danery -> RE: Proljetne mame 2016. (13.8.2016 15:56:08)
|
ojla [sm=smiley1.gif] kod nas danas girl's day,mm otišao na fajt,a ja se fajtam sa namještajem,razmještajem namještaja [sm=jezicek.gif] i pretumbavanjem obleke.... cure su 80% obleke preeerasleeeeeeeee [sm=smiley34.gif][sm=smiley3.gif] mala ostala na par bodića kratkih rukava/bez rukava i gegica,ovo ljetno piši kući.dobila brdo za krštenje kratkoga,a bome i knap,tak da....al ajd,stvar spašavaju lidlove krpice,stvarno imaju veće modele peri-deri,pa ću malo dopuniti zalihu kad što ulovim i mir.... velikoj sam nakupovala trenerki i čarapica,donjeg veša u h&m-u,kiku,patike našli za vrtić u deichmannu,papuče u cicibanu.....treba već br.33 [sm=smiley3.gif][sm=zz_er_what.png],i to upela na tamnoplave,muške,kakvi roza i lila,joooook,našpotala prodavačicu da neće takve,nego plave.... pošto pol vrtića ima iste papuče,našit ću joj koje šareno dugme na kraj trakice prek noge i mir,da zna koje su njene... u čet madam slavi 6.rođoš,a gospica je danas ravno 4 mj. [sm=bravo.gif] noemaa,super je mala podnijela put,malo kmekala pred kraj,al sve u svemu,i do mora smo mogli [sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif] inače smo spali na 4-5 sisanja kroz dan,neće više [sm=smiley13.gif] ja nudim,gurkam,šetuckam s njom na rukama,tako bi uvijek prije uhvatila,a sad ma kakvi [sm=smiley13.gif] dodajem joj sad već 2,nekad 3 flašice ad-a,pa je makar sita....šmrc [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|