|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
5.12.2016 8:59:47   
iva0067
lourdess
tako je i meni bilo i svašta sam čitala po internetu i paničarila a na pregledu je sve bilo super. tako da se probaj smiriti i dočekati pregled. mene su grudi prestale skroz boliti već oko 9. tjedna. svaka trudnoća je drugačija. mada skroz razumijem kako ti je jer sam isto ja prolazila, svaki dan sam te simptome promatrala jer je to jedino u početku što ti daje osjećaj da si trudna. tako da ne brini user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 226
5.12.2016 9:09:15   
čizmica
jutro cure, ma jučer smo bili na krštenju kod prijateljice, i cijeli dan sjedi i jedi (znate kako to ide...) i popodne sam vidjela blago smećkasti isjedak , točnije sveukupno 3 kapljice možda...i leđa i stomak su me malo bolila tj. prije bih rekla osjećala sam i leđa i stomak.... došla kući i otuširala se i išla u krevet , jedva zaspala. i od tuširanja pa evo do sad ništa više.... ali jutros mi je grozna muka. u srijedu popodne mi je napokon taj prvi pregled,,,, nadam se da je s ovim gotovo i da se neće ponavljat user posted image

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 227
5.12.2016 9:46:36   
kiar
Čizmice znam kako to je ja sam s tim smeđarenjima luda al bogu hvala nema više... al svaki put kupujem bijeli wc papir i doslovce proučavam,psiha je zaista čudo.. sretno na prvom pregledu i da sve dobro prođe! ja se danas spremam reći mojima na poslu a nikako ,ko da sam kakva balavica nezz kako započeti user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 228
5.12.2016 9:50:07   
čizmica
kiar ja se nadam da je to jučer bilo "slučajno" i da se neće ponavljat, a u srijedu kad budem u dr, naravno reć ću joj pa ćemo vidit. jer ja sam u prošloj trudnoći dobila na prvom pregledu vaginalete duphastone, zbog prijašnjeg spontanog...
a to za reći na poslu, ma samo reci : ne znam kako vam reći ali evo ovako : TRUDNA SAM user posted image user posted image

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 229
5.12.2016 12:17:24   
iva0067
Joj kiar i ja se već neko vrijeme spremam reći al neznam kako bi user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 230
5.12.2016 12:39:12   
Ivana0710
Daxy volila bi kad bi i on bio, al malo mi je tesko za iskombinirati, radim u gradu udaljena od svog mjesta 30km, svaki dan do 16h a doltor je isto u gradu, a kad bi isla narucila bi se odma poslije posla. Ovako nebi imala vremena ici po njega kuci pa se opet vracati, jos i onaj tjedam pred Bozic ce biti na putu, pa mislim da bi bilo zgodnije da sama odem. Iako cu jos u iduci pon vidjeti dali moja doktorica ima 3d jer ona radi i privatno pa mozda onda napravim ako ima, tad ce i muz biti sa mnom user posted image

Kiar sad sam se i ja sjetila te muke oko wc papira haha ja isto uvijek koristim bijeli, i nedavno muz zaboravio i kupi neki narancasti, i naravno poslije mokrenja ja se obrisem i malo se skine i ostane sto ja nisam odmah skuzila, i poslije skuzim onako tockicu na gacicama, ne moram ni spominjat da sam se uplasila, i mislim ajd cekat cu da vidim hoce li opet biti da znam hocu ici doktoru i navecer opeet, i onda tek skuzim da je od papira user posted image

A za priznati na poslu trudnocu, znate kakav sam ja slucaj imala, bio je natjecaj u 4.mj.ove godine, i primljena sam ali se odvuklo sa papirima i ja nikako poceti, i onda u 6 mj.ostanem trudna, saznam u 7.mj.za trudnocu i oni me za par dana zovu da od 1.8.mogu zapoceti raditii, a ja, nisam znala kako da im kazem i sta cu, morala sam, rekla sam, prezivila, reakcija je bila dobra i eto user posted image

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 231
5.12.2016 16:36:36   
LourdessPadme
Di nam je daxy cekamo vjesti s pregleda user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Ivana0710)
Neposredna veza do poruke: 232
5.12.2016 17:52:34   
daxy
Evo mene na sekundu. user posted image

Imamo po 5,7cm i 5,8cm
Veći smo za par dana! user posted image user posted image
Sve je super. A dobila sam jednu preprepreslatku slikicu gdje se vidi cijela ruka sa prstićima.
Vide se 4 prsta raširena. Oduševljena sam. user posted image user posted image user posted image
Nevjerojatno je koliko se sada detalja može vidit. Fenomenalno. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 233
5.12.2016 18:19:37   
LourdessPadme
Bravo user posted image za male mamine slatkise ♥️♥️
Ajde nam stavi slikicu u albumic kad stignes da se i mi malo topimo user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 234
5.12.2016 21:34:43   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06.
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image čizmica - 15.07.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 235
5.12.2016 21:46:13   
daxy

Naši pregledi:

čizmica user posted image 8 user posted image user posted image
user posted image 07.12.user posted image

Fiona0802 user posted image 23+5 user posted image user posted image
user posted image 07.12.user posted image

anandi user posted image 16+3 user posted image user posted image
user posted image 08.12.user posted image

ivana0710 user posted image 28+2 user posted image user posted image
user posted image 12.12.user posted image

kiar user posted image user posted image user posted image
user posted image 14.12.user posted image

daxy user posted image 18+1 user posted image user posted image
user posted image 16.01.user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 236
5.12.2016 22:34:34   
daxy
Večer.
Napisala sam fin post i onda mi se stranica osvježila. user posted image

Da skratim maksimalno.

ivana šteta što TM ne može biti s tobom.
Vidi jel možeš snimit UZV na USB ili DVD pa mu to pokloni. user posted image

čizmice sigurna sam da nije ništa ozbiljno,al bi bilo pametno da se primiriš do pregleda ako već ne možeš otić ranije.

Ja sam vam presretna danas. user posted image
Sigurno sam 10 min gledala bebice na UZVu. user posted image
Tako su male a već sve imaju. Vidila sam nogice,rukice,oči, nos....
Ma i prste možete prebrojati.
Jedna beba je zijevala. Sad već otvaraju usta. Nestvarno i fascinantno. user posted image

Doktor mi je upisao i termin. Al kaže da se pripremim i ranije.
Pitala sam ga i kaže da ćemo ići prirodni porod ako se obe bebe okrenu.
Dakle bude li ijedna na zadak onda carski.
Ja se više bojim carskog.

Odoh sad u krpe. Tipkamo se sutra. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 237
6.12.2016 7:35:09   
Fiona0802
Daxy draga super za bebače! user posted image
Samo neka oni rastu!
Proljetnice drage, nisam ni ja ništa bolja po pitanju praćenja simbola...čim ništa ne osjetim, odmah sam paranoičnauser posted image
Što se tiče objave na poslu, ja sam rekla nadređenima čim sam saznala...bilo me je strah, posebno zbog toga što su se s mojim novim stanjem mijenjali neki poslovni planovi ...ali sve je super prošlo, super su reagirali i pristupili smo smišljanju nove strategije na obostranu korist!user posted image
Ja ne kontam kada je koje tromjesječje...u petak ću biti 24 tjedna, ali koji je to mjesec ili tromjesječje, ne znam, malo sam tupava za to user posted image
Moja dr uzima 400 kn za 4d...malo mi je to puno, ali ne mogu odoljetiuser posted image
Mazite trbuščiće i uživajte u lijepim stranama trudnoće!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 238
6.12.2016 7:39:55   
Snjeguljica_83
Daxy, bravo za bebiceee! Ako si sad tako fascinirana, jao sto ce biti kad rodis.... Zaljubljena do ušiju!!! user posted image

Vjerujem da te je strah,ali samo hrabro, čini mi se da si u rukama dobrog doktora. Sve ce biti u redu. Ljubim te!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 239
6.12.2016 7:42:02   
lidac0605
Daxyuser posted image za naše dupliće user posted image ...samo se čuvaj i polako user posted image .
Sa mnom je sad zadnji put ležala žena sa blizićima,čekali su da se okrenu za porod jer je jedan stalno šetao i okretao se na zadak...došla je do termina,bila je 38+ tjedana trudna,tak da ne mora bit da će ranije krenut user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 240
6.12.2016 8:45:28   
mali andeo
daxy toliko si me raznježila pričom o svojim mrvicama...
polako i vidjet ćeš doči ćeš do termina ..
ja da ima dupliče birala bi radije CR,iako nemam pozitivno iskustvo !
ali svaka od nas je priča za sebe ..uživaj u trudnoći, a kada dođe porod više neće biti mjesta strahu !

ostale cure
user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 241
6.12.2016 8:49:07   
perlica55
Jutro cure, user posted image user posted image
Daxy, jako mi je drago da si uživala na pregledu user posted image user posted image user posted image
Nek user posted image user posted image fino napreduju i dalje user posted image
Fiona, ak neka od cura skonta mjesece i tromjesečja, nek nam javi.. Bome sam
i ja dudek po tom pitanju.. Tu i tam pročitam nešto na stranicama
poliklinike Harni, pa tako i tjedne/mjesece, al i dalje ne kontam.
Kako god računam uvijek mi ima viška tjedana user posted image
Sretno sutra na pregledu
Čizmica kak si danas??? Uživaj sutra na pregledu user posted image
Kaj se tiče poslodavca, odmah sam nakon prvog pregleda rekla direktoru da sam
trudna, budući moraju planirati zaposliti zamjenu, koju netko treba obučiti user posted image
Ostale cure kak ste??? Kod mene sve ok, čekam godišnji odmor krajem mjeseca i mislimo se
gdje bi otišli na par dana..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 242
6.12.2016 9:29:04   
anandi
Jutrooo
daxy bas mi je drago da user posted image user posted image fino napreduju user posted image aBd da tako i nastave. Vjerujem da si se sva raznijezila heheh a kako i ne bi, sve je to sto kazes fascinatno
I ja idem prekosutra i vec luuudim, ne mogu da spavam. Bas me zanima kako sve napreduje.
Sad dok popijem kafu odoh povadit nalaze da su mi spremni. Al ne znam kako cu, glava me nesto zaboli, valjda prestane.

cizmice&fiona sretno vam sutra user posted image

Sto se tice tog racunanja evo nasla sam nesto sto mi se uklapa u moju i dr racunicu
1.mj = 1-4 sedmica

2.mj = 5-8 sedmica

3.mj = 9-13 sedmica

4.mj = 14-17 sedmica

5.mj = 18-22 sedmica

6.mj = 23-27 sedmica

7.mj = 28-31 sedmica

8.mj = 32-35 sedmica

9.mj = 36-40 sedmica

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 243
6.12.2016 11:05:38   
čizmica
Bok curke, dobro sam, izgleda da je to bilo samo taj dan, kad vraćam film unazad, vjerovatno jer sam nekoliko puta podigla malog da sjedne na mene, a možda i nema veze s ničim... ali doslovno odem na posao, i kući ležim na kauču-ništa ne radim user posted image pa sutra jedva čekam da vidim bebača i šta doktorica kaže, i da sve bude u redu...
daxy super za tvoje bebice, a ako i treba na carski, i ja da imam blizance bila bih mirnija na carski (iako to sad možda tako mislim user posted image )

bitno da nam svima sa bebicama bude sve u redu, pa ako treba carski- obavit i to user posted image sve za naše user posted image

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 244
6.12.2016 14:40:43   
iva0067
Bok cure user posted image

Ja sam se jutros vagala i eto došla jedna kilica gore. Nadam se da ću uspjeti ostati samo na tome do pregleda za 2 tjedna user posted image I hlače koje su mi do neki dan bile komotne su me počele stiskati malo iako nema još trbušića.

Cure koje radite kako podnosite sjedenje sad 8 sati u komadu? Mene u zadnje vrijeme užasno stražnjica boli, nemam pojma od čega ali baš mi je teško sjediti user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 245
6.12.2016 15:45:54   
anandi
Evo mene opet
Gotovi su mi nalazi krvne slike, urna i stitne pa onako je situacija, hemoglobin mi je nizak 116 a ref 119-157, hematokrit 0,35 a ref 0,365-0,470, sto se tice urina ima nekih bakterija a po pitanju stitne, tsh mi je za 20 dana spao sa 3,0 na 2,12 a pila sam letroxs cijelu tbl. Ostalo je sve u granicama normale, pa sta vi mislite?

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 246
6.12.2016 16:19:39   
perlica55
Anandi draga, spao ti je hemoglobin ispod donje granice,
nije strašno, al vjerojatno ti ginek bude dao željezo..
Ja sam dobila na zadnjem pregledu Heferol tablete, pa ćemo vidjeti krajem
mjeseca dal je pomoglo. Treba uz željezo pojačati vitamin C, tak da svaki dan
pojedem kivi/ dva + naranču..
Gužva mi na poslu user posted image tek idem doma.. pozz

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 247
6.12.2016 16:33:41   
anandi
Vidjet cemo da li ce i meni sta ukljucit dodatno. Samo ne znam da li ima veze sa ovim ili prije da ce biti s kalcijem al mene bole zglobovi nevjerovatno, pa jedva obucem obucu kad se sagnem, cucnut ne mogu...koljena samo skljocajuuser posted image
Ja svaki dan sebi iscjedim narancu i dva limuna i to cisto poijem, a da ne pricam o mandarinama jedem ih ko ludauser posted image

Sad kad dodes doma, izvali se i odmaraj

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 248
6.12.2016 19:37:30   
Hajdi
Anandi napisala sam post o željezu na odbrojavanju i ona vidim da i ti imaš friške nalaze s vrijednostima mrvicu ispod mojih.
Vjerojatno će ti dr. uvesti željezo jer ono često pada u trudnoći. Kada sam pričala s dr. o tome da želim provjeriti željezo prije postupka rekla mi je da trudnicama željezo pada zbog povećanog volumena krvi, znači krv se razrjeđuje što mi potpuno ima smisla, a nisam prije pomislila na to. Uvijek sam mislila kako je to samo zbog dodatnih potreba bebice koja sigurno također doprinosi smanjenju željeza.

Dobro je napraviti vremenski razmak između obroka i kave jer kava i mlijeko smanjuju apsorpciju željeza.

Drage trudnice čuvajte se, i uživajte u vašim slatkim danima user posted image
Pratim ja i vaša događanja, želim vam što manje tegoba i što više uživancije user posted image

< Poruku je uredio Hajdi -- 6.12.2016 19:39:57 >

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 249
6.12.2016 19:53:44   
kiar
Samo da se javim mučnine i povraćanje od jučer su tu! Užas ništa nemogu jesti samo pijem i to koliko se mogu natjerati...a temperatura 37.2 nezz šal dal da se javim doktoru ili je to sve normalno?

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!