RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

tintin -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 7:45:09)

Jutro cure,
Mrvice sretno, nadam se da ces ugledati plusic sto prije.
Belina ja kad sam zvala prvo sam zvala na broj di sam dobila laboratorij zeznula se, onda mi je sestra tu rekla da za odabranog dr zovem onaj dan kad radi u ambulanti, al dobro ja sam svejedno isla zvati ambulantu, I zovem vec dva dana ili je zauzeto ili se nitko ne javlja, pa zar ih je tako tesko dobit, nista nastavljam danas zvati, hvala ti draga ako mi bude sta tribalo javim ti se.

mrvica123 -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 9:07:59)

Hvala ti šŸ˜š vec mi tri dana kasni a ne zelim raditi test,ne zelim se opet razocarat a i bacat novce bzvz šŸ˜”

tiŔina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 9:24:41)

jutro cure!!! [sm=kava.gif][sm=kava.gif]

mini bav da se on nije razbolio od previŔe akcije, pao čovjeku imunitet? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mrvice držim fige da je bebica tu i da ti test kroz koji dan pokaže plusić...[sm=smiley1.gif]

papučice ima li kakvih novih "simptoma" za prijavit, draga, jesi li ozdravila?

leilani uživa li se joÅ”, onako tinjeđerski? [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

ja jučer vadila hormone, nalazi danas iza 3. gin. mi je rekla da joj poÅ”aljem fotku nalaza pa ćemo prokomentirati. Nadam se da nećemo imati niÅ”ta za komentirati...

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 9:53:10)

Pozdrav trudilice moje

Tintin nije mi jasno [sm=zmeden.gif] da svaki dr ima svoj dan naručivanja[sm=zmeden.gif]
zovi budi dosadna...

Mini Bav iscrpila si ti svog jadnika [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Papučice kako je stanje ?

Mrvica pričekaj joŔ koji dan ,pa uradi test ...iako kada toliko se nadaŔ ,voli vjeŔtica zakasniti ..
tebi želim da ti ne dođe [sm=bravo.gif]

daxy
hehe dobro si mi rekla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] eto...ovaj puta moram znati rezultat sve muke [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
kako guraÅ” ti i tvoje curke ?
joÅ” malo...

evo moj izvjeŔtaj s uzv ...
moj mali hahar lijepo napreduje ...jako živa beba je ,jedva ju je dr. uspjela smjerit,velika je 14 cm i ima 189g
lijepo je u sjedećem položaju da se ne na muči previÅ”e [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
isti scenarij ko i s L...ona je isto bila u sjedećem položaju i nije se okrenula uopće...
dogovor s dr da u 38 tt ide carski ,ako slučajno se ne okrene..
i čini mi se da do poroda nećemo znati kojeg je spola [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
evo toliko od mene [sm=smiley36.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 12:01:12)

Drage trudilice ja sam na BO jer mi je M strasno kasljao, ali lagano ide na bolje. [sm=smiley1.gif]

Necu se javljati preko tjedan dana pa sam vam samo dosla zazeljeti sretan Uskrs!
Grlim vas sve puno! [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 14:42:39)

Naručena 15.05. na konzultacije

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 14:49:27)

Joj baÅ” ste [sm=hudicek1.gif]! Samo se molim da ja joÅ” ne pokupim, baÅ” mi se neda bolovati..

Nego, kaj da mislim, trakica mi nije niÅ”ta svjetlija, već 3. dan.. neda se, isto je tamna, nije tamnija od kontrolne, već kao kontrolna. Meni je 21. dan ciklusa, kaj fakat joÅ” nije O nastupila [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] baÅ” sam marsovac majke mi.. osjećam bolove, slični su menstrualnim, jajnik lijevi boli, iskreno takvi bolovi nisu uopće uobičajeni kod mene u vrijeme O, znao me jajnik žigati ali to nije bilo ovako intenzivno, nisam imala takva stezanja, ne znam po čemu da se ravnam. Ovaj ciklus sam imala sluz na početku ciklusa (nastavljala se od prije menstruacije, sjećate se- žuta sluz?), da mi nije O bila onda? Možda sam trudna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
marsovac na kvadrat. [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 14:55:36)

mali andeo koliko si sada trudna? Zar nisi na početku trudnoće joÅ” uvijek?
Pa ima vremena za okretanje i saznavanje spola![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 17:25:15)

Mini Bav ma stigne se okrenuti... Tek sam 16tt
Ali u prvoj mi je mala zauzela sjedecu pozu i tako je ostala do kraja..

Leilani -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 17:53:07)

mali andeo ajme mala sjedilica [sm=smiley36.gif] a slatko. Bitno da je sve u redu i da je zivahna, ima jos vremena da se okrene.

tintin mila, od srca ti zelim da ni ne stignete na konzultacije, sad samo opuŔteno do tad. A daj mi reci jel TM radio spermio prije?

mini bav ili da te prekrstim u mutiranu marsovku [sm=smiley36.gif] Stvarno ne znam sto bih ti rekla za trakice jer ni ja nisam ekspert, a za te bolove ne znam..a da ti nije u biti vec prosla O pa krenuli predmenstrualni bolovi? Nisam pametna ni za taj zuti iscjedak. A moze biti i onaj suncani iscjedak u trudnoci...stvarno ne znam. Da odes mozda privatno kod gin. jer kad si rekla, tek u 5.mj si narucena kod svog gin?

Haha, mi jos uvijek ko tinejđeri, MM ima nagon ko da ima 20 godina manje [sm=smiley36.gif], ja se ne žalim [sm=smiley36.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 18:15:25)

Leilani ne znam, nemam ni pred menstruaciju ovakve bolove, eventualno prvi dan kad već krene imam neki osjećaj pritiska. Meni menstruacije nisu bolne otkad sam rodila.. cice me niti malo ne bole, niÅ”ta, inače bole kojih 12 dana prije menstruacije.. ok, prema tome već sad u startu trebam dobiti 2-3 dana kasnije.
Bit je u LH, zar bi bio poviŔen pred menstruaciju? A iscjedak mi je vodenast.. možda je cista nekakva pa boli viŔe nego inače [sm=zmeden.gif]

mrvica123 -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 20:23:57)

Danas mi treći dan kasni i dolje mi je jako mokro,odnosno imam bijeli vodenadti iscjedak kao kad imam plodne dane.. baÅ” cudno

Leilani -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (13.4.2017 20:44:04)

mini bav stvarno ne znam odakle bi bila ta bol, da ako je O bila kasnije onda ce i M biti kasnije. Moguce da je cista...A ako je cista mozda zato LH pokazuje drugu crtu.

mrvica nadam se da ti nece ni doci i da ces popiskiti ipak [sm=rozacrtici.gif]

mrvica123 -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 7:40:10)

Joj cure ne znam Ŕto da radim viŔe, M kasni 4 dana vec,a test sam napravila 1.dan kasnjenja popodne i pokazao je negativno..bojim se ako napravim sutra ujutro da ce isto pokazat negativno..sinoc sam imala dugo grceve lagane kao da cu dobiti,ali niŔta.. grudi skoro pa ni ne bole.. ali sam dolje uzasno mokra,iscjedak mi je poludio (bijeli) a inace je smedi do M

belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:11:27)

Mrvice 4.dan kasnjenja test bi trebao pokazati +, ako ne bude znaci da je [sm=hudicek1.gif] pred vratima. Moguce da je i sama psihicki kocis hehehe! Napravi test i sve ces znat, ne muci se. A ja ti od srca zelim da ugledas [sm=modricrtici.gif]. Ako i ne bude pridruzi nam se ode na odbrojavanju, lakse je cekati kad nisi sam! Sretno i javi nam!

belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:16:05)

Mini bav meni to sve ovako izgleda kao ovulacija. Ali moguce da je O i bila, pa te boli od nekakve vode koja pada na maternicu iza O. Nesto mi je moj gon davno objasnjavao. Mene bi znalo bolit od O do [sm=hudicek1.gif], stalno grcevi i probadanja. Na kraju je ispalo da su mi jajovodi skroz zcepljeni i unisteni, sta naravno ne govorim da je tebi!!! Ali znam da je gin govorio da je normalno da te bolucka i iza O. A sta se tice trakica imaju i one od 10 jedinica pa ti one valjda ne bi trebalo tako dugo bit pozitivne! Ma u svakom slucaju pokrili ste!!! Sad slijedi cekanje!

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:27:36)

jutro curke !!

belina kako si nam ? postoje li već polako slatke mukice?

MinI Bav meni su bolovi bili prisutni svaki puta od O do [sm=hudicek1.gif] tako da ti nezz..
vi ste sada sve to kvalitetno pokrili i bit će ok !

Papucice di si nam ?

mrvice pričekaj joÅ” koji dan pa napravi testić [sm=smiley1.gif]

belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:28:31)

Tisina nadam se da ce hormoni bit uredni pa da si mirna bar sta se toga tice. I jos progesteron 21.dan je li?

Tintin weeeee uspila si! Sta su rekli? Ma nisam ni komentirala da mi je jaaaako zao za tvoj tsh. Nazalost u kbc ti nece dat u postupak s tolikim tsh! Tako da mora past barem ispod 3, a idealno im je oko 2. Ali stignes ti do lipnja to snizit. I izbaci malo kruh, tjesteninu, rizu i sl.iz prehrane!

Leilani zeno blago ti se za muza tinejdera hahaha! Ma i moj je ok sta se toga tice ali ga nema dosta doma pa je prisilna apstinencija! Dolazi danas hahaha!!! Inace oboje imamo zdrav libido pa mi ovo strasno tesko pada. Pogotovo sta trenutacno ne mogu zamislt odnose, moj libido umireeee neeeee!!!hahahaha, a cure ja nisam dobila nikakve zabrane sta se toga tice [sm=zmeden.gif]

Pinky ajoj M opet bolestan? Nadam se da cete Uskrs provest mirno bez tempice. Takoder sretan uskrs tebi i tvojima!

Mali andeo brzo cu vam se pridruzit! Najveci problem je sta nemam volje za tipkanje, muka mi je cak i od toga hahaahah!
Znaci mala sjedilica! Ma okrenit ce se, osim ako ne bide kao sestra tvrdoglavko! A jesi nju na CR?

Lourdess kako si nam draga?

Papucice kakvo je stanje, javi nam!!!

DaxY cure su zivahne citam? Ne mogu ni zamislit kako je kad se protezu dvije bebe, bolilo je i sa jednom heehe!

Hajdi znaci decko? Bravooo!! Icu i ja (mislim) na Nifty. Imam i u obitelji Downovca i jos neke greskice tako da mislim da cu ic pa bit mirna.

Perlice nasa, kako je mirovati nakon sto si toliko dugo bila aktivna?! Sve za bebice!!! Drzi se!!!

Kako nam je Anandi? Je li ona jos u komadu?

belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:33:16)

Mali andeo ma zeno muka mi je od 0-24! Jos ni jednom nisam povratila sta je zanimljivo, a u prvoj trudnoci sam stalno povracala, smrsavila 4 kg u prva 3 mjeseca. Ali mi nije bilo muka-samo bi povratila i to je to. A ovo...ovo je uzas, stalno muka i non stop nesto jedem, da mi pokupi kiselinu hahahaha! Imat cu 100 kila!!! Grudi bolne, piskim cesto, glava boli cesto. Eto to ti je ugl to. Jutro me mala u krevetu tako jako udarila u drob slucajno naravno, ali sve sam zvijezde prebrojala!! Nismo joj jos rekli...morat cu... da malo ipak pripazi. Ovako me stalno davi, ajmo na hvatala, ajde prevrni me, ajde digni me....a ja sve odbijam, grozna sam!

mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 8:49:42)

Belina mislim da ćeÅ” joj morati reči...
teŔko je to kada moraŔ odbijati dijete [sm=smiley13.gif]
da grozne su te mučnine ,a ne možeŔ izbaciti van ,pusti sada kile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
imat ćemo vremena skidati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tjeÅ”im se da je zima ,pa ću se do ljeta stići baciti u red[sm=smiley36.gif]

malu su mi forsirali prirodno,ali kada je krenula stoplam van ,zavrÅ”ila na CR..noćna mora[sm=smiley13.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 9:33:17)

Hvala cure, evo danas je crta malo svijetlija, znaci pada razina hormona, al s obzirom da imam stalno blagu crtu vjerojatno mi je zato duze bila toliko tamna.. mi smo pokrili svaki dan osim prekjucer zbog temp, pa cemo vidjeti. Na pregledu sam 5.5.
Bolovi su jucer bili dosta prisutni i prilikom odnosa, lijevi jajnik pogotovo.
belina mozda je voda, mozda je cista, a mozda su u sumi [sm=smiley36.gif] ima osjetljivijih al evo ocito je moja razina kroz cijeli ciklus malo veca od 20mIU pa duze bude tamna crta.
Definitivno reci curki da imas bebu u busi, ne vidim razlog da joj ne kazes [sm=smiley1.gif]

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 13:46:25)

mrvice Ŕto si odlučila? jesi radila test?

tiŔina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 15:55:50)

belina danas stigli nalazi, sve je u granicama. Wohoho [sm=smiley1.gif]

Malo me zabrinuo odnos Fsh i Lh (5.5 i 6.1). No gin je gledala sve ukupno i kaze da je to normalan hormonalni status. Sad mi je definitivno malo lakse jer mi je prije testosteron bio povisen kad sam dobila diane35.[sm=smiley1.gif]. Jos taj progesteron da bude dobar...

Kod tebe prave trudnicke tegobe, nadam se da ce brzo proci.[sm=smiley1.gif] kada ides na slijedeci pregled, koliko ti je malena stara?

mini bav sad cekamo, svi skupa a vi nastavljate neoptereceno uzivati ;)

mrvice sretnooo!!! [sm=bravo.gif]

papucice kako si nam ti?

tintin -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 16:16:22)

Leilani sad 24.04. Ide vadit spermiogram, imam nalaz ali mu je star 6 mjeseci, a za postupak treba biti friski nalaz.
Belina nisu nista rekli, samo mi je dala termin I uzela broj moba, joj I ja se nadam da ce mi tsh pasti.
Mrvice ponovi test, sad ce ti sigurno tocno pokazat.
Tisina bravo za nalaze.

Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (14.4.2017 17:07:47)

tiŔina super, drago mi je zbog dobrih nalaza! [sm=bravo.gif]

Ne mogu baÅ” neopterećeno, joÅ” mi pokrivamo bar danas, možda i sutra [sm=smiley1.gif]
Usto, ovi bolovi mi nedaju da budem opuÅ”tena.. valjda će proći..

Di je papučica?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>