PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (27.4.2017 10:20:08)
|
Evo curke da kopiram s trudničke teme: "Evo, pregled je prošao super! [sm=bravo.gif] Sve je kako treba biti: srčeko lijepo kucka, bebica se puno micala (igrala pupčanom vrpcom, češkala po glavi, sisala prste, ...), ja zatvorena, posteljica je straga, ima dosta plodne vode, sve izgleda kako treba (opet je glavica za koji dan veća što znači da ću opet imati glavonju [sm=smiley36.gif]) iiii..... među nogicama vise mala jajčeka. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I, pitala sam gina dal je normalno da mi je trbuh već tako velik i rekao je da što se tiče trudnoće da mi maternica zauzima samo prostor ispod pupka, a ovo sve iznad da sam napuhnuta i nema veze s trudnoćom. [sm=smiley36.gif] Dobar mi je kako se išao izvući s time da to nije debljina već samo napuhnutost. Mislim ... slažem se s njim jer kad sam se vagala dobila sam samo 1,5 kg od kad sam trudna. [sm=smiley36.gif] Izgleda da ovi trzajevi koje osjećam su ipak kretanja moje mrvice! [sm=smiley1.gif] No zanimljivo mi je da ih osjećam samo kad sjedim, ali ne i kad ležim. Valjda je tako stisnut trbuh pa onda jače osjećam. [sm=smiley1.gif] Pitala sam pred mužem dal smijem dizati M (jer mi MM već ide na živce koliko mi brani da ga nosim) i rekao je da slobodno nosim M te da mi to neće nikako naštetiti jer je ova trudnoća uredna i da jedino moram izbjegavati udarce u trbuh, a ostalo da sve mogu normalno raditi dok ne osjećam bolove. [sm=smiley1.gif]" Mini Bav, jooooj, znam kako si se osjećala. [sm=smiley13.gif] To ti je tako normalno i ne moraš se brinuti. Grlim puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Budem ja onda kreirala listu, a ti samo dodaj listu ako ću ja biti u gužvi pa neću stići staviti na novu stranicu. [sm=smiley1.gif] Leilani kud odustajanje prije vremena? [sm=zmeden.gif] Tišina, e sad si Mona Lisa, a ne Mona Lisac. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|