tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (24.4.2017 9:11:12)
|
papučica draga, ja bih tako voljela s tobom sjesti i popit kavu. toliko topline, vjere, dobrote i pozitivne energije isijava iz svakog tvog posta da mi je to nevjerojatno! [sm=smiley1.gif] hehe, svaki drugi dan pa praksom do savršenstva! [sm=smiley1.gif] kod nas je vikend je od akcije, samo smo sad preskočili subotu, da pokušamo ovaj ciklus svaki drugi dan (malo za promjenu).[sm=jezicek.gif] mini bav ajde neka se povukla upala, super, na kraju ti gin nije ni trebala[sm=bravo.gif] da, izgleda da O kasni.. još nije kako treba, čak sam i na posao ponijela trakice da se malo istestiram (nije mi dovoljno 3x od jučer kod kuće, sreća pa ih imam još cca 40-50 [sm=smiley36.gif]) leilani neka ti izostanak simptoma bude najvećiiii simptom! držim fige još nekoliko dana da nas sve skupa usrećiš! hheheh, uspjeli smo iskombinirati da on dođe prije, a sad O kasni. [sm=smiley36.gif] pa nastavljamo u istom ritmu.[sm=smiley36.gif] belina ahahah, eee baš to! najgoriii osjećaj kad se promaši i "propadne" mjesec [sm=smiley36.gif]. Mene je bilo frka za ovaj- nekako smo našli rješenje, a onda i za idući imamo neke putne akcije u krivo vrijeme, ali barem ćemo dio biti zajedno, ali možda opet bude kasnila [sm=smiley1.gif]. dočekali ste vi svoju srećicu, sad fino uživajte u svakom danu, a ti lijepo ajde na bolovanje, pusti školu. neće propasti [sm=bravo.gif]
|
|
|
|