danery -> RE: Proljetne mame 2016. (21.8.2016 7:59:23)
|
jutro.... da vam mahnem prije vizite,krepana sam,ovako pospana nisam bila mjesecima... ubi me izdajanje,gospica više ni s od sisat.....ajd da nema mlijeka,al po sat i više za 2 dcl,iscuri prvo vodeno mlijeko i onda ovo masnije ne bi pa ne bi dok mi oči ne ispadnu od natezanja ove električne muzilice...al ajd,glavno da popije moje kad već može... ugl.,našli joj e.coli u urinu,zato je i zafurila... dobiva antibiotike,rade urinokulture i pretrrage sve po redu,uzv bubrega je ok...ona je dosta vesela,ne plače puno osim kad je umorna i gladna,ali u sobu nam došla curica od godnu i pol,ta sirota već sve zna,pa stalno plače,zove mamu,tatu,nema baš spavanja,ova moja kao zec skače kad se razdere...osim toga,i mama jedna iz sobe se naderava,ajme,usta ne zatvara...tak da jedva čekam da idemo kući... plus toga,stalno im vrata otvaraju pa je propuh u sobi,a gospa aman kraj vrata....nema prozora,pa da se prozraći,ovaraju se vrata od nekog hodnika</balkona,a ona kraj njih,meni bubrezi otpadnu,a kamoli njima malima,tak da....aaaaaaaaaaa [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_hot.gif] hoću kućiiiii [sm=kuza.gif]
|
|
|
|