|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
10.1.2017 16:49:06   
bubi0506
Ivana i na -15 ti ides u shoping??? Stvaaarno svaka cast, divim ti se...za mene si fenomen user posted image a ja cu pogledat jos po ducanima al eto bila sam u centru gdje pretezno jesu ducani poput yamamay, calzedonia...cijene onak jesu me iznenadile i nisu s obzirom da znam gdje ulazim nego toliko nedostatak inspiracije za nesto veselije nego toliko sumoran izgled tih spavacica i jos ako bi me porod izmucio ma na sto bi licila da to obucem. Nezelim blatit neciji ukus al zar nisu mogli makar jednu stavit na tockice, sareno nesto, makar da jedan detalj bude vesel ako vec nije cijela vesela i to...jel ja puno zahtjevam ili su ovo trudnicki hormoni user posted image

(Odgovor članu Ivana0710)
Neposredna veza do poruke: 451
10.1.2017 18:01:54   
Ivana0710
A dobro, isla sam u centar, pa je hladno bilo samo na relaciji auto-trgovina user posted image
Ja vjerujem da su i mene svi gledali u cudjenju kad sam htjela nesto veselo, al mislim da nije do hormoba, takve smo. O takoj spavacici sam razmisljala i dok nisam bila trudna user posted image

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 452
10.1.2017 18:28:49   
bubi0506
Ma meni je to sta sam svima kupovala poklone za Boziv i sebi sam zacrtala spavacice i na kraju sam svima kupila osim sebi. Doduse uz to treba meni jos bezbroj drugih stvari al ja tvrdoglava zacrtala taj dan kupit to i plus vremenski ogranicena tako da sam dosla kuci pomalo namrgodjena jer kako njih nije sram nemat ono sta ja zelim user posted image user posted image al dobro bebacu sam uzela kompletic pidjamicu i rastopim se svaki put kad je vidim...onako slatku malenu...uzimam mu 56-62 jer tako su me savjetovale tete u ducanima i neke cure ovako sta sam pitala pa sad...nategnit cemo nekako ako bude krupnija beba...mada ruku na srce nema na koga bit sitna jer i tata i mama nisu sicusni user posted image
Jeste bile disciplinirane tjekom blagdana ili ste si dali oduska? Ja sam jela za sve vas bucke moje user posted image

Neposredna veza do poruke: 453
10.1.2017 19:43:12   
kiar
Ivana gdje ste isli kupiti kolica? Kod mene bebettonema nigdje pa sam mislila naruciti preko web shopa a uopce nekuzim razliku osim po cjeni...do sada sam mislila kupiti freone u bubamari,nisu losa a cijena ok al navalio mi suprugov brat kupit kolica tj gledao je stokke al meni ipak zao toliko novaca a i preglomazna su mi , bebetto su mi bas bila ljubav na prvi pogled user posted image

Neposredna veza do poruke: 454
10.1.2017 21:47:44   
Geminice
Hej curke,odgovaram preko mobitela,pa sam vec i zaboravila sto sam procitala.
Netko je pisao o vecernjim mucninama..... I ja sam psovala onog tko je to nazvao jutarnjima, jer mi se muz cudio kako sam ja jedina trudnica kojoj je navecer zlo, tj meni je krenulo oko 1 popodne i mucnine sutrajale skroz do ponoci,sve dok ne zaspem u mukama,do 17 tjedna mi je bilo grooozno.
Daxy, ne znam jesi isprobala,ne gledala vec isprobala neka kolica za blizance. Ja sam sva prepametna pregledala sve youtub filmice, znala sam o svakom modelu sve, najbolji mi se cinio bebetto 42 vlakic 3 u 1 i valco baby koji je 9 kg, vise tip kisobran kolicakolica. Zivim na prvom katu pa sam gledala da budu sto laksa. Na kraju je sve palo u vodu kad smo sad nedavno bili na sajmu za bebe u Zg,krajem 11. Og mjeseca, jer do tad nisam nikad vozila kolica za duplice. Znaci neusporediva su kolica za jedno dijete i blizance, ova su toliko tesko upravljiva, osobito ta vlajic bebetto. Ok su kolica,lijepa,robusna, cvrsta,sigurna..... Ali jedno dijete je stvarno daleko, nepregledno je,i npr ne mogu spavati istovremeno kad obje gledaju naprijed, jer se prvo sjedalo ne moze do kraja spustiti, vec se moze spustiti samo ako gledaju jedno u drugo. I malo mi je to nepravedan taj sistem,jedno ispred drugog. Ona mclaren mi se isto ne svidaju, kaoi ta valco baby, jer nisu prilagodena za nultu poziciju. Kao jesu,ali to tako neprirodno izgleda i neravno,bez obzira u koje doba godine se beba rodi, smatram da se mora barem 4 mjeseci voziti na ravnom u kosari,a to imaju samo takva 3u1 kolica. Neki kazu bezveze bacat pare za par mjeseci, ali dajemo i na nebitnije stvari pa kako ne bi za njih,makar i za ta 4 mjeseca. Oduvjek sam ljubitelj bugaboo kolica, i prije sam ih gledala samo za jedno dijete ( dok dvostruki blagoslov nije dosao na vidjelo ),puno su lakse upravljiva cak i od stokke kolica.... I onda smo pogledali preko njuskala par bugaboo donkey rabljena kolica koja su kostala vise od novih, pa mi je bilo malo teze uvjeriti muza u kupnju istih ( usporedila sam sta bi radje rabljenog mercedesa ili novog fiata) i onda sam uzela rabljena bugaboo donkey, definitivno najbolja kolica za blizance, doalovno upravljas jednim prstom, savrsena. Pomislila sam dobit ce svaka od zupanije po 1000, drzava daje za opremu za novorodence i jos cemo dobiti tu pomoc za visestruki porod..... I cure su same sebi otplatile svog mercedesa :-)
To za visestruki porod sam malo istrazivala, dosta se kasno dobiju novci, ali ne bude cifra manja od 3000 kn,tako da odlicno, svakako cu to prijaviti. Jedino je bed sto od svih tragenih papira traze i potvrdu o pomoci grada za novorodence, a kod nas u slavoniji na to cekas jedno 8,9 mjeseci.... Pa mi cudno kako tako kasno predati zahtjev, a mislim da nisam naisla ni na kakav kontakt,ali moram to jos malo istraziti.
Moj pregled je u ponedjeljak 16. 1., jedvaaaa ceeeekaaaam, obozavam tog svog privatnog ginekologa, kad ti lijepo pregleda ruku,nogu,bubreg.... Ma sve.... I sve ga mozes pitati. Koja razlika i kako zalosno. Pa nije da ne placamo zdravstveno i da ovi socijalni ginekolozi rade za dabe, pa da se tako ponasaju,pregledaju te u 5 minuta.
I htjela sam vas pitati,kako izgledaju vasi pregledi, jel vas svaki put pregledava onim zeljeznim cudom i rukom? Mene sad narucuje svaka 2 tjedna jer sam usla u 28 tjedan.... Pa se bojim da ne pokupim bakteriju tako cestim pregledima "tamo dolje"
A tko je spomenuo brijanje, hahahaha, strasno to i kod mene izgleda, skoro pa prvo sto vidim su koljena. Ja uzmem masinu za sisanje i skratim koliko mogu, i opet se porezem,tako da... Mislim da ce se kod mene svasta nagledati,bitno da ucinim podrucje prohodnim,hahahahaha,a sta bi mu ja, uvijek se tjesim ima i gorih. user posted image
Jos me muci taj moj trudnicki mozak, ali mislim da je to dobro, i on se priprema na tu ludu situaciju koja nas ceka previj,sisaj,peri,repeat,i bolje da je tad mozak malo baj bajuser posted image

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 455
10.1.2017 23:25:56   
Ivana0710
Bubi ne znam iz kojeg si podrucja hr, ja sam iz vukovarsko srijemske, pa su mi nasice kod djakova bile najblize. I ja sam gledala preko web shopa pa mi nije bilo jasno u cemu je razlika da cijena moze biti toliko u raslonu i kad sam ih vidjela uzivo jos uvijek mi nije jasno. Vjerojatno ta murano imaju vise nekakvih funkcija, ali meni je i ovo dosta. Znaci dobije se ta kosara u kojoj se takodjer polozaj glave moze podizati i spustati, mozda pomalo nepotrebno za malu bebu. Ispod kosare se moze nesto pomjerati da kao kruzi zrak u kosaru. Autosjedalica, i onaj veci sportski dio i kojem se onaj dio za sunce moze spustiti valjda skroz do nogu user posted image Takodher i svaki dio dobije onaj dodatni zimski za prikacit, ne znam kako da ga nazovem. Svaki se dio moze i okretati da beba gleda prema tebi ili obrnuto. Svski dio ima na tom kao suncobranu i ubacen dio sa mrezicom ako hoces otvoriti. Onda od ovih dodatnih stvari jos dobijes torbu, pokrov za kisu, pokrov za komarce, stalak za bocicu, ili sto mm kaze stalak za pivo user posted image . Eto ukratko user posted image

A geminsice sto se tice pregleda moja meni svaki put radi pregled ali samo rukom, sa tim metalnim mi je samo na prvom pregledu. Cak ni ultrazvuka nemam svaki pit, nego svaki drugi ili treci user posted image

(Odgovor članu Geminice)
Neposredna veza do poruke: 456
10.1.2017 23:59:31   
Geminice
Logicno mi za ultrazvuk da je i bolje da ga nema svaki put, i to je oblik zracenja.... Kod nas em svaki put ultrazvuk,svaki put to zeljezo, taboravim i kako se zove to cudo, tko ga izmislio, mislila sam da je to samo za vadit briseve i papu.... Jer ne da nije ugodno, vec boli..... Ma najbolje je onima koji saznaju u 4tom mjesecu da su trudne i koje zive daleko od ginekologa pa odu doalovno par puta, naravno ako je sve u redu.... Kod nas je sve manje trudnica, pa si mislim da tako cesto narucuju ciato da ispadne da imaju posla...iako bi bilo logicno da zbog manjka trudnica bude visak paznje,ali mozes misliti.....
Nisam prije toliko slusala te price trudnicke, tj nisam ni imala od koga.... Ali nisam bas ave to tako zamisljala... Ja sam imala neki gilmski scenarij u glavi, gdje te promatraju kao glavnu glumicu, sve ti lijepo objasne, sto je za ocekivati u kojem razdoblju..... Pa ne znam kako su jadne zene prije, bez foruma i blazenog interneta.... Sve su jadne slusale bapske price i povjerovale ave azo im kazu user posted image user posted image
Moje curke zadnjih par dana udaraju kao da su na ragbijaskoj tekmiuser posted image cini mi se kao da su sad svjesne jedna druge, pa se malo protezu jedna do druge. Cesto mi se sad pojave dvije kvrge na stomaku, skroz se deformira, kod pupka rupa,a iznad njega kao planina, cini mi se da je to glava, jer osjetim dijagonalno kako mi nogama upire u organ.... Muz i ja umiremo od smijeha, prvo se uplasio jer bas ludo izgleda, sasvim neprirodno,ali kad smo skuzili da je to normalno..... Jedino mjehur zbog toga sve vise patiuser posted image
Ali bas je lijepo promatrati sve te promjene, bas uzivam u udarcima i ne mogu ih dooooocekatiiiiiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 457
11.1.2017 9:44:03   
Tonks
Čekajte cure,zašto vas pregledavaju vaginalno? Od 12 tjedna samo ultrazvuk prek trbuha, bar meni tak. I s tim metalnim mi je samo papu i briseve uzimala, a poslije samo ultrazvuk. Ja idem kod socijalne ginekologice i baš mi je super. Mlada je, potrudi se, pregled kod nje traje minimalno 15 minuta. I kaj god ju pitam na sve da odgovor. Ona nam je čak rekla kad bi bilo najbolje na 4D ić.

(Odgovor članu Geminice)
Neposredna veza do poruke: 458
11.1.2017 10:23:57   
anandi
Jutroooo imal snijega kod vas?
Kod nas napadalo i jos uvijek pomalo pada ali je zato zimaaa. Joj jedva cekam da ugrije.

Sto se tice pregleda, kod mene dr je do 13-e sedmice pregledala vaginalno, te sedmice je bio 4d kojeg je radila preko stomaka ali je malo i vag cisto da provjeri spol. Poslije u 16-oj kad sam otisla samo preko stomaka a vag me samo opipala da vidi kakav je grlic. Spekulum nije nikako koristila. U 19-oj sam otisla kod druge dr na uz i ona je samo preko stomaka. Sad trebam ponovo kod svoje pa vidjet cemo kako ce.

E da, jucer sam sve provjerila nalaze i cudi me kks se popravila, sve sto je odudaralo vratilo se u normalu. Letroks kojeg sam pila cijelu tbl tsh mi je sa 2 koma nesto spao na 1,5. Samo mi je urin po obicaju pun bakterija. Al dobro, moram se natjerat piti vise tecnosti.
Sad cekam da me pozovu iz ordinacije da vidim kad da dodem na 4d.

Ja jos uvijek nista ne kupujem, samo gledam user posted image Sve mi se cini da ima jos doosta do toga, a danas sam 21+2.

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 459
11.1.2017 13:42:48   
Vanja0606
Pozdrav drage buduće mame! Evo i ja sam se odlučila prijaviti na forum i djeliti iskustva s vama. Trudna sam 19 tjedana, i nosim dečkića user posted image , termin mi je 06.06. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 460
11.1.2017 14:03:36   
LourdessPadme
Pozz curke
Di su mi daxy i perlica ?

Ja imam spremna kolica vec i svu novu robicu za decka,bude li curka samo cemo robicu kupit.
Najbolja prija je rodila prije 1,5god i sve me ceka jos od tad.
Kolica su quinny prezakon su,tako su lagana za voziti i jednostavna. Sivo bijela tako da nam boja pase za bilo koji spol.
Krevet novi me ceka ,sestra od MM je taman malu preselila iz krevetca pa imamo kupiti novi madrac.

Sta se tice mucnina,nema to veze s jutarnjim 😂 ,kod mene su cjelodnevne,nocne,popodnevne.
Hvala bogu nisu bile konstantne i sad se vec povlace.

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Vanja0606)
Neposredna veza do poruke: 461
11.1.2017 15:26:46   
Geminice
Tonks pa i mene brine sto me tako svaki put pregledava,samo cu navuci bakteriju,ali on to radi sigurnosti da se ne bi prijevremeno otvarala sto je cest slucaj s blizancima.... Iako po zdravorazumskoj logici, pa tek cu se krenuti otvarati kad mi tako svaka dva tjedna bude ceprkaouser posted image
Anandi evo i kod nas snijeg i minus 10, pa nisam prismrdila vanka.... Ali nije onaj lijepi snijeg kohi ostaje, vec onaj polumokri,bljaki.... Sad je vec i toplije,mozda minus 5,pa su i auti to raskvasili.
Mene je kriza nekako uhvatila s 24 tjedna jer sam zavrsila u bolnici, pa kao nemam nista.... Ali ako je sve u redu s trudnocom, pa tek pred 30ti tjedan bi bio neki psiholoski rok za pripremiti sve. Ja sam usla u 28 tjedan,a cesto blizanci pozure pa dodu u 33.,34. Tjednu pa ja na veliko pripremam. Bas sam se danaa cula s tetom iz Osijek, Palčić, domaca proizvodnja, povoljno imaju cijeli set posteljine, ogradica,poplun i navlake, pa ce mi sutra poslati ponudu,jedva cekam. Kad gledam po trgovinama oko 400tinjak kn se krecu,a ova je 250 kn. Bas gledam na faceu neka srpska stranica decije fotelje Kraljevo, kakve preeeeekrasne posteljine, isto cijeli komplet za manje od 200 kn. I imaju neke beby fotelje na razvlacenje za 180kn,preekrasne. Ali dostavljaju samo u Srbiju, pa sad kombiniram kako cu,ima frend tamo rodbine pa se mozda i snadem nekako. I u bosni gledam da su cijene ok, kod nas su stvarno malo precijenjene, a i ovo su pamucne i citam komentare zadovoljnih korisnika. Treba se bome potruditi, malo istrazivati po internetu da vidis kako ces proci jeftinije. A ja samionako na komplikacijama, pa barem vremena imamuser posted image

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 462
11.1.2017 16:08:56   
Fiona0802
Samo brzinski da javim, stigli smo s pregleda. Danas smo 27+5, opet sam krivo racunala user posted image
Bebac je zivahan, zaokruzio se i ima 1050 g..veliki deckouser posted image
I moji nalazi su super, tak da sam sada mirnija.
Dugo smo se gledali, okretao se, namjestao, mahao rukicama i nogicama...ma predivno user posted image user posted image user posted image
Slijedeci pregled je 01.02. kada cemo biti 30+5...sad sam dobro izracunala user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu Geminice)
Neposredna veza do poruke: 463
11.1.2017 19:15:31   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Geminice - 04.04. user posted image user posted image
user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image Lagertha - 20.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image Tonks - 26.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06. user posted image
user posted image Vanja0606 - 06.06. user posted image
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 28.07.
user posted image lotta2017 - 18.08.
user posted image Momof5 - 29.08.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 464
11.1.2017 19:21:45   
Geminice
Fiona mi smo svega par dana razlike user posted image bome brzo prolaze dani, necemo se ni snaci, vec cemo biti u bolnici :-)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 465
11.1.2017 19:27:48   
perlica55
Hej cure ludnica na poslu, maloprije sam stigla domeka...
Vanja dobro došla user posted image
Fiona super za uredan pregled user posted image user posted image
Sutra ću pokušati s posla malo više se javiti, do tada pozdrav i mazite buše user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 466
11.1.2017 19:30:44   
daxy

Naši pregledi:

kiar user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 13.01.user posted image

daxy user posted image 18+1 user posted image user posted image
user posted image 16.01.user posted image

Ivana0710 user posted image 35+6 user posted image user posted image
user posted image 26.01.user posted image

Fiona0802 user posted image 30+5 user posted image user posted image
user posted image 01.02.user posted image

Lagertha user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

lotta2017 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 11.1.2017 19:31:38 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 467
11.1.2017 20:37:18   
daxy
Večer curke. Jao što ste se raspisale. user posted image
Neka,bitno da je živahno! user posted image user posted image

ivana žao mi je što te zub boli. Ja sam na početku imala zubobolju i nema ti druge nego se pretrpit i popravit ih. user posted image
Ja sam mućkala slanu vodu,kadulju. Grizla sam đumbir. Ma ništa to ne pomaže. user posted image
Ne znam ima li dežurni zubar kod tebe u blizini. Ako te baš jako boli po noći ili vikendom slobodno odi.
Meni je danas plombirala zub i sad sam da kucnem u drvo mirna što se zubi tiče.

Lourdess super za pregled! user posted image user posted image
Baš mi je drago da si uživala. user posted image

iva voljela bih da ti mogu pomoći sa sinusima. Jesi probala inhalirat se prije spavanja?

Tonks super da je TM uključen u trudnoću i da tako pozitivno reagira. user posted image
Mene baš bole križa. user posted image
Al pocokala sam trbuh sinoć s jednim jastukom i čini se da pomaže. user posted image

Lagertha mislim da nam je ustajanje po noći svima zajedničku. Neovisno o hrani izgleda. Ne sjećam se kad sam čips pojela il nešto tako slano.
Ja sada idem 2 puta po noći i žedna sam,tako da svaki put kad idem piškit,popijem i pola čaše vode.

kiar drago mi je da si se odmorila! user posted image
I to bez interneta. Svaka čast!

Viola i tebu lijepi pozdrav! Sretno u pripremama, brz porod i živu i zdravu curku! user posted image

bubi jao što su skupe spavaćice. user posted image
Puno je to navaca! Svakako potraži nešto jeftinije. Ipak su to "jednokratne". user posted image

anandi kućo stara! user posted image
Pa kako si?

perlice kako si ti?

Vanja0606 dobrodošla!!! user posted image user posted image
Slobodno se raspiši.

Fiona super za pregled! user posted image
Nek mališ samo raste! user posted image

Geminice mene moj gin samo UZVom gleda. Nije mi nikako radio palpaciju trbuha,ni pregled spekulumom (željeznim čudom).

Ajme,kolica. user posted image
Ja sam eleminirala "vlakić" u startu. Nisam ni probala a već mi je izgledalo teško upravljivo.
Da ne spominjem da mi je jako ružno da beba iza gleda u leđa. A najgora mi je ona opcija kad je jedna beba ispod druge.
Nekako mi se ne sviđa da je toliko blizu podu. I nepraktično je jer joj je teško pristupit.

Eh sad. Gledala sam kišobran kolica,to imaju u svakom dućanu, al mogu ih koristit tek od 6 mjeseci jer položaj 0 nije ležeći.
Koja je to prevara. Plus ne dobiješ ništa!! Nikakve zimske navlake i slično. Užas.
To mi opada kao opcija.

3u1 su mi preskupa za kupit na slijepo. A nema ih nigdje za pogledat probat...
Odustala sam i od opcije 3u1 jer autosjedalice (jaje) mogu kupit posebno,a možda ih i dobijem.
Uostalom montirat ću ih u auto i ostat će tamo.

Volila bih nabavit kolica sa košarama jer mi jedino to dolazi u obzir zbog toga što moraju ležati.
I naravno da dobijem zimske navlake,da se ne mislim kad dođe zima.

Najgore mi je što ih ne mogu vidit ni isprobat nigdje. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 468
11.1.2017 22:00:05   
Tonks
E cure, ak ste u mogućnosti kupite si onaj trudnički jastuk (bananu, jastuk za dojenje kak ga koja zove). Preporodila se od kad ga imam. Napokon se mogu naspavat.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 469
12.1.2017 7:18:11   
iva0067
vanja imamo isti termin user posted image

A daxy ne pomaze nista, ulijevam fiziolosku i morsku sol, inhaliram, ispirem s onim rogom... al uzalud sve. Kad legnem mirna sam jedno 5 sati i onda se skroz zastopam. Evo nocas sam samo 5 sati spavala... jos mi je jucer i prekjucer bio kaos na poslu tako da sam preiscrpljena user posted image Uzasno se osjecam, ne tolko zbog sebe kolko se brinem da malu mucim

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 470
12.1.2017 8:19:35   
Vanja0606
Iva0067 da isti termin user posted image dal ti osjetiš već svoju bebicu? Moj zadnji pregled je bio 4.1.2017 i bilo je sve u redu, jos ne osjetim da me bebica udara, osjetim svakih par dana neki trzaj ispod pupka malo u desnu stranu, onako koda zatitra, rekao mi ginekolog da bi trebala oko 20 tt osjetit, posteljica mi je sprijeda. Jedva čekam da krene lupkat da budem mirnija. Sljedeći pregled imam 1.2. I tada ću biti 22 tt i rekao je da možemo raditi 3D/4D ultrazvuk, bit će i dragi prisutan.

Cure kad ste vi osjetile svoje bebice? user posted image user posted image

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 471
12.1.2017 9:04:10   
perlica55
Cure evo kavica user posted image user posted image user posted image Puno nas je na temi i jako mi je teško upamtiti tko je što
pisao, a mrzim se javiti i pisati samo o svom autu.. Hajde valjda sam nešto upamtila..
Bubi, inače si kupujem pidžame u yamamaya i jako sam zadovoljna, morati ću i ja pronaći
koju spavacicu, jer ih ne nosim. Još mi je rano misliti o tom..
Geminice, frendica mi ima bugaboo i jako su lagana i praktična kolica..
Vjerujem sa su i za twinse odlična..
Mi imamo stokke crusi od prošle T, al pojma nemam kakva su jer ih na žalost nisam
vozala..
Daxy, da sigurno da bi trebalomalo bolje pogledati/provozati kolica kad već
dajemo tolke novce. Šteta da nemaju izložbeni primjerak duplih kolica u trgovini user posted image ..
Pa kak uzeti kolica na slijepo?!
Tonks i meni je banana zakon, posebno u kasnijoj trudnoći.. user posted image
Iva kak si danas? Ide li na bolje?
Vanja, u prvoj t sam imala posteljicu sprijeda i tek s 20tt sam osjetila
curicu i to ne svaki dan. Sada je posteljica straga i već 10ak dan lupka user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu bubi0506)
Neposredna veza do poruke: 472
12.1.2017 9:54:02   
iva0067
vanja ne osjetim još ali sam isto imala neka titranja dolje nisko prije par dana no poslije toga ništa. Posteljica mi je isto sprijeda.

Danas ću se baš naručiti za pregled sljed tjedan pa javim datum. Jel se oko 20. tog tjedna radi opet neki anomaly scan? Čitala sam po netu da je taj pregled kao jako važan ali mi doktorica nije ništa posebno spominjala. Meni svaki puta pregleda sve detaljno i izmjeri.
I od ovog pregleda moram svaki put prije pregleda ostavit urin. Jel to mora biti jutarnji ili svejedno?

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 473
12.1.2017 10:03:52   
Vanja0606
Iva0067 ja uvijek moram dati urin (ne prvi jutarnji), izmjeri mi tlak, puls i kg.
Meni je ginekolog izmjerio NN u 11 tt koji je bio na gornjoj granici, pa me poslao na pregled u bolnicu, da izmjere tamo kod specijaliste, išla sam odmah dan nakon, tamo je sve bilo u redu, iako su mi i tamo, zbog slučaja Down u malo daljoj obitelji savjetovali amnio ako želimuser posted image . Naravno da sam se sva isprestrašivala. Nisam htjela na amnio i čekati još 4 tjedna da bi išla riskirati život moje bebe, nakon dva spontana koja sam prošla (jedna biokemijska i jedan miss ab u 9 tt). Odlučila sam se za Niffty test koji sam imala u 13 tt, koji je došao u roku tjedan dana i sve u najboljem redu. On je neinvazivan i 99%točan. Tako sam saznala i spol moje bebe user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vanja0606 -- 12.1.2017 10:06:00 >

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 474
12.1.2017 13:05:17   
Lagertha
Daxy ustajem se ja i inače kad jedem laganu hranu, ali samo jednom i popijem možda 2-3 gutljaja vode u 9 sati sna.
Kad jedem tešku hranu ustajem se 4-5-6 puta u 9 sati sna i popijem bar 2 čaše vode. Razlika je zaista osjetna i po meni je velika korist od toga da jedem laganu hranu cijelo vrijeme.
Nije uvijek lako, ali kad se sjetim te žeđi i buđenja bude mi lakše odbiti oblizeke user posted image

(Odgovor članu Vanja0606)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!