Hajdi -> RE: Odbrojavanje - ožujak 2017. (16.3.2017 19:00:44)
|
Belina ta žena što te zvala za vikend s pitanjem o trudnoći ajme majko mila, stvarno ima ljudi da se zapitaš što i kako im pada svašta na pamet. Imala sam i ja jednu sličnu situaciju na poslu. Zar ne smijem reći kad prođe rizičan period [sm=zmeden.gif], i dalje je to poprilično na početku trudnoće. Nitko neće biti zakinut ako ih obavijestim od 12 tt. Vikend je skoro tu, jedva čekam tvoj test u subotu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nadam se da je glavobolja simptom [sm=nosecka.gif] Mini Bav nadam se da se snalaziš s trakicama, imaš sve detaljne upute, a s malo prakse nećeš imati više imati puno pitanja. Meni se pokazala pozitivna trakica u kasno popodnevnim ili večernjim satima. Neka akcija bude uspješna [sm=smiley36.gif] Tišina drago mi je da krećete opet u akciju, puno sreće vam želim i da ostanete u mirnom kompromisu ti i tm [sm=smiley1.gif]. Leilani nadam se da ćete uživati na selu, zavidim vam i zbog boravka u prirodi i zbog akcije [sm=smiley36.gif]. Neka akcija urodi plodom [sm=bravo.gif], a na fm ćeš kad se potrefi bolje s tvojim slobodnim vremenom. Papučice nadam se draga da će biti iznenađenja, pms ništa ne znači [sm=smiley1.gif] Tintin jel ideš u kbc na konzultacije, kakva je odluka? Daxy žao mi je da si se namučila s glavoboljom koju trenutno ne smiješ suzbiti jačim tabletama [sm=smiley13.gif] Eto izgleda da bura nije ni moj najbolji prijatelj iako je lijepo vidjeti čisto plavo nebo. Drago mi je da su curke opet živahne [sm=smiley1.gif] Perlice, Lourdess drago mi je za vaše uredne preglede, škicnula sam na proljetne bebe, pa da se tamo ne guram ovdje vam čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pinky još malo do 12 tt, i ja jedva čekam [sm=smiley36.gif] Anandi javi se da znamo jel sve ok s bebicom. Ja sam dobro osim što sam na momente umorna i lovi me san. Jedino me muči niski tlak, zna mi biti da nemam snage ni za što. Pomogne mi ako malo dulje šetam i pazim da jedem po malo nešto slano tipa sir, juha, štapići. Mučnine i žgaravice za sad su me skoro pa zaobišle pa se ne bunim. Šaljem svima veliki poljubac i puno želje da mi budete uskoro sve trudnice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|