Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (9.3.2017 19:45:20)
|
Belina mene nije baš boluckalo kao pred m, ali sam dva dana imala bolove i probadanje čini mi se na 7 dpt i 13 dpt. Svatko je drugačiji, samo se opusti [sm=smiley36.gif], većina cura je imala bolove kao pred m. Kad planiraš test, mislim da možeš 12 dana nakon transfera. Tintin vidjet ćeš kakav će tsh biti bez terapije, ako skoči ja bih ipak na tvom mjestu uzimala terapiju čak i prije postupka jer navodno može smetati kod zatrudnjivanja. Držim fige da se uhvati ovako slučajno [sm=smiley1.gif] Mini Bav najbolje pokrijte koji dan više pa ste mirni [sm=smiley1.gif]. Ne mislim da se trudnoća desi samo onima koji na to ne misle, može i uz planiranje itekako, samo se naravno nastoj opustiti koliko možeš. Znam da taj dio nije lak, ali nastoj, bit ćeš trudna ne brini [sm=bravo.gif] Za lh trakice, treba početi s testiranjem prije očekivane O i dok je testna crta svjetlija od kontrolne O još nije bila, kad je testna jednako tamna kao i kontrolna O tek treba uslijediti u sljedećih 24-36 sata (ovo provjeri na uputama), i kad O prođe testna crta je ponovo svjetlija od kontrolne. Lourdess baš mi je drago da beba tako lijepo napreduje i da je potvrđen pišulinac [sm=smiley36.gif]. Super i za punu naknadu, dobro će doći [sm=smiley1.gif] Nymeria uživaj uz svog mališana [sm=zz_showoff.gif] Mali anđeo baš je slatka tvoja mala kako se već priprema na bracu/seku [sm=smiley1.gif]. Da, i ja kažem akcijalice uživajte i za nas koje ne možemo [sm=jezicek.gif] Tišina kakvo je stanje kod vas, ide li na bolje? Perlice malu damu gnjaviš kašljanjem [sm=jezicek.gif]. Imaš pravo, bolje da potrošim Folacin koji imam i onda se prebacim na Elevit, valjda će to biti ok. Imam Folacina još za 1 mj.
|
|
|
|