala sve sama i sto se nisu o tebi brinuli s postovanjem kakvu samo majke zasluzuju. Kazu svi da ce proci, ali ja sam svaki dan gledala na sat i broja kad ce mm doci, tako su mi dani prolazili. Sad odemo cak i u setnjicu nas dvoje, vise i bolje spava pa je lakse. Valjda to s vremenom dodje, ali barem imas iskustvo s bebama, gledaj s te strane da ti je s te strane barem malo lakse nego da ti je prvo. Nadam se da ce ti E pomoci i biti uz tebe vise, kad se navikne na novu situaciju. Drzi se i saljemo ti puse! Danas patronazna bila, kaze ima 5780g. Osip na guzi nije gljivicni, ali da je krema ok i da ju mogu koristiti. Za pisu je rekla da se to tako prije radila, da ne navlacim nista dok pedijatar ne kaze da treba. savjetovala mi je I da upisem tecaj bebi masaze jer mali zabacuje glavu unazad i dosta mu je napet vrat kad tako radi. Narucila sam se na iduci pregled i cjepljenje pa cu to obaviti za 2tj. Danas ga muce malo grcevi, a jutros je imao eksplozivnu skroz tekucu stolicu, i to taman kad sam mu skinula pelenu i to obilno. Ona kaze da je od neke hrane koju sam pojel jer dok god ima blag miris i zutu boju da je ok.. Sad se ravnam po tome pa sam malo smirenija jer sam se skroz uspanicila..
|
|
|
|