danery -> RE: Proljetne mame 2016. (21.2.2017 10:49:50)
|
ola [sm=smiley1.gif] da se i ja malo aktiviram....prošla 2 mjeseca kao da sam s marsa pala,ni amo ni tamo.... madam se ddigla u 7,napuzala se,nacupkala,pa u 9 već kmeka....obavili šoping za ručak,pocuclala bočicu u 10 i eno pala u nesvijest,a bome ni ja nisam bolje,baš mi se spava....težak neki oblačan dan,baš za izležavanje.... jučer na vježbicama/kontroli bilo plakanja,ne da se zadržat,ne bi radila što se traži,al što sad tu mogu,mora i amen....uglavnom dobro napreduje,i da ju što više pustimo da se kreće sama....tako i radimo maltene otkad je mogla na pod,em na prostirci,pa na podu,pa u gajbici,ma svuda se igrala bez problema i ne voli kad ju držimo da je na jednom mjestu....njuškalo jedno [sm=smiley36.gif] subby,što se tiče izdajanja,ja bih ovako: prije zahvata izdojiš mlijeko da imaš spremno-preporučam ujutro,onda ga (bar kod mene) ima najviše-kad se vratiš,a s druge strane nek malac sisa normalno prije nego odeš....dok popusti anestezija,sve bi se trebalo normalizirati,pogotovo što ti 2x na istoj strani sisa....meni nema šanse tako,malo joj bude,pa sad obje iscucli i nakon 3 sata je panika,povuče što ima i onda joj smućkam bočicu i dobro.... još jedan savjet-tako sam ja radila:nakon podoja rukom izdoji malo iz te koju je sisao i malo iz druge,i tako možeš svako sat-2 pomalo,nakupi se bar za pola obroka više [sm=smiley2.gif] eh da,što se cijepljenja tiče,ja svoje uredno vodim...
|
|
|
|