PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (21.3.2017 12:02:59)
|
Mini Bav, baš si nestrpljivica. [sm=smiley36.gif] Znaš, ako je bebač u buši neće nikud pobjeći još 8 mj. [sm=smiley2.gif] Lako se meni sad zezati, zar ne? Ma, moram malo ... bude ti prije vrijeme prošlo. [sm=smiley9.gif] Gle, možeš piškiti testić za vikend, a ja navijam na najjače da budu dvije deeeeeebeeeele crte! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lourdess, jako mi je drago da ti je tati bolje i nadam se da će se nastaviti i dalje tako u pozitivnom tonu. Samo da mi ti budeš smirenija i da bebica lijepo napreduje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Daxy bravo za tvoje [sm=zz_wub.gif][sm=zz_wub.gif] i na ovoj temi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tintin, znači ako svi nalazi budu ok sljedeći mjesec je tvoj! Jedva čekam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Belina, trudnice, jedva čekam da nam se pridružiš na trudničkoj temi. Čekam te kad god budeš spremna. [sm=smiley1.gif] Papučice, čekamo i tvoj plusić sljedeći mjesec! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|