RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 9:30:33)

Papučice kako je kod tebe? bliži se datum.. [sm=smiley36.gif]

Želim nam 3/3 [sm=rozacrtici.gif]! [sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 9:53:39)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 17.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] belina - 20.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Mini Bav - 27.03.

daxy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 13:12:46)

Pozdrav,trudilice drage. [sm=smiley1.gif]
Opet sam puno propustila.

Napokon se osjećam normalno.
Imala sam užasan vikend. U subotu počela glavobolja koja se samo pojačala do navečer.
Tako sam cijelu noć provela u bolovima i povraćanju.
Tek u nedilju oko 07:00 sam malo zaspala jer se bol smanjila taman da padnem u komu.
Digla se oko 09:00 i dalje s glavoboljom al samo na jednoj strani.
Tijekom dana se postepeno smanjila bol,pa sam popodne mrvu odspavala. I tek navečer je bol prestala.
Al ostao mi neki glupi pritisak u glavi. Tek jučer sam došla sebi i evo probudila se jutros napokon normalna.
Jedva čekam ponediljak,pitat ću doktora da mi propiše bilo šta jače od Lekadola jer on ima isti efekt ka i Tic-Tac.
Ja neću moći izgurat još jednu takvu glavobolju. [sm=smiley13.gif]

Moje curke su se bile primirile jučer, može biti da je i njih iscrpila moja glavobolja i povraćanje.
Bila sam mrvu zabrinuta iako sam ih osjećala al ne toliko jako kako sam navikla.
Danas su mi opet živahne kao i prije i odmah sam mirnija. [sm=smiley1.gif]

belina krknila sam ja Lekadol,al on nije ništa preventirao. Čak sam navečer popila 2,al nije djelovalo. [sm=smiley13.gif]
I ja sam isto zadovoljno KBCom i ne bih stvarno minjala ni za privatno. Stvarno su super.
Ja bih ti obično bila prva na f-metriji jer bih došla odmah u 8:00,pa bih brzo i završila.
Iako mi se potrefilo da me netko pretekne,al rijetko sam morala baš dugo čekati.
Iako se doduše jesam pripremila na čekanje. Al to je nešto što jednostavno moraš prihvatit.
Za bolove smiješ samo paracetamol ukupno 1500mg u 24 sata,a u jednoj dozi 1000mg.
Znači smiješ 2 Lekadola odjednom,ili 3×1 s minimalnim razmakom od 6 sati između doza.
A za mamu iz razreda nemam ništa lijepo za reći. Svašta si ljudi dozvoljavaju. Razum bye bye. [sm=smiley36.gif]

Mini Bav budem ti poslala ovaj kontakt što ja imam na PP,al mi se čini da bi mogla to biti ista žena.

Hajdi ja sam valjda meteoropat neke čudne klasifikacije jer mi smeta bura. Al vidim da nisam jedina,pa me to tješi. [sm=smiley36.gif]
Moguće da mi je to bio i tlak i šećer. Tko to zna. Bitno mi je da je prošlo brzo. A sad sam skroz OK. Iako ću svakako spomenut svom gin kad budem na kontroli.

tišina ja mrzim buru neograničenom količinom mržnje. Razlog vidi gore napisan.
Smetala mi je i prije trudnoće al sam onda smjela popit ibrufen pa bi me glavobolja pustila.
Sad ne smijem ništa osim osim paracetamola.
Inače i kad me ne stare glavobolja nisam neki ljubitelj. Sve mi je grozno.
Suha koža,usne i budem dehidrirana a ne mogu se nikako dovoljno vode napiti.
Žeo mi je što je stigla [sm=hudicek1.gif]. Al lijepo da si raspoložena.
Sretno u novom pokušaju! [sm=bravo.gif]

Pinky kako si danas?

mali andeo drago mi je da je iscjedak skroz nestao! [sm=bravo.gif]
Odmaraj koliko možeš i čuvaj se!

papučice,Leilani gdje ste? [sm=zmeden.gif]

Sve vas lijepo pozdravljam! [sm=smiley1.gif]

Leilani -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 15:20:35)

Tu sam drage moje, citala vas jesam, ali nikako stic napisati post.
Nisam sve naravno popamtila [sm=zmeden.gif]

daxy drago mi je da si danas dobro i da su curkice aktivne.

belina mica, vibram i dalje za [sm=rozacrtici.gif]

mini bav nadam se da se pokrili ovulaciju i bez trakica i da ces uspjeti nabaviti za sljedeci ciklus, ako uopce bude trebalo. Drzim fige da ni be bude.

tisina lijepo da ste nasli kompromis i zelim ti od srca da tako i bude kako ste se dogovorili.

A malo novosti od mene, ovaj ciklus ipak nista od FM jer mi 12DC (kad mi je rekla da bi krenuli ) pada u cetvrtak, a u pon ne mogu ici jer mi je gin u istoj smjeni kad i ja, tek onda mogu u utorak a to je vec 17 DC pa je prekasno. Pa cu nastaviti s trakicama i ovaj ciklus. Nadam se da ce se sljedeci potrefiti kak treba. Vec smo mi aktivni, danas je 10DC, a idemo za vikend na selo pa se veselim opustenom vikendu [sm=smiley36.gif] a MM ima toliko puno posla da se tako slabo viđamo.

Ljubim vas sve :*

papučica -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 16:35:53)

Dobar dan drage trudnice i trudne[sm=smiley1.gif]

Stalno vas pratim ali eto nešto se ne stignem javiti. Vječito je neka žurba, trči tamo, ovamo...obaveze
Kod mene nemam vam šta za napisat.Evo bliži se datum a i sa njim PMS simptomi kao i prošli mjesec , baš isti i eto to me priprema da nema ništa pa kad dođe[sm=hudicek1.gif] valjda lakše podnesem

Belina draga hajde da ta žena nasluti tebi sreću u životu pa da je po tome pamtiš i da ne budeš ljuta na nju. Ima svakakvog svijeta, ali baš zvat za vikend ili bilo koji drugi dan je bezveze. Ljudi sebi uzimaju za pravo svašta ali takvim osobama treba jasno dati do znanja gdje im je mjesto.
Držim palčeve za tebe Belina i da ugledaš [sm=rozacrtici.gif] za vikend

Pozdrav za Leilani,mali andeo, Pinky, tišina, Hajdi,daxy, Mini Bav valjda nisam nekog zaboravila ako jesam ne ljutite se. Baš ne mogu sve zapamtit

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 17:55:22)

Cure! Znaci, iscjedak mlijecni, cice bole vec 2 dana, jucer test na O negativan, danas se pojavila blijeda druga crtica! Isla bezveze napraviti i pozitivno je.. al nemam nikakve klasnicne simptome ovulacije! Nista.. kako je to moguce???

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 17:56:32)

I kad onda mogu ocekivati O???

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 19:08:26)

Evo, sluz.. OPET. Ne kuzim vise nista.. Sad mi je 100 ??? iznad glave. [sm=smiley13.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (14.3.2017 19:37:01)

Tintin draga, žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]
Odi na konzultacije u KBC pa ćeš vidjeti... Cure su ti rekle iz prve ruke
da su jako zadovoljne [sm=smiley1.gif]
Pinky mazi bušu [sm=smiley1.gif]
Belina, čekam vikend i šaljem dobre vibre za [sm=rozacrtici.gif]
Papučice sretno,da se iznenadiš [sm=modricrtici.gif]
Leilani, šteta za FM, al sretnoooo na selu [sm=bravo.gif]
Mini bav, pozitivna trakica je onda kada su obje crte jednako tamne
ili je testna tamnija. O slijedi 12-36 sati nakon toga.
Sve ostale svjetlije crte znače negativan LH test.
Sutra sam kod gina, pa javim novosti...

daxy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 9:03:27)

Jutro. [sm=smiley1.gif]

Leilani bijeg za vikend nek bude dobitan! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Lijepo se provedite!

Mini Bav nema mjesta panici. [sm=smiley36.gif]
LH je prisutan kroz cijeli ciklus u krvi i urinu. Njegov nagli skok uzrokuje pucanje folikula.
Ovo što je perlica napisala je točno:
Trakica je pozitivna kada je testna crtica jednako tamana ili tamnija od kontrolne.
Jesi ti dobila upute uz te trakice? [sm=zmeden.gif]
Ako ti trebaju,zalijepit ćemo neki link. [sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 9:08:36)

Draga moja daxy, evo guram dan po dan i sve čekam da napokon prijeđe tih 12 tt da možemo svima reći i da mučnine prestanu i da se prestanem "skrivati". Još 2 i pol tjedna. [sm=bravo.gif] Joj grozno mi je kad čitam kako te znaju zgrabiti bolovi i vjerujem da onda brineš za svoje curkice [sm=zmeden.gif], ali bit će sve ok. [sm=smiley1.gif]

Leilani pa kako se to sad tako potrefilo? [sm=zmeden.gif] Ajde držim fige da sljedeći ciklus bude tek za godinu dana i da ni ne moraš na FM. [sm=smiley1.gif]

Papučice ne razmišljati negativno prije vremena. Ništa nije gotovo dok debela, crvena vještica ne zapjeva. [sm=smiley36.gif] Navijam za debeli plusić! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Belina, trudnice, kako nam se osjećaš? [sm=smiley1.gif] Koji točno dan si odlučila praviti testić? Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mini Bav to je negativan LH testić. Pokazala ti se blaga druga crtica jer je LH konstantno prisutan u tijelu žene pa ovisno o osjetljivosti LH testića on se manje ili više vidi, no kad treba nastupiti O taj hormon naglo naraste pa je na testiću druga crtica jednako tamna ili još bolje tamnija od kontrolne crte i tek tad je LH testić pozitivan. Žene koje imaju policistične jajnike znaju uvijek imati povišen LH hormon pa se njima obično preporuča da kupe manje osjetljive LH trakice jer se na osjetljivima zna dešavati da pokazuju kao da skoro cijeli ciklus imaju pozitivan LH testić. Eto, valjda sam uspjela objasniti. Pitaj ako ti još nešto nije jasno. [sm=smiley1.gif]

Perlice, bome imam što maziti. [sm=smiley36.gif] Sretno na pregledu i jedva čekam dojmove. [sm=bravo.gif]

Tintin, gdje si nam ti? Dal sa malom ljepoticom koristiš ovo lijepo vrijeme? Meni se nakon posla toliko spava i ništa mi se neda da dok pokupim M iz vrtića dođemo na stan oko 17:15 i više mi se nikud neda pa zabušavam po tom pitanju. Idem pravit večeru i već je oko 18h mračno. [sm=zmeden.gif]

tišina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 9:47:03)

Mini bav, sad sam tek vidjela da si mi napisala da ti pošaljem kontakt.. sorrry... eno poslala sam u pp. Zbilja se nadam da ti neće više trebati![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

daxy ahaaa, razumijem sad. nisam nikad povezivala buru s glavoboljom. uf... bome ti onda ovaj mjesec nije lagan. brzo će proći i ovaj mjesec a onda ćeš blistati, garant!
a ja sam ti očekivala M, prošli ciklus smo namjerno propustili zbog rtg pretraga tako da ćemo sad punom parom [sm=smiley36.gif] od slijedećeg tjedna.

leilani možda ti ne bude ni trebala FM, nakon ovog lijepog vikenda! [sm=bravo.gif]

papučice sretnooo!!!! velikiii pozdrav!!! nadam se da je ovo dobitni mjesec! [sm=smiley1.gif]

meni [sm=hudicek1.gif] nešto brljavi... 1. dan -ok, 2. dan- smanjeno, 3.dan gotovo ništa, 4. dan -čekam.... bemu...[sm=zmeden.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 10:12:53)

Haha hvala cure! Bas sam smijesna ispala [sm=smiley36.gif]

Pa da, imam pitanje jos jedno! Otkud sluz u ovom djelu ciklusa? Primjetila sam da je blago zuta sluz i ful je cvrsta.. [sm=zmeden.gif] vidjela sam da neke zene imaju takvu sluz i prije nego trebaju dobiti, ali evo prosli mjesec sam stvarno svakodnevno pratila iscjedak i bio je stalno mlijecni, nikakve sluzi nije bilo..

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 10:28:01)

Tišina, što prije završi [sm=hudicek1.gif] prije ćete u akciju. [sm=smiley2.gif]

Mini Bav, a da nije možda ta sluz zapravo doprinos od TM? [sm=smiley36.gif] Dal ste se sinoć zaigrali? [sm=smiley1.gif]
Sluz može biti svakakva, ali najčešće je mliječna nakon O. Razlika između one plodne i neplodne sluzi je u rastezanju: prava plodna sluz se rasteže skoro do 10 cm i baš je pravo prozirna - točno ko bjelanjak jajeta. Ostalo je sve ili priprema pred plodne dane ili ostaci ili možda muževi ostaci. [sm=smiley36.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 13:07:02)

Pinky haha nije,nije.. nismo [sm=smiley36.gif]
A ok, necu previse razmisljati i definirati svaku sitnicu.. cekam [sm=smiley1.gif]

belina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 13:39:15)

Pozdrav cure samo da pozdravim.
Mini Bav a da nije neka upala? Ima li miris taj iscjedak? Malo mi je cudno zuti?
Pinki ne znam jos jesam li trudnica[sm=zmeden.gif] koja me nervoza jucer oprala, cisto pms-ovska! Grcici i dalje prisutni i to je sve. Planiram radit test u subotu ujutro.
Daxy vjerovala ili ne i ja imam glavobolje najgore na buru. Volim je samo zato sta mogu s malom vani, ne moram stat doma ka po kisi. Inace-ne! Led mi se uvuce u kosti, ruke ispucale, usne stalno mazem melemom! Tako da razumijem. Ne znam samo bi li ti sta bilo da si popila jedan ibuprofen ili bilo koju drugu jacu tabletu? Ipak da se toliko ne mucis? Mozda normabel+2 lekadola[sm=zmeden.gif]
Leilani a steta za FM. Ali zavidim ti na selu.
Papucice draga ima li sta novo s poslom?

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 16:04:51)

Mini Bav, evo članak tu s RR pa da te malo podsjetim na svu tu izmjenu hormona tijekom ciklusa: http://www.ringeraja.hr/clanak/zenski-spolni-hormoni_1879.html?page=

Belina, ma ti si trudnica samo još to nemaš crno na bijelo. [sm=smiley2.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 16:20:48)

belina bok i tebi [sm=smiley36.gif]

Mislim da nije upala, nema nikakav miris, ništa me ne boli.. primjetila sam danas ujutro. nije velika količina bila, nije ni jaka boja, ali da, bilo je žuto..

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 16:26:04)

Pinky hvala ti na ponavljanju gradiva [sm=smiley36.gif]

belina -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 17:09:48)

Perlice sretno na pregledu javi kako nam je mala princeza 😍

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (15.3.2017 17:32:48)

daxy oprosti nekako sam preskočila tvoj komentar.
Pa evo žena mi se baš danas udostojila javiti i rekla mi je da joj pošaljem mail kako bi mi mogla poslati upute, nisam niti joj želim bilo što odgovarati na to, jer sam ju pokušala dobiti više puta i nije bilo nikakvog odgovora, niti mi je sad dala neku ispriku radi nejavljanja i slično..

daxy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (16.3.2017 8:30:29)

Jutro.

pinky još malooo.
Ja svoju trudnoću nisam uspjela sakriti toliko dugo. [sm=smiley36.gif]
Moja mama je to razglasila prije nego sam ja htjela. A njoj sam morala reći jer se zabrinula koliko dugo sam bila na Bo.

tišina ja sam zaboravila na RTG. [sm=smiley36.gif]
Onda nek je stigla [sm=hudicek1.gif] i sretno u novom ciklusu! [sm=bravo.gif]

belina pitat ću ginekologa u ponedjeljak. Ako mi on ne odobri nešto jače, onda ću trpit. [sm=smiley13.gif]

Mini Bav možda bi pinky mogla zalijepit neke detaljnije upute,al ja ću ukratko:
Svaki dan u isto vrijeme trebaš testirati. Možda ne bi bilo loše i 2 puta u danu.
LH je najviši u urinu između 11:00-15:00 i 17:00-21:00 (ako me pamćenje služi).
Prije testiranja nemoj piškit nekih 2 sata i smanji konzumaciju tekućine.
Test uroniš u urin u čašici na 14 sekundi i staviš ga na ravnu površinu.
Nakon 5 minuta vidiš rezultat.
Ako je testna crtica tamnija ovulacija će uslijediti za 24-48 sati.
Testiraš i dan poslije.

Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (16.3.2017 19:00:44)

Belina ta žena što te zvala za vikend s pitanjem o trudnoći ajme majko mila, stvarno ima ljudi da se zapitaš što i kako im pada svašta na pamet. Imala sam i ja jednu sličnu situaciju na poslu. Zar ne smijem reći kad prođe rizičan period [sm=zmeden.gif], i dalje je to poprilično na početku trudnoće. Nitko neće biti zakinut ako ih obavijestim od 12 tt.
Vikend je skoro tu, jedva čekam tvoj test u subotu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nadam se da je glavobolja simptom [sm=nosecka.gif]

Mini Bav nadam se da se snalaziš s trakicama, imaš sve detaljne upute, a s malo prakse nećeš imati više imati puno pitanja. Meni se pokazala pozitivna trakica u kasno popodnevnim ili večernjim satima. Neka akcija bude uspješna [sm=smiley36.gif]

Tišina drago mi je da krećete opet u akciju, puno sreće vam želim i da ostanete u mirnom kompromisu ti i tm [sm=smiley1.gif].

Leilani nadam se da ćete uživati na selu, zavidim vam i zbog boravka u prirodi i zbog akcije [sm=smiley36.gif]. Neka akcija urodi plodom [sm=bravo.gif], a na fm ćeš kad se potrefi bolje s tvojim slobodnim vremenom.

Papučice nadam se draga da će biti iznenađenja, pms ništa ne znači [sm=smiley1.gif]

Tintin jel ideš u kbc na konzultacije, kakva je odluka?

Daxy žao mi je da si se namučila s glavoboljom koju trenutno ne smiješ suzbiti jačim tabletama [sm=smiley13.gif]
Eto izgleda da bura nije ni moj najbolji prijatelj iako je lijepo vidjeti čisto plavo nebo. Drago mi je da su curke opet živahne [sm=smiley1.gif]

Perlice, Lourdess drago mi je za vaše uredne preglede, škicnula sam na proljetne bebe, pa da se tamo ne guram ovdje vam čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pinky još malo do 12 tt, i ja jedva čekam [sm=smiley36.gif]

Anandi javi se da znamo jel sve ok s bebicom.

Ja sam dobro osim što sam na momente umorna i lovi me san. Jedino me muči niski tlak, zna mi biti da nemam snage ni za što. Pomogne mi ako malo dulje šetam i pazim da jedem po malo nešto slano tipa sir, juha, štapići. Mučnine i žgaravice za sad su me skoro pa zaobišle pa se ne bunim. Šaljem svima veliki poljubac i puno želje da mi budete uskoro sve trudnice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (17.3.2017 9:43:20)

Jutro cure moje
Kod mene od jucer popodne pakao,tata mi zavrsio na hitnoj zbog jakih bolova u trbuhu,oko 19:30 su ga odveli na hitnu operaciju,mislili su da je cir neki,medjutim ispostavilo se da je karcinom debelog crijeva koje je puklo,uklonili su mu taj dio i spojili na tanko crijevo,i sad se oporavlja,jutros su zvali da je metastaziralo i na jetru.Uglavnom ja sam u teskoj banani ,pokusavam se drzati dobro zbog bebe al strasno me je potreslo.
Nemojte se ljutit sta vas gnjavim al morala sam se negdje izjadati.

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (17.3.2017 11:16:23)

Ajme Lourdess pa to je grozno. [sm=smiley13.gif] Baš mi je žao, ali mi nije jasno zašto se prije nije javio doktorima - pa sigurno je imao problema sa stolicom (krv i sl.)? Vjerojatno kao i većina starijih ljudi samo šuti i trpi dok nije kasno. [sm=zmeden.gif] Moja mama je isto takva samo što nije došlo do te točke, ali isto se nije dala k doktoru jer je očekivala lošu dijagnozu. [sm=smiley5.gif] Slobodno se ti izjadaj tu i probaj biti što smirenija (iako vjerujem da nije lako), ali razmišljaj o bebici. Grlim te puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Hajdi i mali andeo, vama ću tamo na trudničkoj temi pisati pa da se ne mislite da vas ovdje zanemarujem. [sm=smiley2.gif]

Mali Bav, evo daxy je sve tako lijepo napisala da bi ja samo još dodala da kreneš s testiranjem koji dan prije nego ti počnu plodni dani i samo za plodnih dana radiš 2 puta - to ćeš s praksom smanjiti jer ćeš bolje upoznati svoje tijelo (nadam se da ti neće dugo trebati, ali ako slučajno zatreba). Ja sam rijetko kad radila LH test više puta dnevno jer mi je pik uvijek trajao dan ili dva pa sam ga uvijek ulovila i jednim testom dnevno, ali dok ne vidiš koliko su trakice osjetljive s obzirom na tvoju situaciju pišaj dva LH testića dnevno oko dana očekivane O. Eto, ja ću kao ukratko, a ono raspisala se. [sm=smiley36.gif]

Belina, sutra je dan testića! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako se osjećaš? Ima li ičega sumnjivog? Navijam na najjače! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Papučice, kakva je situacija? Nadam se da ćeš nam javiti prekrasne vijesti! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tintin gdje si? [sm=smiley1.gif]

Ja ću u srijedu na pregled pa vam u četvrtak javim dojmove. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>