danery -> RE: Proljetne mame 2016.b (13.4.2017 21:40:49)
|
aaaaaaloooooo [sm=smiley36.gif] eto i mene konačno k vama [sm=bravo.gif] ja dok se dohvatim kompa,mala budna,a mob nikako na zelenu granu dok natipkam post [sm=smiley29.gif] evo sad koristim priliku dok smo svi pod narkozom nakon rođoša [sm=smiley36.gif] dakle madam je napunila godinicu danas [sm=smiley1.gif] imali malu fešticu,bilo nam par prijatelja s djecom,a nisu nas ni babe obišle,al to je standard,nema bez njih ni zu ni mu [sm=smiley36.gif] pravila sam neku jogurt tortu sa keksima i kremom od vanilije,ubacila malo pekmeza od jagoda,malo svježeg sira,bome se polizala tacna.... što se madam tiče,sad je u akcijama da bi samo hodala,pa nas navlači za ruke i voda se gdje stigne....pentra se na stepenice,ganja mačka,vrti se ko zvrk u krug i tako.... još smo uvijek na 2 zuba i 2 hranjenja noću [sm=smiley24.gif] klopa 2 ili 3 puta na dan nešto konkretno,voće,ručak,kakav desertić,ali mugerica još uvijek samo zgraba za majicu i traži da sisa.... imala je ovih dana upalu uha i neki lagani bronhitis,pa je pila antibiotik i dobila ventolin i flixotide,sad smo gotovi sa svime....još uvijek mora kod fizioterapeuta na kontrole,pa čekamo još idući pregled pa da idemo kod fizijatrice da vidimo što će ona reći... ja sam još mjesec dana kod kuće,pisala sam ju u jaslice od 5.mj.,pa se nadam da će bar malo sigurnije sama prohodati dok krene... i tak,eto,to nam je to od nas....idem staviti par slikica u album [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|