RE: Proljetne mame 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (20.8.2016 15:27:08)

Dan i od nas na brzinu

Danery nadam se da ce gospica biti cim prije bolje da idete doma...
Subby i moj zna tako najednom bas jako zaplakati kada se zagleda negdje i isto ga treba umiriti..
Noema javi mjerice...
Mi smo 2.9. Na sistematskom s 3 mj i cijepljenju...
Mi smo ok. Oni spavaju. Ja spremam zimnicu hahaha
Pa nemam bas vremena za mob. Virkam procitam i to je to. Budem cesce....
Snjeguljo kako ste vi? Pchelize? Ivchy?

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (20.8.2016 15:37:37)

Ja sinoc bila vani s kumom,na predstavi Dame biraju. I nismo vidjele kraj jer je pocela kisurina.[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif] bas su nam se muzevi smijali,nis od golotinje.[sm=smiley36.gif]

Šteta!!!![sm=jezicek.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (20.8.2016 17:24:21)

Danas imamo dva mjeseca!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (20.8.2016 23:17:17)

Cestitke noelu na 2 mj.![sm=bravo.gif]

As, ti si jako vrijedna, kako to sve stizes!?

Mjerice su nam super: s tri mjeseca gospin je dug 64cm i ima 6,5kg, a glavica 42cm. Sve stima osim pisulinca. Treba ga navlaciti i vise puta dnevno jer mu je duga i uska kozica pa su moguci problemi s tim.[sm=hudicek1.gif] Tako rekla pedica. Dobio cjepivo 6 u 1. Cujem da u sjevernoj istri se to dobiva s dva mjeseca. [sm=zmeden.gif] kako je kod vas? Sljedeca kontrola s pet mjeseci.

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (20.8.2016 23:19:08)

Snjeguljice,kako si se osisala?

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (21.8.2016 7:44:49)

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice,kako si se osisala?

Neka bob frizura. S prednje strane lica, kosa koja okružuje lice, čeljust, je duža, onako na špic, a stražnji dio je kraći. Ali... Trebalo je to sve skupa biti kraće, da mi se vidi vrat, ovako je opet dosta pokriven. Mah, idući put težem vise! Plus, imam siske ukoso.

Super su Jonine mjere! Bravo![sm=bravo.gif]
Kako je podnio cijepljenje, reakcije, temp.?![sm=zmeden.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (21.8.2016 7:50:09)

Tjemenicu za sada nemamo, možda se izvučemo

Nesto je imao na čelu, kao ljuskice, suha koza; riješili smo to badelovih uljem i gazicom. Istrljala sam i nestalo ..

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (21.8.2016 7:59:23)

jutro....
da vam mahnem prije vizite,krepana sam,ovako pospana nisam bila mjesecima...
ubi me izdajanje,gospica više ni s od sisat.....ajd da nema mlijeka,al po sat i više za 2 dcl,iscuri prvo vodeno mlijeko i onda ovo masnije ne bi pa ne bi dok mi oči ne ispadnu od natezanja ove električne muzilice...al ajd,glavno da popije moje kad već može...
ugl.,našli joj e.coli u urinu,zato je i zafurila...
dobiva antibiotike,rade urinokulture i pretrrage sve po redu,uzv bubrega je ok...ona je dosta vesela,ne plače puno osim kad je umorna i gladna,ali u sobu nam došla curica od godnu i pol,ta sirota već sve zna,pa stalno plače,zove mamu,tatu,nema baš spavanja,ova moja kao zec skače kad se razdere...osim toga,i mama jedna iz sobe se naderava,ajme,usta ne zatvara...tak da jedva čekam da idemo kući...
plus toga,stalno im vrata otvaraju pa je propuh u sobi,a gospa aman kraj vrata....nema prozora,pa da se prozraći,ovaraju se vrata od nekog hodnika</balkona,a ona kraj njih,meni bubrezi otpadnu,a kamoli njima malima,tak da....aaaaaaaaaaa [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_hot.gif]
hoću kućiiiii [sm=kuza.gif]

Danira -> RE: Proljetne mame 2016. (21.8.2016 12:30:02)

Pozdrav mamama i bebama![sm=smiley1.gif]

Danery ja sam imala davno e.coli popila antibiotik i otisla[sm=smiley1.gif]
Brzo ce H kuci,bitno da su nasli sta joj je.
Pozdrav i pusa hani!

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 11:34:19)

Noema super su mjere sa sistematskog....
Danery drago mi je da je H bolje i nadam se da cete brzo doma...
Snjeguljo lijepo si opisala frizuru, cini mi se da je lijepa....
Subby kakao je L? Zubici? Ima li ih?
Mi smo ok..setamo i tako...rucak imam od jucer. Tako kada budz isli na podnevni spavanac i ja cu sve 4 u zrak haha zasluzeno...

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 12:30:44)

Zubica jos nema, uzela sam mu ogrlicu od jantara jer je opet neku noc vristio dok nije zaspao od umora. Inace napreduje dobro, iako se nismo jos mjerili.. Kad kaka opet ima neki ostar miris..

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 15:51:46)

Mame deckica, im navlacite pisulinca? Od kad? Koliko cesto? Jeste zadovoljne?
Mi ovih dana se mucimo s time plus sa spavanjem danju. Spavaobi,al na rukama,a ionda se budi cesto i cendra. Nadam se da je to skok.
A otkrio si je rukice pa i nogice.[sm=smiley1.gif] pa mlatara sve u 16, eto upravo me sad mlati nozicama...[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 16:18:46)

Ola,da vam i ja sarnem koju danas :)
Dopodne bili kod gospice,nalazi puno bolji,urin streilan,al sutra ponavljaju....ona neka cendrava danas,valjda na vrijeme,kisa je padala kroz noc i ujutro....ja pospana ko top,ubi me landranje tamo amo,zagusljiva soba,guzva,posjeta 100 persona i spodoba,dzaba zabrana vizita kad se jedino mi toga drzimo....cimerica senior odljepila,danas je sva nervozna,glava ju boli,a nece da popije ista radi doje ja,makar neofen i lupocet smije....bebe nervozne,kenjkaju,drzale bi se,bas je neki dan uffff....
Sem toga,jucer nas kao slag na tortu u po ratku iz bolnice opalio u zadnji branik neki tikvan,mqjko mila,kad mi herc nije prsa junacka napustio [sm=jezicek.gif ] a kad je lik izasao iz auta....krezub,3 dlake na glavi,ostalo izbrijano,kopca na remenu ala kauboj Dzimi....a za kraj,ime mu Stanko...prica s nekim na mob,pa veli za mm-a "neki stariji gospodin,nije bas mator",a mm kraj njega 10 godina mladeg ko balavac izgleda...pa mislila s da cu u svemu tome umrijet od smijeha [sm=jezicek.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 17:16:50)

Noema nama je ped.rekla da navlačim. Meni je to sve pimplavo.... Navlačila sam par puta pa prestala. Budem opet počela...

Oprostite na otvorenosti: bude li vašim pisulincima pisulinsc gore?![sm=jezicek.gif]
Mom je bio par puta pa mu možda treba malo privatnosti...[sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: Proljetne mame 2016. (22.8.2016 22:51:20)

Snjeguljice,mom uglavnom stoji za dole. Alu ako ga smotas za gore,ne brini,bude on vec pronasao svoj put.[sm=jezicek.gif]

A i meni je to pimplavo kako si rekla.[sm=smiley36.gif] ja mu navlacim,ali kao da radim u prazno, kao da ga uopce ne povucem mi se cini.[sm=zmeden.gif] bo, citala sam da se nekad u prvim mjesecima zna i sama kozica odvojiti.[sm=zmeden.gif] s prvim nije bilo problema,a sad mi se cini da ne bude bas veselo...

Danery,ma ti ko da zivis u nekom filmu. Jeste sad svi na broju doma?[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (23.8.2016 7:43:11)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Noemaa,jos je gospa u bolnici,10 dana su relli da ce biti,e sad....ugl.puno je bolje....ali jos moraju sve ponoviti nalaze i pretrage...

Kod vas vidim pitanje pozicije pisulinca,ha [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 7:00:31)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Pa gdje ste sve [sm=zmeden.gif] ja se pristekala na muzilicu,papam zobene kekse i pijuckam kavicu....
Novosti i nema osim da sam opet procurila [sm=hudicek1.gif]....tak sam i sa starijom imala po 2x 2 mjeseca....bljak.....

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 7:55:31)

Evo mene kratko. Ja sam isto dobila ovaj tjedan, dosla tetka iz Rusije [sm=jezicek.gif] bas sam mislila da nece dugo.

Sinoc se budio jest svakih sat i pol, a nekad i manje. Recite ji da je skok u razvoju jer traje vec dva dana, ja sam zombi.

Danery pozdravi gospu, nadam se da je sve bolje i bolje :) kako je velikoj prosao rockas?

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 7:58:43)

Noemaa mi ne navlacimo, al promijenit cu uskoro pedijatra pa cu gidjeti sta drugi kaze. Meni bolje ne navlaciti, ne vilim te stvari sto se na silu rade..

Snjeguljice, kako mislis gore? Kad ga presvuces pa u peleno bude prema gore ili stoji uspravno?

as1403 -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 8:12:17)

Jutro
Danery drago mi je da je H bolje...ljubi ju od nas..
Noema mi smo navlacili odmah, tako sam i s A..
Snjeguljo jest onako smjesno kako kazes ali eto kad tako treba...
Subby moze ti biti nervozan jer osjeti da ces dobiti, vjeruj tako je meni A bio.. po njemu sam znala da trebam dobiti.. jednostavno bi postao nervozan i non stop na cici, valjda se nesto promjeni pa oni osjete...
Ja nisam jos dobila, iako mi se vec dva mjeseca samo pojavi kao sukrvica jedan dan ali jedva vidljivo... s A sam odmah dobila bila nakon 40 dana...
Mi smo ok.... evo I zaspao a mi cemo jesti pa vani..

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 16:29:59)

Subby, ma pisulinac bude u laganoj erekciji. [sm=jezicek.gif]Bude za dolje, ali nabubren....[sm=smiley36.gif] Uvijek ga stavljam za dolje kad stavljam pelenu.

Moram pitati dr koliko se mora navući ta kozica, koja je granica... Mislim, mora biti efikasno, a opet da ne navlačim previše...
Inace, maslac nije kakao već puna tri dana. Danas brojim četvrti. Jao, nadam se da ce se danas isprazniti. Ne sjećam se da je E toliko odugovlačila....

E meni to miriše na neki skok, Subby. Koliko ti sad ima?[sm=zmeden.gif]

Evo, ja sam služila da kad mu prije spavanja dam mali AD, nocu bude mirniji, posise mirnije, a bez njega, sisao bi dok se posve ne uspava...

Snjeguljica_83 -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 16:39:55)

Danery, super za Hanu!! Kako dojenje?

subby -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 17:17:30)

Sad kad si spomenula as, pa bio je neevozan dost prije nego sam dobila.
Snjeguljice, tri mjeseca prosli tjedan. Al evo danas po danu svaka dva sata, cak se onaklo jednom i tri sata. Poceo je dosta piskiti po noci, mijenjala ga sinoc dva puta.

Florence -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 22:17:52)

Pozdrav cure, pratim vas jos od teme 'proljetne bebe' i jako ste mi zabavne ali posto mi je ovo prva trudnoca nemam bas vremena tipkati sa vama jer se jos snalazim.
Uclanila sam se upravo zbog Subby jer smo i mi prosli tjedan navrsili 3mjeseca i imamo vec 3,4 noci problem,budimo se svako 1, 1.5h. I luda sam vise jer je kroz cijeli prosli mjesec fino spavao nocu ( meni je fino 3,4,5 h u komadu[sm=smiley36.gif] ) i taman sam se uspjela malo oporaviti od pocetnog nereda i sada ponovno. Ne vjerujem da je kod nas skok jer danju jede svako 2.5, 3h kao i do sada. Iskljucivo je dojena beba. Ocajna sam[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Florence -> RE: Proljetne mame 2016. (25.8.2016 22:19:59)

Hehe,prva trudnoca i prvo dijete sam htjela napisati :D

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>