PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (23.3.2017 10:33:42)
|
Evo cure da kopiram sa trudničkog dijela moje dojmove s pregleda: Drage moje, vidjela sam moju slatku mrvicu koja lijepo raste, mrda rukicama i nogicama i sve je super (točno po tjednima)! Opet mi je pustio da vidim i čujem malo srčeko i kucka pravo junački. Ma, rastopila sam se od miline. [sm=zz_redface.png] Od tjemena do trtice imamo 34 mm, krvna slika mi je super, urinokultura odlična i sad još čekam da stigne PAPA. Maternica je čista, a kad sam pitala za posteljicu kaže da se stvara s prednje strane (to znači da se vjerojatno udarci neće dugo primjećivati na buši, ali meni je bilo bitno samo da se ne stvara s donje strane). [sm=smiley1.gif] Nije mi mjerio tlak niti sam se vagala, ali sam jutros stala na vagu i još je na 67 kg što je super. [sm=smiley1.gif] Sljedeći pregled je za 5 tj. kad ću raditi double test (vadit će mi krv i raditi UZV kad će mjeriti nuhalni nabor i ostale mjere) pa će to odnjeti u Vinogradsku (moram mu donjeti uputnicu od soc.ginićke), a negdje nakon toga ću ići provjeriti senzibilizaciju (valjda sam dobro napisala). Eto, to je to za sad. Na sljedeći pregled idu i MM i M jer je rekao da će biti pregled preko trbuha. [sm=smiley1.gif] Hajdi, baš me zanima što će ti doktor reći za povišenje jetrene probe. [sm=zmeden.gif] Znam da mi je ginić u prošloj trudnoći rekao da pred kraj ne trebam piti Elevit jer da su nekim istraživanjima otkrili da pred kraj trudnoće znaju porasti jetrene probe, ali ne znam što bi moglo biti na početku. [sm=zmeden.gif] Da se malo našalim: da nisi možda popila koju pivicu prije vađenja krvi? [sm=smiley36.gif] Mali Bav, navijam i dalje! Subota je blizu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Leilani, ovaj umor i napuhnutost ... kao da mene opisuješ. [sm=smiley1.gif] Navijam da je bebica u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Perlice, mazi bušu! Vidim da si u postupku gniježđenja. [sm=smiley36.gif] Belina, dok se osjećaš dobro možeš raditi sve, ali samo se nemoj preforsirati. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|